"Schüssler sóval az egészségért" Online tanfolyam - 2022 február 10

2021.12.17

Magyarországon a homeopátiás gyógyszerek alkalmazása orvosi és gyógyszerész diplomához kötött, ugyanakkor a homeopátiás, információs terápia alap szinten minden állampolgár számára biztonságosan elérhető és alkalmazható. 

A humán medicínával foglalkozó szakemberek fontos feladata a különböző kezelések, tanácsadások folytatása mellett az ismeretek terjesztése és oktatása, hogy minél szélesebb körben kerüljenek felhasználásra a társadalom körében az egészséges, természetes gyógyító szerek. Ilyen például az ásványi anyagokkal történő gyógyítás tanulása is, mely terápiát, alkalmazási lehetőségeit minden ember beépítheti a mindennapi életébe, elősegítve vele adott esetben gyógyulását is.

Bár tudjuk, hogy a természetes gyógyító szerek, mint például a gyógynövények, ásványi sók, ásványkristályok, fényterápiás és bioenergetikai kezelések, egyes étrendkiegészítők gyógyhatásai nem elismertek az állam által - mert a materiális orvoslás privilégiumát hirdeti, ezzel együtt a gyógyító minőséget nem hozó kiegészítő terápia szintjére száműzte a természetes gyógyító anyagokat - mégis számtalan esetben hozott nagymértékű és végleges gyógyulást ott, ahol már a materiális orvostudomány nem tudott mit tenni. 

Ismerjük Maria Treben könyveit, melyből rengetegen gyógyultak, vagy ott van nekünk a híres bükki füvesemberünk, Gyuri bácsi, akinek szintén sokan hálásak lehetnek a gyógyulásért. Jómagam is kapcsolatban állok vele, hiszen minden tanárnak van tanítója, ez így helyes, így öröklődik át a mindent tudó hagyomány, tradíció és gyógyulás, melyért hálásak lehetünk őseinknek.

Most tehát a Schüssler sókkal, illetve a biokémiai sókkal ismerkedhetsz meg ezen az online tanfolyamon.

Mit kell tudni előljáróban a Schüssler sókról?

Schüssler doktor felfedezte, hogy vannak ásványi anyagok, melyek az élő szervezet számára létfontosságúak, és amelyeket csak kívülről tudunk a szervezetbe juttatni. 22 létfontosságú ásványi anyag van az emberi szervezetben, melyből 12 zavara esetén nincs élet az emberi szervezet számára. 

Az ásványi sók hiánya betegségeket okoz, amennyiben viszont pótolni tudjuk a megfelelő ásványái anyagot megfelelő mértékben, a betegségek gyógyíthatóvá válnak.

Schüssler doktor halála után tanítványai további tudományos kutatásokat végeztek, melynek során további biokémiai sók felfedezése történt meg, mely szintén az egészségünk fenntartását szolgálja. 

Most tehát lehetőséged van megismerkedni, megtanulni és alkalmazni mindazt, mely eddig csak kizárólag szakemberek számára elérhető tudás volt. 

A tudásanyag kiegészül lélekgyógyászati és táplálkozási ismeretekkel, egyéb speciális tudásforrással, illetve a Schüssler sók természetgyógyászati alkalmazási lehetőségeivel is, így teljes képet ad számodra.

Felhívom a figyelmet, hogy ezen tudásanyagnak nincs köze a bestsellerként kapható könyvekhez, hanem hiteles forrásból származó, tudományos alapokkal rendelkező tudást tartalmaz. 

Az online tanfolyam indul: 2022 február 10

Időtartama: 2 hét, 4 tananyag kerül megküldésre e-mail címedre, összesen 103 oldal tananyag. (február 10, 12, 14 és 16 napján) + 5 kérdésből álló vizsgafeladat, melyet emailben kell visszaküldeni.

A sikeres vizsga után Tanúsítvány kerül kiállításra.

Az online tanfolyam tandíja: 22.500 Ft. 

A tanfolyam felnőttképzés keretében került kiírásra.

Ajánlom magánszemélyeknek, családoknak, és mindenkinek, aki hiteles forrásból szeretne tanulni, betegségből gyógyulni, vagy szeretné megismerni az egészséges élet-egyészséges test - egészséges lélek medicínáját.

Ajánlott továbbá a humán gyógyászatban dolgozók részére is információs-ortomolekuláris terápiaként, vagy akár csoportdimanikai tréningekhez.

Válj önmagad, a családod és mások gyógyítójává.

Jelentkezés:  

komplementer.kezelesek@gmail.com email címre írt jelentkezéseddel

Teljes név és pontos cím elküldése szükséges a számla kiállítása miatt ! 

Várnay Krisztina

Vélemények a tanfolyam elvégzése után:

"Nagyon köszönöm a tartalmas tanfolyami anyagot. Külön kiemelném a természetgyógyászati részt, a gyógynövényekkel való "összefűzését" a sóknak. H. Enikő"

"Kedves Krisztina! Nagyon szépen köszönöm a Schüssler sóval az egészségért tananyagot. Könnyen érthető, jól átlátható, fontos információkkal teli. Szeretnék jelentkezni a Csakra, test és fülgyertya tanfolyamra, ha még nem késő. Szeretnék a Lélekvirág holisztikus terápián is részt venni. H. Zoltánné"

"Hálásan köszönöm. A tananyag tényleg nagyon klassz, kimondottan egyedülálló szerintem a gyógynövényekkel történő párosítás, amit nagyon nagyon köszönök. Ezt a megközelítést eddig sehol nem olvastam, pedig egy ideje nézelődöm a sók után a neten. Nagyon jól összeállított, mindenki számára jól érthető és olvasmányos. Köszönöm szépen, mindenképp hasznos volt és sokat tanultam belőle. T. Andrea"

"Köszönöm, hasznos volt a tanfolyam, nem bántam meg a "beruházást". Tetszett a felépítése, és én nagyon szeretem az olyan plusz kis adalék-információkat, mint ami a D vitaminról szólt megjegyzésként pl. És most olvastam először a csalántea fogyasztásának ajánlását is. Tetszett, hogy továbbmentél a 12 sónál, eddig csak ezeket találtam meg, és a gyógynövényes párosítás is hasznos a végén a sok gyakorlati infóval. B. Mária"

"Köszönöm az új információkat. Néhány sót már használok évek óta. Így teljesebb lett a kép és a tudásom. T. Anita"

"Hálásan köszönöm a Schüssler só megismertetését, tananyagot. Minden mailt nagyon vártam. Sok olyan növényről, ásványi anyagról kaptam új információt, tájékoztatást amiről nem tudtam eddig. A lélekgyógyászati ismeretnél könnyebb volt az adott Schüssler só megjegyzése, mert eszembe jutott egy-egy ember akire a jellemzés illet, ezzel segítve a tanulást. Sz. Melinda"

"Nagyon tetszett a tanfolyam, elégedett vagyok a kapott anyaggal, mert tartalmazza a lélekgyógyászati ismereteket is. R. Julianna"

"Hálásan köszönöm, hogy részt vehettem ezen a tanfolyamon. Sok hasznos információval, tudással gazdagodtam. Különösen tetszik, a nyomelemek részletes ismertetése, illetve a gyógyteák sókkal való kombinálása. Kívánok a továbbiakban is sikeres munkát! B. Anikó"

"Nagyon tetszett a tanfolyam; az anyagok érthetőek, jól értelmezhetőek. Nagyon tetszett, hogy a lélekgyógyászati ismereteket is érinti. Köszönöm :) D. Marianna"

"A tanfolyam minden elképzelésemet felülmúlta, nagyon köszönöm. Tetszik a tudásanyag felépítése, szerkezete, ahogy kötöd a sókhoz a gyógynövényeket és a lélekgyógyászati ismereteket. Nagyon szeretném a tanult ismereteket alkalmazni. H. Ildikó"

"Számomra sok új ismeretet adott, és messze túlmutatott a sók bemutatásán, inkább praktikus gyakorlati útmutatóként szolgál. Olyan nyomelekről és azok hatásairól is olvashattam, amelyekkel semmilyen más fórumon nem találkoztam idáig. Szintén nagyon érdekes volt számomra a tanítványok által felfedezett további biokémiai sók bemutatása. A lényegre törő tananyag igazi kincsesláda, és további kutatásra sarkall a témában. Köszönöm az átadott tudást. Biztosan sokszor kell még fellapoznom a jegyzeteket, hogy beépült alaptudásként szolgáljon, de mindenképpen célom ezt elérni. Szné K Judit"

"Köszönöm szépen a tananyagot, hálás vagyok érte! Nagyon részletes, sokrétű, nagyon jól felhasználható információkat kaptam." R. ildikó

"Nagyon - nagyon hasznos információk birtokába jutottam, amellyel tudom szolgáltatásaim bővíteni, illetve teljes mértékben be tudom építeni. Nagyon jól döntöttem!! Érthető, értelmezhető volt a tananyag. Számomra nagyon hasznos volt minden rész!! Folyamatosan követem a lehetőségeket, szeretnék még részt venni az arcdiagnosztikai tanfolyamon mindenképp. A további lehetőségeket figyelemmel kísérem. További sikeres munkát kívánok!!" B. Ágnes

"Meg vagyok elégedve a tanfolyammal, nagyon széles körű a jegyzet, amit kaptam. Hálásan köszönöm a segítséget, és az élvezetes tanfolyamot." H. Klaudia

"Nagyon szépen köszönöm ezt az átfogó, jól és érthetően felépített tananyagot! Külön örülök annak, hogy a gyógynövényekkel párosítottad a sókat! Már nagyon régóta használom a gyógynövényeket. Köszönöm, hogy képet kaptam arról is, hogy tudom felerősíteni a gyógynövények hatását!" T. Renáta

"Nagyon köszönöm a lehetőséget, és a nagyon tartalmas, rengeteg új információt adó tananyagot. Tetszett ez az online lehetőség, mert éppen utazni nem tudtam. Örülök, hogy ismereteimet bővithettem. Az információk túlmutattak a Schüssler sók alkalmazási területénél." Dr. M. Lívia

"A tanfolyam anyagával elégedett vagyok, csak azt sajnálom, hogy nem előbb bukkantam rá! Köszönettel," M. Boglárka

"Elégedett vagyok a tanfolyammal. Magamnak és a családomnak szeretném ezzel egyensúlyban tartani az egészségünket, amennyire lehet." N. Enikő