Miért gyógyulj hipnózisban?

2022.05.09

A hipnózis egy csodálatos lehetőség a gyógyulásra, mely a következőkben tud segíteni neked:

- feldolgozni a múlt fájdalmait

- szembenézni, feldolgozni a traumákat

- feloldani anyasebeket, párkapcsolati blokkokat, nőiséggel, férfi mivolttal kapcsolatos blokkokat,

- bármely betegségből a gyógyulás útjára lépni,

- a stresszfaktorok okozta lelki- vagy testi bántalmak feloldására,

- bármely energetikai blokk feloldására.

Kiváló kezelés azok számára is, akik:

- könnyen befolyásolhatóak

- nehezen döntenek

- nehezen kezelik a változásokat

- félelmeket, szenvedést tartanak önmagukban.

A hipnózis azt jelenti, hogy hozzáférést adsz a tudatos tudatodban, a tudatalattidban, az aurateredben történő energiakezelésre. A hipnózis ideje alatt pihensz, és ahogyan gyógyulsz, egyre csodásabb fényeket fogsz látni, melyből fel sem szeretnél igazán ébredni. A kezelés befejezése után azonban kb. 15 perc múlva fel fogsz ébredni, nyugalmat, békét érzel, másnap már egy sokkal örömtelibb, harmonikusabb, élettelibb és egészségesebb tudatállapotot fogsz megtapasztalni.

A hipnózis esetén nem részletezzük - tehát nem szükséges beszélned arról -, hogy milyen stressz, blokk, múltbéli sérelem, stb., amit gyógyítani szükséges, hiszen a gyógyítás maga egy másik, magasabb dimenzióban történik.

Természetesen van lehetőséged kérni, de ha nem teszed, a gyógyulásod akkor is megtörténik.

A hipnózistól nem kell félni, csak belepihenni, és hagyni, hogy a hipnoterapeuta által megtörténjen a csodás gyógyulásod.

A hipnózisban való gyógyulás esetén nincsen kontraindikáció, bárkinél alkalmazható, akinek van hite. Daganatos betegeknél egy hipnózis kezelés alkalmával egy adott daganat 5 mm-nyit is képes összehúzódni. A szembetegségek teljes mértékben gyógyíthatóak.

A teljes gyógyulás természetesen több kezelést jelent, jellemzően legalább 10 alkalmat.

A hipnózis után az eredmények már másnap érzékelhetőek, tehát te magad fogod megtapasztalni áldásos hatását, a harmóniában létet.

Csodás lehetőségeink vannak a gyógyulásra, csak rajtunk múlik, hogy ezt képesek vagyunk e elhinni, és engedjük e a megtapasztalást önmagunknak.

Ha úgy érzed, hogy szeretnél egy ilyen kezelésen részt venni, szeretettel várlak. 

Írj egy üzenetet és egy telefonszámot a komplementer.kezelesek@gmail.com email címre, vissza foglak hívni, hogy tudjunk időpontot egyeztetni.

Szép napokat kívánok,

Várnay Krisztina