Mitől leszel beteg?

2021.01.23

Minden betegség lelki eredetű...

A betegségek oka pedig az életenergia elakadása...

Amikor felhőtlenül jól érzed magad és testileg is egészséges vagy, akkor az életenergia szabadon áramlik keresztül rajtad és az életedet összhangban éled ezzel az energiával

Abban a pillanatban, amikor megpróbálsz megfelelni egy külső elvárásnak megtörik ez az összhang és elakad az életenergia áramlása

Amikor valaki más mondja meg neked, hogy milyennek kellene lenned és te megpróbálsz megfelelni ennek a képnek, akkor egy blokkot hozol létre, ami nem engedi szabadon áramlani az életenergiát.

Ezt abból veszed észre, hogy egyre feszültebbnek és erőtlenebbnek érzed magad. Letört és fáradékony leszel és úgy jársz kelsz, mint egy holdkórós. Ha ez az állapot hosszú időn keresztül fennáll, akkor lelki, később testi betegségben figyelmeztet téged, hogy nem vagy összhangban önmagaddal.

Minden betegség célja, hogy segítsen visszaállítani az összhangot az életenergia és közted.

Minden betegség akkor gyógyul meg, ha az eredeti egyensúly helyreállt. Az egyensúly helyreállítását azzal lehet segíteni, hogy az aurádba, a sejtjeidbe olyan gyógyító impulzus kerül, ami segít helyreállítani az elvesztett egyensúlyt.

Ez pedig csakis energiakezeléssel lehetséges. Amint kapcsolódni tudsz a Forráshoz, helyreáll az egyensúly, és elindulsz a lelked gyógyulásának útján. 

Nem szabad megvárni, hogy a tünetek súlyosbodjanak, vagy betegséggé fajuljanak.

Most 5 napig felajánlok neked egy különleges energiakezelést egy teljes testmasszázzsal, mely által lehetőséged lesz megtapasztalni a változást, a kiegyensúlyozódást. 

Ezt a kezelést most 50 %-os kedvezménnyel veheted igénybe, 15.000 Ft. helyett mindössze 7500 Ft.-ért. Megér ennyit a lelki békéd, a tested energiáinak kiegyensúlyozása? 

Várlak szeretettel 2021 január 23 - 2021 január 28 között.

A kezelés kb 1,5 óra. 

Bejelentkezés az alábbi űrlapon lehetséges (telefonszámot kérlek írj, mert visszahívlak).

Mosolygós napot kívánok,

Várnay Krisztina