"Schüssler sóval az egészségért" - 2022 június 10

2022.03.10

Magyarországon a homeopátiás gyógyszerek alkalmazása orvosi és gyógyszerész diplomához kötött, ugyanakkor a homeopátiás, információs terápia alap szinten minden állampolgár számára biztonságosan elérhető és alkalmazható. 

A humán medicínával foglalkozó szakemberek fontos feladata a különböző kezelések, tanácsadások folytatása mellett az ismeretek terjesztése és oktatása, hogy minél szélesebb körben kerüljenek felhasználásra a társadalom körében az egészséges, természetes gyógyító szerek. Ilyen például az ásványi anyagokkal történő gyógyítás tanulása is, mely terápiát, alkalmazási lehetőségeit minden ember beépítheti a mindennapi életébe, elősegítve vele adott esetben gyógyulását is.

Bár tudjuk, hogy a természetes gyógyító szerek, mint például a gyógynövények, ásványi sók, ásványkristályok, fényterápiás és bioenergetikai kezelések, egyes étrendkiegészítők gyógyhatásai nem elismertek az állam által - mert a materiális orvoslás privilégiumát hirdeti, ezzel együtt a gyógyító minőséget nem hozó kiegészítő terápia szintjére száműzte a természetes gyógyító anyagokat - mégis számtalan esetben hozott nagymértékű és végleges gyógyulást ott, ahol már a materiális orvostudomány nem tudott mit tenni. 

Ismerjük Maria Treben könyveit, melyből rengetegen gyógyultak, vagy ott van nekünk a híres bükki füvesemberünk, Gyuri bácsi, akinek szintén sokan hálásak lehetnek a gyógyulásért. Jómagam is kapcsolatban állok vele, hiszen minden tanárnak van tanítója, ez így helyes, így öröklődik át a mindent tudó hagyomány, tradíció és gyógyulás, melyért hálásak lehetünk őseinknek.

Most tehát a Schüssler sókkal, illetve a biokémiai sókkal ismerkedhetsz meg ezen az online tanfolyamon.

Mit kell tudni előljáróban a Schüssler sókról?

Schüssler doktor nem fogadta el a materiális orvoslás által alkalmazott gyógyítási formákat, ezért kutatta, hogy valójában mi okozza a betegségeket. Felfedezte, hogy vannak ásványi anyagok, melyek az élő szervezet számára létfontosságúak, és amelyeket csak kívülről tudunk a szervezetbe juttatni. 22 létfontosságú ásványi anyag van az emberi szervezetben, melyből 12 zavara esetén nincs élet az emberi szervezet számára. 

Az ásványi sók hiánya betegségeket okoz, amennyiben viszont pótolni tudjuk a megfelelő ásványái anyagot megfelelő mértékben, a betegségek gyógyíthatóvá válnak.

Schüssler doktor halála után tanítványai további tudományos kutatásokat végeztek, melynek során további biokémiai sók felfedezése történt meg, mely szintén az egészségünk fenntartását szolgálja. 

A tudásanyag kiegészül lélekgyógyászati és táplálkozási ismeretekkel, illetve a Schüssler sók gyógynövényekkel történő alkalmazási lehetőségeit is megismerheted.

Ajánlom mindenkinek, öngyógyításra, családoknak, életjobbítóknak, illetve azoknak is, akik a humán gyógyászat útján járnak.

Ismerd meg az egészséges élet - egészséges test - egészséges lélek medicínáját.

Az online tanfolyam indul: 2022 június 10

A tanfolyam tandíja: 22.500 Ft.

Tartalma: 103 oldal tömény tudásforrás érkezik meg az email címedre.  Feldolgozási idő: 10 nap.

A tanfolyam online vizsgával zárul, mely email címre érkezik, a válaszokat is emailben várom vissza.

A tanfolyam felnőttképzés, a tanfolyam elvégzéséről Tanúsítvány kerül kiállításra.


 JELENTKEZÉS - KAPCSOLATFELVÉTELI ŰRLAP 

A következő adatok pontos megküldését kérjük: 1 Jelenleg viselt név, 2 Születési név 3 Anyja neve 4 Legmagasabb iskolai végzettség 5 Születési ország, hely, év, hó, nap 6 E-mail cím 7 Mobilszám 8 Postai lakcím

-

Vélemények:

"Nagyon köszönöm a tartalmas tananyagot. Külön kiemelném a természetgyógyászati részt, a gyógynövényekkel való "összefűzését" a sóknak. H. Enikő"

"Kedves Krisztina! Nagyon szépen köszönöm a Schüssler sóval az egészségért tananyagot. Könnyen érthető, jól átlátható, fontos információkkal teli. Szeretnék jelentkezni a Csakra, test és fülgyertya tanfolyamra, ha még nem késő. Szeretnék a Lélekvirág holisztikus terápián is részt venni. H. Zoltánné"

"Hálásan köszönöm. A tananyag tényleg nagyon klassz, kimondottan egyedülálló szerintem a gyógynövényekkel történő párosítás, amit nagyon nagyon köszönök. Ezt a megközelítést eddig sehol nem olvastam, pedig egy ideje nézelődöm a sók után a neten. Nagyon jól összeállított, mindenki számára jól érthető és olvasmányos. Köszönöm szépen, mindenképp hasznos volt és sokat tanultam belőle. T. Andrea"

"Köszönöm, hasznos volt a tanfolyam, nem bántam meg a "beruházást". Tetszett a felépítése, és én nagyon szeretem az olyan plusz kis adalék-információkat, mint ami a D vitaminról szólt megjegyzésként pl. És most olvastam először a csalántea fogyasztásának ajánlását is. Tetszett, hogy továbbmentél a 12 sónál, eddig csak ezeket találtam meg, és a gyógynövényes párosítás is hasznos a végén a sok gyakorlati infóval. B. Mária"

"Köszönöm az új információkat. Néhány sót már használok évek óta. Így teljesebb lett a kép és a tudásom. T. Anita"

"Hálásan köszönöm a Schüssler só megismertetését, tananyagot. Minden mailt nagyon vártam. Sok olyan növényről, ásványi anyagról kaptam új információt, tájékoztatást amiről nem tudtam eddig. A lélekgyógyászati ismeretnél könnyebb volt az adott Schüssler só megjegyzése, mert eszembe jutott egy-egy ember akire a jellemzés illet, ezzel segítve a tanulást. Sz. Melinda"

"Nagyon tetszett a tanfolyam, elégedett vagyok a kapott anyaggal, mert tartalmazza a lélekgyógyászati ismereteket is. R. Julianna"

"Hálásan köszönöm, hogy részt vehettem ezen a tanfolyamon. Sok hasznos információval, tudással gazdagodtam. Különösen tetszik, a nyomelemek részletes ismertetése, illetve a gyógyteák sókkal való kombinálása. Kívánok a továbbiakban is sikeres munkát! B. Anikó"

"Nagyon tetszett a tanfolyam; az anyagok érthetőek, jól értelmezhetőek. Nagyon tetszett, hogy a lélekgyógyászati ismereteket is érinti. Köszönöm :) D. Marianna"

"A tanfolyam minden elképzelésemet felülmúlta, nagyon köszönöm. Tetszik a tudásanyag felépítése, szerkezete, ahogy kötöd a sókhoz a gyógynövényeket és a lélekgyógyászati ismereteket. Nagyon szeretném a tanult ismereteket alkalmazni. H. Ildikó"

"Számomra sok új ismeretet adott, és messze túlmutatott a sók bemutatásán, inkább praktikus gyakorlati útmutatóként szolgál. Olyan nyomelekről és azok hatásairól is olvashattam, amelyekkel semmilyen más fórumon nem találkoztam idáig. Szintén nagyon érdekes volt számomra a tanítványok által felfedezett további biokémiai sók bemutatása. A lényegre törő tananyag igazi kincsesláda, és további kutatásra sarkall a témában. Köszönöm az átadott tudást. Biztosan sokszor kell még fellapoznom a jegyzeteket, hogy beépült alaptudásként szolgáljon, de mindenképpen célom ezt elérni. Szné K Judit"

"Köszönöm szépen a tananyagot, hálás vagyok érte! Nagyon részletes, sokrétű, nagyon jól felhasználható információkat kaptam." R. ildikó

"Nagyon - nagyon hasznos információk birtokába jutottam, amellyel tudom szolgáltatásaim bővíteni, illetve teljes mértékben be tudom építeni. Nagyon jól döntöttem!! Érthető, értelmezhető volt a tananyag. Számomra nagyon hasznos volt minden rész!! Folyamatosan követem a lehetőségeket, szeretnék még részt venni az arcdiagnosztikai tanfolyamon mindenképp. A további lehetőségeket figyelemmel kísérem. További sikeres munkát kívánok!!" B. Ágnes

"Meg vagyok elégedve a tanfolyammal, nagyon széles körű a jegyzet, amit kaptam. Hálásan köszönöm a segítséget, és az élvezetes tanfolyamot." H. Klaudia

"Nagyon szépen köszönöm ezt az átfogó, jól és érthetően felépített tananyagot! Külön örülök annak, hogy a gyógynövényekkel párosítottad a sókat! Már nagyon régóta használom a gyógynövényeket. Köszönöm, hogy képet kaptam arról is, hogy tudom felerősíteni a gyógynövények hatását!" T. Renáta

"Nagyon köszönöm a lehetőséget, és a nagyon tartalmas, rengeteg új információt adó tananyagot. Tetszett ez az online lehetőség, mert éppen utazni nem tudtam. Örülök, hogy ismereteimet bővithettem. Az információk túlmutattak a Schüssler sók alkalmazási területénél." Dr. M. Lívia

"A tanfolyam anyagával elégedett vagyok, csak azt sajnálom, hogy nem előbb bukkantam rá! Köszönettel," M. Boglárka

"Elégedett vagyok a tanfolyammal. Magamnak és a családomnak szeretném ezzel egyensúlyban tartani az egészségünket, amennyire lehet." N. Enikő