Ezért legyen otthon sólámpád

2020.11.05

Azon kívül, hogy a sólámpa már önmagában egy dekoratív, különleges, látványos darab az otthonodban, segít abban, hogy az otthonod energiája egészségesebb legyen.

A só mind kémiai, mind fizikai szempontból semlegesítő és kiegyenlítő hatással bír, az egészségre pozitívan ható bioenergiai erőket sugároznak, amiből nap mint nap energiát tankolhatunk.

Ha figyelsz az általános fizikai, szellemi állapotodra, a sólámpa is sokszoros erővel kezd dolgozni neked.

A só nem egyszerű só, hanem a Himalája sója, melyet hazavihetsz az otthonodba.

A só által leadott negatív töltésű ionok pozitívan hatnak a léguti fertőzésekre, idegfájdalmakra, magas vérnyomásra és a reumatikus betegségekre.

A só bioenergiája az egész testre hatással van, a vér méregtelenítését is elősegítik.

A sóbarlagokba is ezért járnak szívesen az emberek. Immunerősítő hatása mellett rendbeteszi a hormonháztartásod, az öregedési folyamatokat is lelassítja.

A sólámpát ne állítsd sugárzó készülékek (TV, Computer) közelébe, vagy éjszakára a fej közelébe.

Színterápiás hatások - a sólámpák színei az átlátszó fehéren át egészen a narancsos vörösig terjednek. A szemen, a bőrön át eljutnak a sejtekig, ahol megindítják, elősegítik a regenerációs folyamatokat. A színterápiát alkalmazhatod a sólámpa mellett is az otthonodban, amennyiben le tudod hívni ezeket a fényeket. 

Ha led vagy villanyégő által alkalmazod, a hatást nem vagy igen alacsony mértékben érezheted. A hangulatodat viszont biztosan javítani fogja. Ebben az esetben gondold meg a vörös fény használatát, mert agresszívvá, haragossá tesz, viszont a szexuális energiát növelni fogja. 

Vörös : A vérkeringési zavarokra, alacsony vérnyomásra, bénulásra, ájulásra való hajlamra, serkenti a gyengén működő szerveket. Növeli a vérnyomást és a percenkénti légzés számot. Májfrissítő, érzékvédő, vörösvértestecske építő. Életerő, energiaadó, aktiváló.

Narancssárga: A klimaxos panaszokra, krónikus asztmára, reumára, köhögésre, hörghurutra. Kedvezően befolyásolja az emésztőszervi működéseket és csökkenti az anyagcsere zavarait. Minden vonatkozásban egészségjavító. Tüdőszövet erősítő, mirigyfrissítő. Jó hatású a megfázás, álmosság, fáradtság ellen. Hatással van a lépre, a hasnyálmirigyre és az anyagcsere folyamatokra.

Pozitív hatású, feltölti az emberi energiamezőt, melegít, felvidít, felépít, erősít, fokozza a munkaerőt, a szexuális vágyat és potenciát, növeli az immunitást. A depresszióra élénkítő hatású, letargia ellenes, visszahozza az életkedvet. Elősegíti a koncentrálást.

Sárga: Gyógyító hatású a gyomorbántalmakra, emésztési zavarokra, székrekedésre, kövérségre, máj-és epebajokra, cukorbetegségre, vízkiválasztási problémákra. Idegkimerültség-re, az alsó végtagok idegi eredetű bénultságára jótékony hatású. A sárga szín: citromsárga árnyalata serkenti az agy működését. Fokozza a kiválasztást, kedvezően hat a táplálkozási szervekre: gyomor, bél, máj, vese, lép, hólyag működésére, bőrhám sejteket aktiválja. Elősegíti a méregtelenítési folyamatokat.

Fehér: Valamennyi szín együttese. Mindenre alkalmazható, feltölti a csakrákat és védelmezi valamennyi testrészt. Méregtelenít. Tisztaság, becsületesség, igazság színe.

Ajánlatokhoz kattints ide Karácsonyi ajándéknak is tökéletes :)

Szeretettel,

Kriszti