Tanfolyamok, Szakmai cikkek

Májusban érdemes gyűjteni a fegyők új hajtásait, természetesen figyelemmel kell lenni arra, hogy a fenyőfának olyan részéről szedjük, hogy a fenyőfa stabilitásában, alakjában ne okozzon változást, deformitást.

Forrás-pont

2022.05.06

Ha egy békát beleteszel egy vízzel feltöltött edénybe, és elkezded melegíteni a vizet, ahogy a víz hőmérséklete emelkedni kezd, a béka annak megfelelően állítja be testhőmérsékletét. A béka folyamatosan igazítja testhőmérsékletét a víz növekvő hőmérsékletéhez. Amikor a víz eléri a forráspontot, a béka már nem tud tovább alkalmazkodni. Ekkor a béka...

A humán gyógyászat egyértelműen a jelen és a jövő útja, mely felé igen sokan fordulnak. Ehhez nagymértékben hozzájárultak az utóbbi idő felismerései, az, hogy tulajdonképpen mi a természet által határozhatjuk meg önmagunkat, és nem a kémiai anyagok, a vegyszerek által.

A stressz ősidők óta van jelen az életünkben, a modern életvitel megjelenésével pedig fokozottan érezzük a stressz jelenlétét a mindennapjainkban. A különböző stresszfaktorok különböző tüneteket produkálnak, s ennek kezeletlen volta akár az életünkbe is kerülhet.

A tanfolyamokkal kapcsolatosan szeretnélek tájékoztatni egy kicsit részletesebben. A szabályok ugyan folyamatosan változásban vannak, azoban a tanulóknak tudniuk kell, hogy mire számíthatnak a tanfolyamon, milyen adatokat miért szükséges megadni.

A csakragyógyászat tudománya az ősi múltba nyúlik vissza, Jézus Krisztus leszületése előtt is az emberiség birtokában volt. Tulajdonképpen mind a mai napig a sikeres gyógyítás alapja. A humán tudományok, pld a kínai orvoslás, az Ájurvéda, a lélekgyógyászat, a bioenergia, stb. is alkalmazza, megtaláljuk eredetben, és különböző megnevezésekkel a...