Metamorfózis Energiakezelés

2021.01.18

Fizikai testünk egységes energetikai rendszer, mely bármikor meghibásodhat, ezáltal megszűnik a test-lélek-szellem egysége, melyet mindhárom szinten érzékelünk.

A metamorfózis átalakulást, átváltozást, átalakítást jelent, és pontosan ez fog történni a kezelésed alatt. Minden változás, ami bekövetkezik, jótékony hatással lesz az életed bármely területére.

A kezelés alatt oldódni fognak az előző élet/ek/ből hozott, illetve bármely magzati korban megélt, és jelen inkarnációdban, jelenlegi életutadon begyűjtött és karmikusan hozott negatív energia és blokk.

A kezelés meditatív állapotban történik. Ez nem hipnózis!!! Együttműködésben dolgozunk érted, viszont a felismerések felszínre hozhatnak a lélek felszabadulásával együtt járó tüneteket.

A 2021-es év energiájával teljes mértékben összhangban van ez az energiakezelés, hiszen feladat a negatív karmától való megszabadulás, melyen egyébként az Égiek is dolgoznak. Ez az év a bőség, az áldások, a felemelkedés, a szeretet éve, tehát ideje megszabadulni a tudatalattiban őrzött és jól elásott traumáktól, indokolatlan bűntudattól, szeretetlenségtől, fájdalmaktól és betegségektől.

Nagyon fontos, hogy megtisztulj. Sokak számára pld nem sikerül az elengedés, ezzel a kezeléssel viszont megtörténik abban a mértékben, amivel képes vagy szembenézni. Ilyetén formán az energiakezelésre több alkalommal is szükség lehet.

Az energiakezelés eredményét már az első alkalommal is megéled, illetőleg azonnali pozitív változásokat is tapasztalni fogsz az életedben.

Megoldásokat, megértéseket kapsz életed problémáira, és egyre inkább képes leszel megélni az öröm és a szeretet érzését, az életerőd, életenergiád emelkedik, újra hittel tudsz tekinteni a jövőbe.

A Metamorfózis Energiakezelés tehát az a kezelés, ahol finomenergetikai módszerekkel, lágy technikával oldunk, elengedünk, ezáltal személyiségünk az örömteli élet felé fordul, a test energetikai rendszere életre kel, és az egészségünk is helyreáll.

Ha szeretnél részt venni ezen a kezelésen, kérlek jelentkezz be itt, üzenetben. Kérlek a telefonszámod add meg, hogy vissza tudjalak hívni időpont egyeztetésre.

Szép napot kívánok,

Várnay Krisztina