Komplementer és Patogenetikus Tanácsadás

2021.03.13

Mit jelent ez? Első olvasatra idegen és érthetetlen lehet a számodra. Fejtsük hát ki részletesebben....

A tanácsadás arról szól, hogy te már rendelkezel valamilyen tünettel vagy betegséggel, ez a teljesség igénye nélkül lehet a depresszió, allergia, immunrezisztencia, cukorbetegség, reuma- és izületi fájdalmak, COPD, zsírmáj, meddőség, vagy éppen valamilyen daganatos megbetegedés. Gyakorlatilag a tünetek sora végtelen.

Gyermekek esetében már a feszültség, nyugtalanság, alvászavar, figyelemzavar, memóriazavarok, hyperaktivitás, magatartási zavarok, sűrű megfázás, elvonulás, bezártság, fázékonyság, fejfájás, stb. jellegű tünetek is igen komoly figyelemfelkeltő jelek. Természetesen felnőtteknél is előfordul még a betegség létrejötte előtt. 

Mindezekben az esetekben jellemzően orvoshoz fordulsz, aki gyógyszerekkel, különböző injekciókkal vagy éppen kemoterápiával próbálkozik meggyógyítani téged. Az idő telik-múlik, lehetséges, hogy már több éve így élsz, a betegséged mégsem múlik el.

Vajon miért történik mindez? Azon egyszerű ok folytán, hogy a betegséged tünet vagy már tünetegyüttes (azaz van már szövődmény is), és a gyógyszeres kezelés csak rontott az állapotodon. 

A Komplementer és Patogenetikus tanácsadáson tehát átnézzük a leleteidet, a vizsgálati eredményeidet, beszélgetünk veled, megvizsgálunk téged, és megállapítjuk, hogy mi okozta a tüneteidet, a betegségedet. Felállítunk egy Patogenetikus Bioterápiát a számodra, melyre a tested 100 %-osan reagálni fog, hiszen csakis teljesen tiszta, bioterápiás kezelést fogsz kapni. A kezelés kiegészülhet még más gyógyító eljárásokkal is, de lényegében mindenképpen a gyógyulás útjára fog terelni téged. 

Amennyiben az orvosod hajlandó együttműködni a gyógyulásod érdekében, azt szívesen veszem, amennyiben azonban nem, az nem akadályozza a kezelés sikeres kimenetelét. 

Ha szeretnéd kipróbálni a gyógyulás ezen útját, akkor természetesen személyesen is fogadlak (ez lenne a legmegfelelőbb), azonban ha erre nincs lehetőséged, úgy online is kérheted a tanácsadást. A komplex bioterápiát elkészítem számodra, majd az otthonodban el is kezdheted alkalmazni. 

A teljes bioterápiához szükséges a személyes kezelés is, de nagyon sokat tehetsz a saját gyógyulásodért már akkor, ha betartod a komplex bioterápiát. A szervezeted öngyógyító folyamatai beindulnak, az immunrendszered erősödik, és te napról napra szebbnek fogod látni a világot. 

Mit kell tenned, hogy a komplementer tanácsadást igényelhesd?

1. szkenneld be a leleteidet, zárójelentéseket, és írd le a jelenlegi gyógyszerlistád

2. küldd el nekem a telefonos elérhetőségeddel együtt a komplementer.kezelesek@gmail.com email címre

3. az online tanácsadás költsége 25000 Ft, melyet a kapcsolatfelvétel visszaigazolásakor kapott email után banki átutalással tudsz rendezni.

Ha személyesen szeretnél bejelentkezni, a tanácsadás költsége 15.000 Ft.

4. A gyógyulásod útján nem leszel sohasem egyedül, folyamatos támogatásban lesz részed.

ADJ EGY ESÉLYT MAGADNAK, PRÓBÁLD KI,

 GYŐZŐDJ MEG A BIOTERÁPIA GYÓGYÍTÓ HATÁSAIRÓL