Komplementer Hormonegyensúly Tanácsadás

2021.03.07

A stressz a mindennapjaink része. Megéli minden korosztály a maga módján. A stressznek ugyanakkor különböző fokozatai léteznek. A folyamatos, tartós stresszben a szervezetünk megbetegedik. 

A stressz nem egyértelműen negatív, jótékony formái is ismertek , pld. amikor célokat valósítunk meg, és azok elérésén dolgozunk, amikor beiratkozunk egy iskolába, hogy azt elvégezzük, amikor házasságkötésre készülünk vagy gyermekünk születik, amikor egy csodálatos utazásra készülünk....bizony ezekben az élethelyzetekben is a stresszhormonok dolgoznak. 

Az emberek között vannak, akiknek életelemük a túlzott stressz hajszolása, pld. az extrém sportokat művelők, a barlangászok, a hegymászók, a macho típusú emberek, és azok, akik folyamatosan, minél magasabbra teszik önmagukkal szemben a lécet. Perfekcionisták, maximalisták. Ezekben az esetekben függőségek alakulnak ki, mely által a szervezet előbb-utóbb produkálni fog valamilyen betegséget. 

A gyermekeink is stresszben élnek, sőt akár már stresszben is születhetnek. Ha az anya nincs önmagával harmóniában, stresszes a babavárás ideje alatt, a gyermek betegen születhet, eleve felborult hormonrendszerrel érkezik a világra. A gyermekeink stresszhelyzeteiket a családban, az iskolában, a társadalmi nyomás hatására élik meg. Nem normális dolog az, hogy a gyermekekre egyre több és egyre nagyobb nyomást helyeződik, vagy az, hogy a szülő egyre többet vár el a gyermekétől. A gyermek természetesen megbetegszik. Mivel a szülők is stresszben élnek - és ezt sajnos normális állapotnak fogadják el - nem figyelnek sem önmagukra, sem a gyermekeikre. Nem csoda tehát, hogy a súlyos-halálos megbetegedések száma egyre fiatalabb korban kezdődik el. 

Soha nem volt még ennyi gyermek, fiatal felnőtt és középkorú embertársunk beteg. Lassan, de biztosan ott tartunk, hogy az előző generáció, a mai idősek sokkal jobb egészségi és mentális állapotban vannak, mint a fiataljaink.

A stressz sejtszinten rombol, ezáltal a hormonháztartás felborul, és különféle betegségek jelennek meg. A materiális orvoslás a betegséggel, mint tünettel foglalkozik, arra adja a gyógyszereket, melyek minden esetben károsak, kémiai és vegyszerekkel teli, szintetikus anyagok, melyek a szervezetben további rombolást okoznak. Tehát a megjelent betegség tünet mellé még szövődmények is társulnak, és ha ebből tudatosan nem lép ki a beteg, akkor sajnos egyenes az út az elhalálozáshoz. 

A tünetként megjelenő betegségnek az oka tehát nincsen kezelve, így nyilvánvaló, hogy a betegség sem szűnhet meg, csakis súlyosbodhat. Ezért van az, hogy egyesek már zacskónyi gyógyszert szednek, de a gyógyulásra az esélyük nulla.

Sejtregenerációra van szükség, a hormonháztartás megfelelő visszaállítására. Ezzel az orvostudomány nem foglalkozik, mert ez nem hozza a gyógyszeripari profitot. Ha az emberek egészségesek, akkor a gyógyszeripar összeomlik, így tehát nincs érdekeltség abban, hogy az embereket megtanítsák egészségesen élni és természetes úton gyógyulni.

Miért tud a gyógyszeripar tarolni? 

A válasz egyszerű. Az emberek nem tartják az egészséget értéknek, úgy gondolják, hogy nem felelősek azért, amit önmagukkal, az életükkel tesznek. A betegségről azt gondolják, hogy az csak úgy lett - mert az apám, az anyám, a nagyszülők is ebben szenvedtek, a "Jóskának is ez a baja", stb. Elmennek az emberek az orvoshoz és elvárják, hogy az meggyógyítsa őket, tehát a maguk által okozott betegségnek a gyógyítását áttelepítik az orvosra. Az orvos pedig a tünetek alapján hipp-hopp felírja a gyógyszert, amit az emberek beszednek, és máris elindították a saját romboló lavinájukat...

Az embereknek tehát meg kell érteniük, hogy a gyógyulásuk csak rajtuk múlik. Teljesen mindegy, hogy milyen betegség van jelen a szervezetben, az sosem az ok, hanem a tünet. Az ok már sokkal előbb, akár évekkel előbb megjelenik, mindenki érzi, éli, mégsem foglalkoznak vele az emberek, csak akkor, ha már valamilyen betegség generálódik belőle. 

A gyógyszeripart tehát az emberek támogatják, halomra vásárolják a vény nélkül kapható különböző mérgeket. 

Éppen ideje, hogy tudatosuljon az emberekben: AZ ÖNPUSZTÍTÁSNAK CSAK ÉN TUDOK VÉGET VETNI.

Hogyan lehetséges, hogy ez? 

A humán gyógyászatban minden lehetőség adott ahhoz, hogy komplex terápiával bármely betegségből meggyógyítsd önmagad. Természetesen ehhez humán orvos, kifejezetten erre szakosodott szakember segítségére van szükséged, hiszen a komplex terápia felállítása a természetgyógyász feladata. Mindazonáltal nagyon sok lehetőséged van az öngyógyításra, arra, hogy napról-napra jobban érezd magadat és végül meggyógyuljál. 

Jómagam szakmai útjaként elsősorban a prevenciót, a betegségek megelőzését tűztem ki célul. Ezt lehet megtanulni nálam az AntiAging Életmód Programra történő jelentkezéssel. Már ezzel is nagyon nagyon sokat teszel önmagadért, mert sokmindenre rávilágít és sokmindent megtanít számodra, ami elindít téged azon az úton, hogy példát mutass és mások számára is segítséget nyújts. Megtanulsz együttműködni önmagaddal, mely által az életed is pozitív irányban fog változni. 

A tanfolyamról itt tudsz olvasni:  Anti Aging Életprogram

Szakmai utam másik része arról szól, hogy ha már az emberek megbetegítették önmagukat, hogyan tudok segíteni a gyógyulásban? 

Lehet, hogy most azt gondolod, felháborító, hogy te betegítetted meg önmagadat....pedig bizony, így van, mégpedig azáltal, hogy a stressz számtalan faktorát beengedted az életedbe, és azt hosszú ideig - egészen a megbetegedésedig - tartottad folyamatosan önmagadban, és még most se szakadtál el tőle. Ezért persze nem foglak megkövetni, sőt senki sem teheti ezt meg veled. 

A gyógyulásod útja viszont nem kezdődhet el anélkül, hogy ezt a tényt be ne látnád. Amint ezt megérted, és nem tolod el magadtól a tényt, akkor már érdemes bejelentkezned hozzám egy tanácsadásra, ahol a jelenleg fennálló betegséged mélyére ásunk, hogy elkezdődhessen a gyógyulás minden dimenzióban.

A komplex terápia részét fogja képezni a MeditációSokk, mely egy teljesen saját fejlesztésű, egyénileg létrehozott és vezetett gyógyító terápia, mellyel kapcsolatban majd személyesen fogsz további információt kapni.

Bejelentkezés hormonegyensúly tanácsadásra, anamnezis felvételére: