"TRADÍCIONÁLIS REIKI" I - II - III személyes tanfolyam - 2022 június 18, 19 és 25

2022.06.01

A Reiki, az univerzális gyógyító energiában rejlő tudás kinyilvánítója Dr. Mikao Usui,  japán keresztény teológus professzor volt. aki kutatásai és hite által vezérelve találta meg kb 150 éve azt a tudásforrást, mely belépés az energiagyógyászat rejtelmeibe.

A reiki megmutatja számodra, hogy minden gyógyítható nemcsak a kezed, de a tested és az aurád által is. Olyan energetikai létező vagy, aki képes az egyetemes életerő áramoltatására, gyógyításra. 

A Földön az emberek fő reménysége, és egyre erőteljesebb törekvése, hogy a béke állapota bekövetkezzen. Ezt csak a jelenbe és a jövőbe vetett hittel, összefogással és tanulással lehet megvalósítani. Az embereknek ösztönözni kell magukat pozitív változások megtételére, melyek hozzájárulnak a békés bolygó támogatásához. A létigazságok újbóli megtapasztalására van szükség, mely által az emberek szabaddá válhatnak, és valóban egy jobb világ eljöveteléért dolgozhatnak. Ezt a folyamatot tapasztaljuk meg az ősi reiki tanításokban is. 

Az utóbbi időben napvilágra kerültek Usui Mester mindazon ősi reiki tanításai is, melyeket megírt és továbbadott tanítványainak. Felismerései, tanításai sokkal szélesebb és mélyebb tudást érintenek, mint gondolnánk. A nyugati világ minden ellenállásának dacára a reiki történetéről és gyakorlatáról újabb és újabb információk kerülnek elő mindannyiunk javára és hasznára.

A reiki energiagyógyászatnak 4 + 1 fokozata, 5 beavatása van, melyek a 

  • REIKI I - ÖNGYÓGYÍTÁS ÉS AZ ELSŐ BEAVATÁS - A Reiki I tanfolyamon az energiagyógyászatról, aurafoltozásról, csakragyógyításró, oldásokról és az önkezelésről lesz szó. Elmélet, gyakorlat, 2 meditáció, tanfolyami jegyzet, reiki beavató ima, Reiki I beavatás, Reiki I, négy nyelvű, a japán hagyományt követő, tradícionális nemzetközi Oklevél átadása és a Reiki I eredeti tibeti obeliszk átadása történik.
  • REIKI II - A TERAPEUTA GYÓGYÍTÓ ÚTJA, TÁVGYÓGYÍTÁS, AZ ÖNKEZELÉS MAGASABB FOKOZATAI.  Haladunk tovább az energiagyógyászat magasabb fokú megtapasztalásához. Szimbólumokkal, pecsétekkel ismerkedünk meg. Foglalkozunk a természet, az élőlények, emberek, állatok gyógyításával, majd a távgyógyítás módjait és módszereit ismerjük meg. Mentális és egyéb eredetű betegségekről is szó lesz. Kettő meditációban további szellemi felemelkedést érünk el.  Tanfolyami jegyzet, reiki védelmező ima, Reiki II beavatás, Reiki II, négy nyelvű, a japán hagyományt követő, tradícionális nemzetközi Oklevél átadása, és a Reiki II eredeti tibeti obeliszk átadása történik. 
  • Reiki III - MESTER BEAVATÁS -  A tanfolyam  út a mesterré válás útján. Az energetikai test hozzáférése azon energiákhoz, mely által hatványozottan emelkedik a rezgésszám és az energiaszint. Elmélet, beszélgetés, gyakorlat, meditáció. Tanfolyami jegyzet, reiki beavató ima, Reiki III beavatás, Reiki III, négy nyelvű, a japán hagyományt követő, tradícionális nemzetközi Oklevél átadása, és a Reiki III eredeti tibeti obeliszk átadása történik meg. Máshol kapott beavatás esetén kérem az Oklevél bemutatását. 
  • REIKI IV - TANÁR BEAVATÁS - Ezt a tanfolyamot meghívás útján lehet elvégezni. A beavató felelőssége igen nagy, így ezzel kapcsolatban az égiek döntésére hagyatkozom. A programon jegyzet átadásra kerül, illetőleg az oktatás technika, az oktatás alapelvei, égi tanítások, beavatásokra való jogosultság, szükséges eszközök, illetőleg a Reiki IV szimbólumába kapnak beavatást, átadásra kerül a Reiki IV orgonitja és a a japán hagyományt követő, tradícionális nemzetközi Reiki Tanár Oklevél.
  • REIKI V - AZ EMBERISÉG ÉS A FÖLD SZOLGÁLATÁBAN - A Reiki Mesterek, Reiki Tanárok részére a felelősség, a hivatástudat kérdéseiről beszélünk, illetőleg megtapasztaljuk a jelenlévő spirituális erők munkálkodását, és azok eredményeit. Átkalibrálás a legmagasabb tudatosság, az Akasha elérésére, illetőleg a reiki útján munkálkodásunkat az emberiség és a Föld szolgálatába állítjuk. A programon beavatás történik Égi szimbólumba, a Fényküldöttek beavatása történik meg.

         " A világ soha nincsen készen, folyamatos változásban, 

              fejlődésben vagy visszafejlődésben van. 

              Hogy merre fordul a Sorskerék?

              Az ember munkálkodása fog megmutatkozni önmagán, és vállalt küldetése által."

A reiki ősi tibeti módszer, a reiki japán szó, jelentése: Rei = egyetemes Ki = életerő energia, vagyis a reiki az egyetemes életerő energiát jelenti. A Reikit azoknak érdemes elvégezni, akik hívást éreznek erre az útra. 

A Reiki I ajánlott mindazoknak, akik önmaguk gyógyulásán, a testi és lelki harmónia megteremtésén szeretnének munkálkodni, mellyel az egészség megőrzése biztosítható. Stressz kezelésére, diszharmóniára is ajánlott, de fejleszti a tudatosságot is. Elindit a spirituális felemelkedés útján.

A Reiki II és III tanfolyamot annak érdemes elvégezni, akiben már tudatosult az Út, érzik a lélek elhívását. Nagy szeretettel várom mindazokat, akik még ennél magasabbra is szeretnének emelkedni.

Minden program elvégzése után a tradícionális Reiki Okelvél kerül átadásra.

A REIKI I - V SZEMÉLYES PROGRAM, A PROGRAM BUDAPESTEN KERÜL MEGTARTÁSRA

A HELYEK A JELENTKEZÉS ÉS A BEFIZETÉS SORRENDJÉBEN TELNEK BE ! 

A REIKI I - tanfolyam időpontjai: 

2022 június 18 napja, szombat, 10,00 - 17,00 óra 

Csoportlétszám keret: 6 fő

Tandíj: 20.000 Ft.

A REIKI II tanfolyam időpontjai: 

2022 június 19 napja, vasárnap,  10,00 - 17,00 óra 

Előfeltétel: Reiki I beavatás megléte.

Csoportlétszám keret: 6 fő

Tandíj: 25.000 Ft.

A REIKI III tanfolyam időpontjai: 

2022 június 25 napja, szombat, 10,00 - 17,00 óra

Előfeltétel: Reiki I és II beavatás megléte.

Csoportlétszám keret: 5 fő

Tandíj: 25.000 Ft.

A REIKI IV tanfolyam időpontja: 

Meghívás alapján történik, a Reiki I, II és III szint elvégzése után.

Csoportlétszám keret: 8 fő

Díja: 50.000 Ft. 

A REIKI V tanfolyam időpontja: 

Email értesítésben hívunk meg ezen alkalomra.

Csoportlétszám keret: 10 fő

Díja: 25.000 Ft.

JELENTKEZÉS

KAPCSOLATFELVÉTELI ŰRLAP