Mi az oka a daganatos betegségek kialakulásának?

2021.04.21

Daganatos betegségben igen sokan szenvednek, ezzel már most meg is fogtuk a lényeget, tehát ezek a betegek szenvedésben élnek, önromboló halálprogramot futtatnak. A daganatos betegségeket kialakulásánál a következő test-lélek-szellem szintű minőségek fedezhetőek fel:

  • szeretetlenségben való létezés, önvalótól való teljes elfordulás, nincs hála- és örömforrás
  • kishitűség, céltalanság, önállótlanság, elszakadás az EGÉSZ-S-ÉG-től,
  • mindennapos családi, párkapcsolat konfliktusok
  • nagy csalódások, veszteségek megélése, felelőtlenség, irigység
  • félelem, panaszkodás, függőségek, pótcselekvések, rugalmatlanság, változásra való képtelenség, befolyásolhatóság
  • egoizmus, uralkodás, fukarság, anyagiasság, pénzmánia, erkölcstelenség
  • rengeteg húsfogyatás, alkohol, az élet- és az emberek használata
  • a csakrák, meridiánok szintjén többszörösen blokkolt állapot, az energia szint folyamatosan csökken, majd megkezdődik a sejtszintű és a vég felé vezető rombolás.

A felsoroltak különböző kombinációit fedezhetjük fel, de a tünetek többsége bizony fennáll, s ennek legfőbb oka, hogy minden esetben a magas egoszint diktál. 

Amennyiben gyermek lesz daganatos beteg, két lehetőségről beszélhetünk. A gyermek vagy vállalta ezt a leszületést, hogy tanítást adjon a szülőknek a szeretetről, vagy előző életből áthozott halálprogram, mely még nem futott végig, mert az illető más módon halt meg, pld. hirtelen balesetben.

A daganatos betegség tehát folyamatos önrombolás eredménye. Nincsen hit, nincsen saját út, a lélek nem képes a szeretet áramoltatására. A kifelé mutatott akarerő és irányítási vágy mögött egy nagyon gyenge és életképtelen lélekminőséget fedezhetünk fel. 

A betegség akkor és ott fog manifesztálódni, ahol a legnagyobb a blokkolás. Tehát azon nem kell gondolkozni, hogy miért lettem nyirok-, máj-, gyomor-, mell-, stb. rákos, mert minden rák esetében ugyanazon élet- és lélekrombolásról van szó. 

Most éppen aktuális ez az írás, mert sokan fel vannak háborodva, hogy az állami rendszer a szűrővizsgálatokat leállította, illetőleg gyakorlatilag minden esetben korlátozva és gátolva van az egészségügyi ellátás. Ebben azonban hihetetlen nagy tanítást fedezhetünk fel, sőt még azt is mondhatnánk, hogy ez egy áldás. 

Az embereknek meg kell végre tanulniuk felelősséget vállalni önmagukért, az egészségükért. Meg kell tanulni, hogyan ne legyenek betegek, de fogalmazhatok úgy is, hogy éppen ideje megtanulni, hogyan legyünk egészségesek, és mi az egészség megtartásának útja. 

A betegségek tehát nem ördögtől valók, hanem azok kialakulásáért minden esetben az adott személy a felelős. Oka az elszakadás a Teremtőnktől, elszakadás önvalónktól, letérés az életútról.

Szükséges megérteni, hogy a betegségeidet nem testálhatod az orvosokra, azaz a saját negatív programodat nem telepítheted át senkire sem. Az orvosok egyébként sem foglalkoznak ezzel, hanem a tüneteidet kezelik. Tehát az okot nem, a lelkedet pedig pláne nem. Ezzel a humán és komplementer orvoslás foglalkozik. A materiális orvoslás, a kórházak arra alkalmasak, hogy a labor- és diagnosztikai vizsgálatokat elvégezzék, sürgős, életveszélyes esetekben segítségünkre legyenek, műtéteket végezzenek, stb. Nem véletlen, hogy az élet előrehaladásával újabb és újabb betegségek generálódnak, hiszen az egészséged fenntartása nem az orvos feladata. Attól, hogy az éveid száma növekszik, az egészség, a vitalitás élethosszig is fenntartható, sőt ma már ennek az útnak a tanulása a kívánatos. (Többek között erről szóló tanfolyam indult nálam éppen tegnap....)

A gyógyulás azonban a Te feladatod, ezt az utat tudod végigjárni az orvosok, természetgyógyászok, a humán gyógyászat segítségével, minden esetben a te együttműködéseddel, hiszen nélküled a gyógyulásod nem lehetséges.

A daganatos megbetegedések esetén is tulajdonképpen a nagyon előrehaladott vagy agresszív rákos esetekben van szükség az onkológiai beavatkozásokra, kemoterápiára, de mihamarabb az egészséges gyógyulás útját szükséges megkeresni, mert a kemoterápia a vegyszerek által tönkreteszi az immunrendszert. Ha többszörös kemoterápiát írnak ki az orvosok, akkor előfordulhat, hogy a keringési rendszer összeomlása folytán fog a beteg elhalálozni. Kemoterápia útján nem érhető el teljes gyógyulás, hiszen a testednek, a szervezetnek nem vegyszerekre van szüksége. 

Minden betegség megelőzhető, ehhez azonban mindenképpen tanulni szükséges, természetesen nem az internetről, nem a profitorientált eladóktól, mert a készítmények 90 %-a vegyi anyagot tartalmaz, káros. Óva intek mindenkit attól, hogy szakember ellenőrzése nélkül "összevásároljon mindenfélét". Ezen az úton is nagyon könnyen lehetünk betegek, akár rákosak is!

A daganatos betegségek tehát gyógyíthatóak, de csak abban az esetben, ha a beteg hajlandó a komplex bioterápia útját végigjárni, és megtanulni egészségesen létezni a világban. Nem szükséges eljutni a kemoterápiáig, illetve hiába a kemoterápia is, ha a beteg nem képes EGÉSZ-S-ÉG-essé válni. 

Ha daganatos megbetegedésed van, és szeretnél az orvosi kezelés mellett megismerkedni a természetes úton történő gyógyulás lehetőségével, írj nekem bátran a komplementer.kezelesek@gmail.com email címre.

Mosolygós, szép napokat kívánok,

Várnay Krisztina