"Dr. Mikao Usui REIKI" I - V tanfolyam indul  2022 április 2

2022.01.03

A Reiki, az univerzális gyógyító energiában rejlő tudás kinyilvánítója Dr. Mikao Usui,  japán keresztény teológus professzor volt. aki kutatásai és hite által vezérelve találta meg kb 150 éve azt a tudásforrást, mely belépés az energiagyógyászat rejtelmeibe.

A reiki megmutatja számodra, hogy minden gyógyítható nemcsak a kezed, de a tested és az aurád által is. Olyan energetikai létező vagy, aki képes az egyetemes életerő áramoltatására, gyógyításra. 

A Földön az emberek fő reménysége, és egyre erőteljesebb törekvése, hogy a béke állapota bekövetkezzen. Ezt csak a jelenbe és a jövőbe vetett hittel, összefogással és tanulással lehet megvalósítani. Az embereknek ösztönözni kell magukat pozitív változások megtételére, melyek hozzájárulnak a békés bolygó támogatásához. A létigazságok újbóli megtapasztalására van szükség, mely által az emberek szabaddá válhatnak, és valóban egy jobb világ eljöveteléért dolgozhatnak. Ezt a folyamatot tapasztaljuk meg az ősi reiki tanításokban is. 

Az utóbbi időben napvilágra kerültek Usui Mester mindazon ősi reiki tanításai is, melyeket megírt és továbbadott tanítványainak. Felismerései, tanításai sokkal szélesebb és mélyebb tudást érintenek, mint gondolnánk. A nyugati világ minden ellenállásának dacára a reiki történetéről és gyakorlatáról újabb és újabb információk kerülnek elő mindannyiunk javára és hasznára.

A reiki energiagyógyászatnak 4 + 1 fokozata, 5 beavatása van, melyek a 

  • REIKI I - ÖNGYÓGYÍTÁS ÉS AZ ELSŐ BEAVATÁS - Meditációban ráhangolódás az univerzumi energiákra, a szeretetteljes, finomanyagú energiával való munkálkodásra, a belső, gyógyító csatornák megnyitása, megtisztítása, valamint a saját rezgésszám és energiaszint emelkedés lényeges megemelkedése kezdődik meg, áldást kapunk a szent gyógyító útra. Csakrák gyógyítása reiki energiával. A kézrátétellel való gyógyítás megtapasztalása történik meg, öngyógyítunk, a mentális betegségek válnak gyógyíthatóvá. Tanítás és tanfolyami jegyzet is tartozik hozzá. Szimbólumba és ebbe a minőségbe történő beavatás, és a Reiki I orgonit átadása történik meg. A tanfolyam 1 napos, személyes tanfolyam.
  • REIKI II - GYÓGYÍTÓ ÚT ÉS A MÁSODIK BEAVATÁS - Rezgésszint, energiaszint emelés történik ismét, hogy alkalmassá váljunk más élőlények, emberek, állatok, a természet gyógyítására, illetőleg a távgyógyításra is. A mentális eredetű betegségek gyógyításán kívül egyéb betegségek is gyógyíthatóvá válnak. Tanítás és tanfolyami jegyzet is tartozik hozzá. 3 szimbólumba és a gyógyító minőségbe történő beavatás, a Reiki II orgonit átadása történik meg. A tanfolyam 1 napos, személyes tanfolyam. Csak a Reiki I tanfolyam után végezhető el.
  • Reiki III - KISMESTER ÉS A HARMADIK BEAVATÁS -  A tanfolyam az első lépés a mesterré válás útján. Az energetikai test hozzáférése azon energiákhoz, mely által hatványozottan emelkedik a rezgésszám és az energiaszint. További részletes információt a tanfolyam tartalmáról a Reiki II tanfolyamon adok át. Tanítás és tanfolyami jegyzet is tartozik hozzá. 1 szimbólumba történik beavatás, a Reiki III orgonit átadása történik meg. A tanfolyam 1 napos, személyes tanfolyam. Csak a Reiki I és II tanfolyam után végezhető el. A kapott szimbólum hozzáférést biztosít a mester energiához.
  • REIKI IV - MESTER ÉS TANÁR BEAVATÁS - Ezt a tanfolyamot meghívás útján lehet elvégezni. A Reiki I - II és III tanfolyam alatt kiderül, hogy kik azok, akik megkaphatják ezt a tudást, minőséget, és beavatást. Ezzel kapcsolatban az égiek döntésére hagyatkozom.  A Reiki III tanfolyam után értesítjük mindazokat, akik beavatást nyerhetnek. A részletes információ szintén nem publikus. A fényprogram 1 napos, tanítás, tanfolyami jegyzet átadásra kerül, illetőleg az oktatás technika, az oktatás alapelvei, égi tanítások, beavatásokra való jogosultság, szükséges eszközök, illetőleg a Reiki IV szimbólumába kapnak beavatást, átadásra kerül a Reiki IV orgonitja.
  • REIKI V - AZ EMBERISÉG ÉS A FÖLD SZOLGÁLATÁBAN - A Reiki Kismesterek és a Reiki Mester-Tanárok részére a felelősség, a hivatástudat kérdéseiről beszélünk, illetőleg megtapasztaljuk a jelenlévő spirituális erők munkálkodását, és azok eredményeit. Átkalibrálás a legmagasabb tudatosság, az Akasha elérésére, illetőleg a reiki útján munkálkodásunkat az emberiség és a Föld szolgálatába állítjuk. A program 1 napos, melyen beavatás történik egy újabb szimbólumba.

         " A világ soha nincsen készen, folyamatos változásban, 

              fejlődésben vagy visszafejlődésben van. 

              Hogy merre fordul a Sorskerék?

              Az ember munkálkodása fog megmutatkozni önmagán, és vállalt küldetése által."

A reiki ősi tibeti módszer, a reiki japán szó, jelentése: Rei = egyetemes Ki = életerő energia, vagyis a reiki az egyetemes életerő energiát jelenti. A Reikit azoknak érdemes elvégezni, akik hívást éreznek erre az útra. 

A Reiki I tanfolyam ajánlott mindazoknak, akik önmaguk gyógyulásán, a testi és lelki harmónia megteremtésén szeretnének munkálkodni, mellyel az egészség megőrzése biztosítható. Stressz kezelésére, diszharmóniára is ajánlott, de fejleszti a tudatosságot is.

A Reiki II és III tanfolyamot annak érdemes elvégezni, akiben már tudatosult gyógyítói útja. Nagy szeretettel várom mindazokat, akik még ennél magasabbra is szeretnének emelkedni.

Tanuld meg te is a XXI század reiki tudását, mely egy komplett spirituális, életgyógyító rendszert ad át részedre.

A tanfolyam felnőttképzés keretében kerül megszervezésre, Tanúsítvány kerül kiállításra.

A tanfolyamon személyesen szükséges részt venni, a tanfolyam Budapesten kerül megtartásra.

A HELYEK A JELENTKEZÉS ÉS A BEFIZETÉS SORRENDJÉBEN TELNEK BE ! 

A REIKI I tanfolyam választható időpontjai: 

2022 április 2 vagy 9 vagy 16 vagy 23 napja, 10,00 - 17,00 óra

Csoportlétszám keret: 10 fő

Tandíj: 15.000 Ft.

A REIKI II tanfolyam választható időpontjai: 

2022 április 3 vagy 10 vagy 17 vagy 24 napja, 10,00 - 17,00 óra

Csoportlétszám keret: 10 fő

Tandíj: 20.000 Ft.

A REIKI III tanfolyam választható időpontjai: 

2022 június...... 10,00 - 17,00 óra

Csoportlétszám keret: 8 fő

Tandíj: 25.000 Ft.

A REIKI IV tanfolyam időpontjai: 

2022 június....., 10,00 - 17,00 óra

Csoportlétszám keret: 8 fő

Tandíj: 40.000 Ft. 

A REIKI V tanfolyam választható időpontjai: 

2022 június......10,00 - 17,00 óra

Csoportlétszám keret: 10 fő

Tandíj: 20.000 Ft.

JELENTKEZÉS

A komplementer.kezelesek@gmail.com e-mail címre írt jelentkezéseddel, vagy az alábbi űrlap kitöltésével. A számla kiállításához feltétlenül írd meg pontos neved, lakcímed, ha vállalkozó vagy, az adószámodat is.

TANFOLYAMRA ITT IS TUDSZ JELENTKEZNI