StresszKontroll-AntiAging-Schüssler Arcdiagnosztika Online tanfolyam - 2022 január 26

2021.12.28

A stressz ősidők óta van jelen az életünkben, a modern életvitel megjelenésével pedig fokozottan érezzük a stressz jelenlétét a mindennapjainkban. A különböző stresszfaktorok különböző tüneteket produkálnak, s ennek kezeletlen volta akár az életünkbe is kerülhet.

Sohasem volt akkora a halálozási arány a világban, mint mostanában. A halálozásban a férfiak száma kiemelkedően magas, és ezen a tendencián változtatni szükséges. Most már ott tartunk, hogy a gyermekeink is veszélyben vannak, tehát a stressz okainak megismerése, és kezelésének elsajátítása fontos feladat. 

Az AntiAging az élethosszig tartó vitalitás és egészség megőrzéséről szóló egészségügyi és humán gyógyászati program, mely által valakire ránézve is pontosan megállapíthatóak a mentális problémák vagy a különböző betegségek. Ahogyan gyógyul a test, úgy áll helyre az egészséges kinézetünk. Az AntiAging mindemellett foglalkozik azzal is, hogyan tartsd fenn az egészséges állapotod.

Az életkornak tehát a mai világban már nem nagyon van jelentősége, annak viszont igen, hogy hogyan éljük a mindennapjainkat, és meddig, milyen minőségben lehetünk együtt szeretetteinkkel. Nagyon sokat tehetsz tehát az egészségért, a megfelelő életvezetésért és az életminőségedért, ha megismered az ehhez vezető utat.

A StresszKontroll - AntiAging - Schüssler Arcdiagnosztika online tanfolyamon többek között a következőkkel foglalkozunk:

- Mi a stressz? Stresszfaktorok, a stressz fokozatai, a stressz minőségei és az általa okozott betegséghalmazok. Mitől és hogyan leszel valójában beteg? A test alapvető életfunkciói és azok zavarai, melyek halálhoz vezetnek. A funkciózavarok által megjelenő betegségek és azok okai. 

- Hogyan kezeld a stresszt? Stresszkezelési technikák és módozatok. Stresszkezelés a családban, mikor, hogyan, miért? Mi a teendő, mint tehetsz, ha már testi tünetek vagy betegségek realizálódtak? Milyen táplálkozás alkalmas a test normális működésének visszaállítására?

- AntiAging - Miért érdemes tenned önmagadért? Hibás sztereotípiák. Az életünk természetes ritmusa. Hogyan élj összhangban a természettel? Az öregedés, a ráncok kialakulásának okai, folyamatai.  Az öregedés szempontjából lényeges hormonok. Egészséges AntiAging programok és kezelések, melyeket otthon is elvégezhetsz. A szándékos egészségrombolás elkerülése. Miért gyógyul meg az egyik ember súlyos, akár halálos betegségből, és miért fog elhunyni a másik?

- Szív virágok, melyek megmutatják a jellemet,  személyiséget. Színek, melyek befolyásolják az életedet, anélkül, hogy tudnál róla. 101 pozitív életvezetési tanács. 

- Mi a helyzet a gyermekekkel, a férfiakkal és a nőkkel? Hogyan legyen egységes, egészséges a család minden tagja? 

- Arcdiagnosztika - mert az arc beszél... Megtanulod a Schüssler féle arcdiagnosztikát, mely által le tudod olvasni az arcról a különböző vitamin, ásványi anyag és nyomelem hiányok tüneteit, következtetni tudsz a személyiségre és az életmódra. Nemcsak saját magadat kezelheted, de mások figyelmét is felhívhatod az egyértelmű jelekre, illetve segíteni tudsz hozzátartozóid gyógyulásában, vagy akár a szolgáltatási palettádba is beépítheted ezt a tudást. 

Ez a program átfogó, tudományos, spirituális és humán gyógyászati alapokon nyugvó, hiteles szakmai tudást ad át számodra, melyek mindeddig csak szakemberek számára volt elérhető. A cél az, hogy a lakosság számára is elérhetővé váljon mindaz a tudás, melyet ősidők óta ismerünk, melyet őseink is sikerrel alkalmaztak. 

A tanfolyam elvégzése ajánlott az egészséget, önfejlesztést segítőknek, kozmetikusoknak, életvezetési tanácsadóknak, masszőröknek, a humán gyógyászatban dolgozó, az egészségért tevékenykedő szakemberek számára, de pld egyes civil szervezetek számára is. A tanfolyam információs, kiegészítő terápia, mely az egyéni munkálkodáson kívül több szakember együttes munkájának eredményeként fejleszti a lakosság egészségcentrikus gondolkodásmódját, életvitelét.

A tanfolyam workshopok, csoportdimanikai tréningek, előadások tartását is célozza, ezáltal is nyitni kívánja a teret a prevencióra és az elégedett életmimőség létrehozására. 

A tanfolyam felnőttképzés keretében került kiírásra.

Az online tanfolyam indul: 2022 január 26.

A tanfolyam időbeosztása: 5 tananyag, összesen 178 oldal tananyag kerül megküldésre e-mail címedre (január 26, 28, 30, február 2, 4) 

Ezt követi egy 5 kérdésből álló vizsgafeladat, és annak visszaküldése. Ezután kerül megküldésre a Tanúsítvány részedre.

Tandíj összege: 35.500 Ft. 

A tanfolyam felnőttképzés, elvégzéséről tanúsítvány kerül kiadásra.

A tanfolyam ajándéka választásod szerint (26 x 50 cm-es, természetes fa) :

A tanfolyam tehát nyitott minden érdeklődőnek, tudásra szomjazónak, aki szeretné megismerni a stressz kezelésének ősi és tudományos tudásforrását, a természetes egészség élethosszig tartó útját, és a gyógyulás lehetőségeit. 


Válj önmagad, a családod és mások gyógyítójává.


JELENTKEZÉS

a komplementer.kezelesek@gmail.com email címre írt jelentkezéseddel

Teljes név és pontos cím elküldése szükséges a számla kiállítása miatt !

A tanfolyam ajándékát az MPL futárszolgálat szállítja, így kérjük adj meg mobilszámot is.

Kérlek jelöld meg, az 1 vagy a 2 számú ajándékot kéred a tanfolyamhoz.

ITT IS TUDSZ JELENTKEZNI A TANFOLYAMRA

Vélemények a tanfolyam elvégzése után: 

"Nagyon sokrétű, számomra már tudományos anyagot kaptam. Nagyon meg vagyok elégedve! Annak meg kifejezetten örülök, hogy ilyen módon is van lehetőség tanulásra! Sőt, magamon is tapasztaltam problémákat, pl:"öregségi folt" a kézfejen, vagy halvány vonalak homlok környékén. És az elmult "évek" látszanak az arcomon. Mégegyszer, nagyon örülök ennek a lehetőségnek! Köszönöm!" J. Katalin  

"Rendkívül átfogó és széles ismeretanyagot kaptam, sok hasznos kiegészítő információval. Az anyag tartalmilag rendkívül jól összeszedett. Köszönöm !" G. Andrea

"A tanfolyammal elégedett vagyok. Mindenre kiterjedő, széleskörű tananyagot kaptam. Köszönöm!" K. Szilvia

"Ez a tanfolyam is alapos, jól átgondolt, bő információban, nagyon hasznos tananyag. Köszönöm!" H. Anikó

"Ismét nagyon összetett anyagot kaptam, mind a diagnosztizálás, mind a megoldás területén. Tetszik nekem, hogy részletesen elénk tárul, hogyan alakul szervezetünk, ha nem vigyázunk rá.  Felelős gondolkodással, életmód változtatással egészségünket megtarthatjuk, illetve visszaszerezhetjük. Köszönöm szépen, hogy részt vehettem a tanfolyamon." B. Julianna