StresszKontroll-AntiAging-Schüssler Arcdiagnosztika Online tanfolyam - 2021 november 26

2021.08.27

A stressz ősidők óta van jelen az életünkben, a modern életvitel megjelenésével pedig fokozottan érezzük a stressz jelenlétét a mindennapjainkban. A különböző stresszfaktorok különböző tüneteket produkálnak, s ennek kezeletlen volta akár az életünkbe is kerülhet.

Sohasem volt akkora a halálozási arány a világban, mint mostanában. A halálozásban a férfiak száma kiemelkedően magas, és ezen a tendencián változtatni szükséges. Most már ott tartunk, hogy a gyermekeink is veszélyben vannak, tehát a stressz okainak megismerése, és kezelésének elsajátítása fontos feladat. 

Az AntiAging az élethosszig tartó vitalitás és egészség megőrzéséről szóló egészségügyi és humán gyógyászati program, mely által valakire ránézve is pontosan megállapíthatóak a mentális problémák vagy a különböző betegségek. Ahogyan gyógyul a test, úgy áll helyre az egészséges kinézetünk. Az AntiAging mindemellett foglalkozik azzal is, hogyan tartsd fenn az egészséges állapotod.

Az életkornak tehát a mai világban már nem nagyon van jelentősége, annak viszont igen, hogy hogyan éljük a mindennapjainkat, és meddig, milyen minőségben lehetünk együtt szeretetteinkkel. Nagyon sokat tehetsz tehát az egészségért, a megfelelő életvezetésért és az életminőségedért, ha megismered az ehhez vezető utat.

A Schüssler Arcdiagnosztika egy speciális ismeretet ad át számodra, mely által felismered az adott személyiséget, ugyanakkor az arc elváltozásainak okát, a betegségek jelenlétét és azok kezelésének lehetőségeit. Nemcsak saját magadat kezelheted, de mások figyelmét is felhívhatod az egyértelmű jelekre, illetve segíteni tudsz hozzátartozóid gyógíulásában, vagy akár a szolgáltatási palettádba is beépítheted ezt a tudást.

A StresszKontroll - AntiAging - Schüssler Arcdiagnosztika online tanfolyamon többek között a következőkkel foglalkozunk:

- Mi a stressz? Stresszfaktorok, a stressz fokozatai, a stressz minőségei és az általa okozott betegséghalmazok. Mitől és hogyan leszel valójában beteg? A test alapvető életfunkciói és azok zavarai, melyek halálhoz vezetnek. A funkciózavarok által megjelenő betegségek és azok okai. 

- Hogyan kezeld a stresszt? Stresszkezelési technikák és módozatok. Stresszkezelés a családban, mikor, hogyan, miért? Mi a teendő, mint tehetsz, ha már testi tünetek vagy betegségek realizálódtak? Milyen gyógynövények alkalmasak a test normális működésének visszaállítására?

- AntiAging - Miért érdemes tenned önmagadért? Hibás sztereotípiák. Az életünk természetes ritmusa. Hogyan élj összhangban a természettel? Az öregedés, a ráncok kialakulásának okai, folyamatai.  Az öregedés szempontjából lényeges hormonok. Egészséges AntiAging programok és kezelések, melyeket otthon is elvégezhetsz. A szándékos egészségrombolás elkerülése. Miért gyógyul meg az egyik ember súlyos, akár halálos betegségből, és miért fog elhunyni a másik?

- Hogyan néz ki az egészséges táplálkozás, mit egyél és mit ne, miért? Egészségmegőrző receptek. 100 pozitív életvezetési tanács. 

- Arcdiagnosztika - mert az arc beszél... Megtanulod olvasni a személyiségjegyeket, a különböző tüneteket és a betegségeket az arcról.

- Mi a helyzet a gyermekekkel, a férfiakkal és a nőkkel? Hogyan legyen egységes, egészséges a család minden tagja? 

Ez a program átfogó, tudományos, spirituális és humán gyógyászati alapokon nyugvó, hiteles szakmai tudást ad át számodra, melyek mindeddig csak szakemberek számára volt elérhető. A cél az, hogy a lakosság számára is elérhetővé váljon mindaz a tudás, melyet ősidők óta ismerünk, melyet őseink is sikerrel alkalmaztak. 

Ajánlott ugyanakkor az egészséget, önfejlesztést segítőknek, a humán gyógyászatban dolgozók részére is információs terápiaként, vagy akár csoportdimanikai tréningekhez. 

Felnőttképzés ! A felnőttképzési szám az oklevélre felvezetésre kerül.

Az online tanfolyam indul: 2021 november 26.

A tanfolyam időbeosztása: jelentkezés után küldjük a részleteket.

Tandíj összege: 27.500 Ft.

A tanfolyam elvégzéséről oklevél kerül kiadásra.

A tanfolyam tehát nyitott minden érdeklődőnek, tudásra szomjazónak, aki szeretné megismerni az ősi tudásforrást, a természetes egészség élethosszig tartó útját, és a gyógyulás lehetőségeit. 

Válj önmagad, a családod és mások gyógyítójává.

JELENTKEZÉS

a komplementer.kezelesek@gmail.com email címre írt jelentkezéseddel

Teljes név és pontos cím elküldése szükséges a számla kiállítása miatt !

ITT IS TUDSZ JELENTKEZNI A TANFOLYAMRA