Személyes és csoportos gyermek lélekgyógyászat

2022.04.05

A gyermekeink a szíveink, a lelkeink visszatükröződése. Ahogyan tükrözünk, olyan tükröt kapunk. 

Mitől szenvednek a gyermekeink?

- a bírálattól, minősítésektől,

- az iskolai kényszertől, beszabályozástól,

- a tömegpszcihózistól,

- a szeretetlenségtől,

- az individuális lélek kibontakoztatásának materiális síkon nem támogató megnyilvánulásaitól.

A gyermeknek - éppen úgy, mint a felnőtteknek - szükségük van Ön-Maguk megélésére. 

A társadalmi tendenciák ezt az utat nem támogatják, így adódnak a megoldatlan problémák. A szülők szeretnék, ha a gyermekük megfelelne annak a képnek, amit látni szeretnének, ugyanakkor a gyermeknek éppen elegendő, ha meg tud felelni önmagának. 

A problémákat azon az úton szükséges megoldani, ahol keletkeztek, ez pedig a lélekgyógyászat, a születéskapu, az asztrológia útjára vezet vissza minket.

Milyen távol áll ez az út a gyermek- vagy az iskolapszichológus, más materiális síkon gondolkodó gyermekterapeuta úttól? 

A gyermek- és felnőtt terápiában mindig egyénileg foglalkozunk a lélekkel, a saját úttal, nem lehetséges mindenkire ugyanazt a megoldást "ráhúzni". 

A gyermekünk is saját úttal érkezett, mely útban szükséges támogatni, és megtalálni az aranyutat a materiális és a szellemi tudatosság között.

Ez segíti a gyermeket, hogy minden lélekminőségét - mellyel született - meg tudjon élni, ugyanakkor képességeit a legmegfelelőbben tudja kibontakoztatni pld az iskolában, a tanulmányaiban, vagy a családban is.

Ha úgy érzed, hogy a gyermeked:

- nehezen alszik el, álmatlan vagy rossz álmok gyötrik,

- ha ellenáll minden szülői, vagy pedagógus általi nyomásnak,

- ha nem érdekli a tanulás, vagy bukás közeli állapotok realizálódnak,

- ha fél a dolgozatoktól, a feleléstől, 

- ha távoltartja magát a közösségi, csoportos együttlétektől,

- ha nem  jó a kapcsolata a szülőkkel, testvérekkel,

- ha nem tudsz beszélgetni vita nélkül a gyermekeddel,

- ha esetleg már pszichoszomatikus jeleket vettél észre, mint a depresszió, stressz, elbújás, bepisilés, bezárkózás, stb.

itt az ideje, hogy a gyermeket lélekgyógyász terapeutához, és ne ideggyógyászhoz vidd el.

Egyéni gyermek lélekgyógyászatra bejelentkezés lehetséges a komplementer.kezelesek@gmail.com email címen. Felveszem veled a kapcsolatot telefonon, tájékoztatást fogok adni az első két alkalommal kapcsolatban.

Csoportos gyermek lélekgyógyászati terápia időpontot külön ki fogok írni. 

Mi a különbség a kettő között?

Az egyéni terápián a gyermekkel, testvérrel, a családdal, stb. foglalkozom. Először a gyermekkel találkozom, azután a szülők és a testvérek is bevonásra kerülnek a folyamatba.

A csoportos gyermek lélekterápián beszélgetünk a gyermekekkel, a saját körükben születnek felismerések, megértések, gyógyulások, mely természetes, szeretettel teli körben természetes módon történnek meg az életgyógyítások. A gyermekek visszaszerik önmagukba vetett hitüket, kinyílnak, feldolgoznak, megbocsátanak, megértenek, és ez új utakhoz egyéni sikerek megéléséhez, a tanulás- és az élet szeretetéhez, kreatív tevékenységük és tehetségük kibontakoztatásához vezetnek.

A csoport munkálkodása vezetett, ugyanakkor mindig nyitott a térben és időben megoldandó és feldolgozandó helyzetekre, lélekminőségekre, a gyermekeket aktuálisan foglalkoztató és megoldandó feladatokra.

A gyermekterápiás körök életkor csoportjai: 3 - 7 éves, 7 - 13 éves, 14 - 18 éves. 18 éves kor felett felnőtt lélekterápiára lehet jelentkezni.

Célom az örömteli, kreatív, vitalitással, életbizalommal teli gyermeki élet kibontakoztatásának segítése, támogatása.

A gyermek lélekgyógyász terápia helye: Budapest, 22 kerület

JELENTKEZÉS ÉS IDŐPONTEGYEZTETÉS

Telefonszámot kérlek mindenképpen adj meg, így tudom felvenni veled a kapcsolatot.