"LÉLEKVIRÁG Holisztikus Terápia" Online tanfolyam indul: 2021 november 20

2021.08.05

"A betegség lényegében a lélek és az emberi személyiség közötti konfliktus következménye, és emiatt másképpen nem is irtható ki, csakis gondolati és spirituális erőfeszítések árán. Ezen erőfeszítések - ha valódi megértéssel járnak együtt - képesek meggyógyítani a betegséget, sőt ha idejében legyőzik a kiváltó okokat, megakadályozhatják annak kialakulását is."

Nincs olyan ember, vagy gyermek, akit ne ejtene ámulatba egy csodálatos természeti környezet, fa vagy virág. A különleges szépségükben pompázó növények mind a lélekre hatnak, ezáltal segítenek a harmónia, az egyensúly helyreállításában. 

Edward Bach kutatta, majd kidolgozta azt a speciális virágterápiát, mely természetes ösvényt jelent a gyógyulásban, bármilyen betegségben. Megállapította, hogy a hét fő személyiségjegy összefügg a bélflóránk állapotával, s ezekből a baktériumokból bélnozódákat fejlesztett, majd pedig rájött, hogy az anyagi világ mindig a szellemibe ágyazódik be, s minél nagyobb a távolság, annál komolyabb betegséget látunk. Amikor ezt felfedezte, önmagát is meggyógyította a rákból. Az orvosok összesen 3 hónapot jósoltak neki...

Összesen 38 + 1 növényi esszenciát fedezett fel, melyet tanítványai további növényi eszenciákkal fejlesztettek tovább. A Bach virágterápiához tartozik egy holisztikus terápia is, melyet nemcsak a humán gyógyászatban dolgozóknak érdemes megismerni, de igen ajánlott pedagógusok, tanárok, óvónők, szociális szférában dolgozók, non-profit alapítványok munkatársai, fogyatékkal élők életét segítő munkatársak részére is. Ezen kívül kívánatos lenne, hogy a lakosság minél nagyobb része ismerje és alkalmazza, nagyon sok családi konfliktus, és betegség megelőzésére, vagy kezelésére.

Mindannyian lélekből vagyunk! " Kicsiny virágok, s ha meg tudnánk érteni, mi mindent jelentünk a mindenségben, megtudhatnánk azt is, mi az ember és az Isten" A 7 fő kezelt lélekminőség a félelem, a bizonytalanság, az érdektelenség, a magányosság, a túlérzékenység, a kétségbeesés és a túlzott aggódás. Minden betegségben ezen minőségek fejeződnek ki, egyes minőségeknek többféle árnyalatában többféle viselkedési és magatartási mintázattal, melyek egyértelműen azonosíthatók, s a hozzá kapcsolódó betegségek is. 

A tanfolyami anyagba bioenergetikai tudás is beépítésre került, hiszen szükséges tanulni a minket körülvevő auráról is, hogy a disszharmónia, az egyensúyvesztések mibenlétét megértsük. S ha már az auráról tanulunk, nem hagyható ki a 7 fő csakra sem.

Megtanulod, hogyan kell valójában elengedni azt, ami nem támogat, hogyan kell tértisztíani, hogy a helyiség, és te is megfelelő energetikai állapotba legyél a terápia folytatásakor. 

Az online tananyag nemcsak a virágeszenciák felnőttekre gyakorolt hatásaival foglalkozik részeltesen, de komplett, gyermekekre szabott terápiát is ad a kezedbe.

A tananyag a következő főbb témaköröket foglalja magában:

  • Tudományos felismerések, előzmények, bioenergetikai ismeretek
  • a 39 Bach csepp, a hozzá tartozó lélekminőségek, betegségek ismertetése + az új, kortárs virágeszenciák
  • Komplett felnőtt és gyermek terápiás ismeretek, és a terápiák vezetése
  • Az esszenciák felhasználásának módjai, adagolási útmutatója, kreatív felhasználási módjai
  • A Lélekvirág Holisztikus terápia bemutatása, alkalmazása, kérdőívek (azonnal használható)
  • Lélekvirág kártyacsomag, mely segíti a terápiás munka alkalmazását gyermekeknél, felnőtteknél is (részletes alkalmazása a tananyag része)
  • AJÁNDÉK - Dr. Bach három tudományos könyve, mely a tanfolyami tananyagon kívüli, további lélekgyógyász-gyógyító tudást tartalmaz. A tananyag mellé kapod meg pdf-ben.

Ez az online tananyag nem hasonlítható a "sima" Bach virágterápiás tanfolyamhoz. Teljesen egyedi tudásforrást tartalmaz, saját egyedi kompetencia-fejlesztés, szélesebb tudáshalmaz. Az általános, hivatalos, hiteles szakmai Bach virágterápia tanfolyamokon túlmutató, egyedi holisztikus- pedagógiai résszel is kiegészül, bioenergetikai tudásforrásban több, komplett felnőtt és gyermek terápiát mutat be, illetőleg a virágesszenciák felhasználási módjára tekintettel is szélesebb körben segít. A Lélekvirág kártyacsomagot postai úton kapod meg. 

EZ A TANFOLYAM MOST KEDVEZMÉNYES ! 

A tanfolyam indul: 2021 november 20 

A tanfolyam tandíja: 47.500 Ft. helyett novemberben kedvezményesen 42.000 Ft.

Időbeosztása: 2 hét, 4 rész, közel 200 oldal tudásforrás, mely az e-mail címedre kerül megküldésre (november 20, 22, 24 és 26). A tananyag terápiás kézikönyvként lesz használatos.

Tanúsítvány kerül kiadásra, melyet megelőz egy 5 kérdésből álló vizsgafeladat. 

A tanfolyam felnőttképzés keretében került kiírásra.

A tanfolyam elvégzését ajánlom mindazoknak, akik szeretnék megismerni az egészséges lélek - egészséges test - egészséges gondolkodás létrehozásának gyógyító folyamatait, szeretnék önmagukat vagy másokat a gyógyulás útjára terelni, és ebben mások segítségére is szeretnének lenni. 

Válj önmagad, és mások gyógyítójává !

Ismertesd meg az osztályoddal, csoportoddal, szervezz csoport foglalkozásokat, kezeld és értsd meg a "gyermekeidet", add át a szülőknek is ezt a gyógyító tudást. 

Ajánlott ugyanakkor az egészséget, önfejlesztést segítőknek, a humán gyógyászatban dolgozók részére kiegészítő, információs terápiaként, vagy akár csoportdimanikai tréningekhez.

Taníts, tanulj játékosan, kezelj szelíd módszerekkel, de hatásosan. 

Legyél holisztikus lélekvirág terapeuta.

JELENTKEZÉS

A komplementer.kezelesek@gmail.com e-mail címre írt jelentkezéseddel, vagy az alábbi űrlap kitöltésével. A számla kiállításához feltétlenül írd meg pontos neved, lakcímed, ha vállalkozó vagy, az adószámodat is.

Várnay Krisztina

"Lélekvirág Holisztikus terápia online tanfolyam oktatója"

Vélemények a tanfolyam elvégzése után:

"Kedves Krisztina! Nagyon szépen köszönöm. A tananyagok pecìzen összeállítva, minden lényeges dolog benne van. Örülök a Bach könyvecskéknek, azokat nem ismertem. Én az árat se sokalltam. Hálás vagyok hogy kapcsolatba kerültünk. Juli"

"Tanítónő vagyok. Nagyon örültem, amikor megláttam ezt a tanfolyamot. Bőséges, részletes, hasznos ismeretanyagot foghattam a kezemben. Nyilván elsőre ez "töménynek" tűnik, de az eszenciák megrendelésével (a kis fadobozt szeretném is ebben a hónapban megvenni:) ) s a gyakorlatba beleültetett használat révén nyer majd teljes létjogosultságot ez a tanfolyam, valamint az eszenciák jótékony hatásának folyamatos tanulásával és alkalmazásával. ("Gyakorlat teszi a mestert.":), Veronika"

"Nagyon bőséges, tartalmas sok hasznos információt kaptam. Ekkora információ beépülése folyamatos. Hálás vagyok, hogy lehetőséget kaptam tanulni. Sokkal többet kaptam, mint amire számítoƩam. Köszönöm!! A. Judit"

"Köszönöm szépen ezt a jól felépített oktatást! Már régóta szerettem volna megismerkedni a Bach esszenciákkal! Nagyon hasznos ismeretanyagot kaptam. F. Éva"

"Elégedett vagyok a tanagyag minőségével és mennyiségével. Nagyon jó érzéssel olvastam az anyagot. A tudáson kívül végig érezni lehetett a sorok között azt a "pluszt, amit kerestem". Köszönöm szépen! F. Zsuzsanna"

"Köszönöm, hogy részt vehettem a tanfolyamon! A tananyag összeszedett, részletes és széleskörű. M. Krisztina"

"A tananyagok teljesen érthetőek, logikusak, jól felépített a sorrend. A mostani járványhelyzet hozta az otthonról, kényelmesen megtanulható ismereteket. Bízom benne, hogy én is eljutok a terapeuta szintre, és jól tudom majd alkalmazni a módszert, amely számomra már nagyon régóta ismert. K. Tünde"

"Nyagyon nagy élmény volt a tananyagban elmélyülni. Többet kaptam, mint amit vártam. Gyakorlatban fog a legjobban hasznosulni ez a tudás. Olvasása közben sorra jöttek ismerőseim nevei, akiknek ajánlani fogom az esszenciákat. Gyermekekkel foglalkozom, tanítónő vagyok. Úgy gondolom ezzel az alaptudással segíteni tudok majd a gyermekek és a hozzám forduló felnőtteknek. Nagyon szeretnék terapeutává lenni, válni a gyakorlatban is. Hálásan köszönöm! Minden jót kívánok szeretettel!" B. Orsolya

"Nagyon nagyon elégedett vagyok. Rengeteg ismeretet kaptam, sok sok új információt. Alig várom, hogy a gyakorlatban is alkalmazhassam a megszerzett tudást. Sokkal többet kaptam mint vártam. Nagyon örültem neki, hogy online formában is elérhető a képzés, mert sajnos tantermi oktatáson nem tudtam volna részt venni." K. Krisztina


A jelentkezésed itt is elküldheted - Kapcsolatfelvételi Űrlap