"LÉLEKVIRÁG Holisztikus Terápia" - 2022 június 20

2022.03.22

"A betegség lényegében a lélek és az emberi személyiség közötti konfliktus következménye, és emiatt másképpen nem is irtható ki, csakis gondolati és spirituális erőfeszítések árán. Ezen erőfeszítések - ha valódi megértéssel járnak együtt - képesek meggyógyítani a betegséget, sőt ha idejében legyőzik a kiváltó okokat, megakadályozhatják annak kialakulását is."

Nincs olyan ember, vagy gyermek, akit ne ejtene ámulatba egy csodálatos természeti környezet, fa vagy virág. A különleges szépségükben pompázó növények mind a lélekre hatnak, ezáltal segítenek a harmónia, az egyensúly helyreállításában. 

Edward Bach - miután kizárták az orvosi kamarából - kutatta, feltérképezte azt a természetes ösvényt, mely gyógyulást jelent lelki traumákból, lelki blokkokból, mely gyógyulást jelent bármely lelki betegségben. Ez a virágterápia. Megállapította, hogy a hét fő személyiségjegy összefügg a bélflóránk állapotával, s ezekből a baktériumokból bélnozódákat fejlesztett, majd pedig rájött, hogy az anyagi világ mindig a szellemibe ágyazódik be, s minél nagyobb a távolság, annál komolyabb betegséget látunk. Amikor ezt felfedezte, önmagát is meggyógyította a rákból. Az orvosok összesen 3 hónapot jósoltak neki...

Összesen 38 + 1 növényi esszenciát fedezett fel, melyet tanítványai további növényi eszenciákkal fejlesztettek tovább. A Bach virágterápi ősi, spirituális tudásforrás, holisztikus terápia, melyet megismerni mindenkinek igen ajánlott. Öngyógyításra alkalmas, továbbá családi konfliktus, betegség megelőzésére, vagy feldolgozására.

Mindannyian lélekből vagyunk! " Kicsiny virágok, s ha meg tudnánk érteni, mi mindent jelentünk a mindenségben, megtudhatnánk azt is, mi az ember és az Isten" A 7 fő kezelt lélekminőség a félelem, a bizonytalanság, az érdektelenség, a magányosság, a túlérzékenység, a kétségbeesés és a túlzott aggódás. Minden betegségben ezen minőségek fejeződnek ki, egyes minőségeknek többféle árnyalatában többféle viselkedési és magatartási mintázattal, melyek egyértelműen azonosíthatók, s a hozzá kapcsolódó betegségek is. 

Az online program tudásforrásába bioenergetikai tudás is beépítésre került, hiszen szükséges tanulni a minket körülvevő auráról is, hogy a disszharmónia, az egyensúyvesztések mibenlétét megértsük. S ha már az auráról tanulunk, nem hagyható ki a 7 fő csakrával való megismerkedés sem.

Megtanulod, hogyan kell valójában elengedni azt, ami nem támogat, hogyan kell tértisztíani, hogy te, és a helyiség, amiben tartózkodsz, megfelelő energetikai állapotba kerüljön. 

Az online program nemcsak a virágeszenciák felnőttekre gyakorolt hatásaival foglalkozik részeltesen, de a gyermekek lelki problémáival is. A felnőttek viselkedése mindig hatással van a gyermekekre.

Főbb témakörök:

  • Tudományos felismerések, előzmények, bioenergetikai ismeretek,
  • a 39 Bach csepp, a hozzá tartozó lélekminőségek, betegségek ismertetése + az új, kortárs virágeszenciák
  • Komplett felnőtt és gyermek terápiás ismeretek,
  • Az esszenciák felhasználásának módjai, adagolási útmutató, kreatív felhasználási módok
  • A Lélekvirág Holisztikus terápia bemutatása, alkalmazása, kérdőívek, melyet azonnal ki tudsz tölteni, azaz azonnal használhatod is,
  • Lélekvirág kártyacsomag, mely segíti az terápiás munka alkalmazását önmagadon, gyermekednél, és másoknak is segítségére lehetsz,
  • AJÁNDÉK - Dr. Bach három tudományos könyve, mely a tanulmányokon kívüli, további lélekgyógyász-gyógyító tudást tartalmaz. A tanfolyam mellé kapod meg pdf-ben.

Ez az online tanfolyam nem hasonlítható a "sima" Bach virágterápiás tanfolyamhoz. Teljesen egyedi tudásforrást tartalmaz, saját szellemi termék, spirituális tudásforrás, mely szélesebb körben alkalmazható tudáshalmaz. Az általános, hivatalos, Bach virágterápia tanfolyamokon túlmutató, egyedi holisztikus- pedagógiai résszel is kiegészül, bioenergetikai tudásforrásban több, komplett felnőtt és gyermek terápiát mutat be, illetőleg a virágesszenciák felhasználási módjára tekintettel is szélesebb körben segít.  A Bach virágterápia valójában Isten Patikájából való tudásforrás, melyet teljességében mutatunk be.

A Lélekvirág ajándék kártyacsomagot postai úton fogod megkapni. 

Az online program indul: 2022 június 20 

A tanfolyam tandíja: 47.500 Ft.

A program tartalma: közel 200 oldal tudásforrás, mely az e-mail címedre kerül megküldésre. Feldolgozási idő: 15 nap

A tanfolyam online vizsgával zárul, mely email címre érkezik, a válaszokat is emailben várom vissza.

A tanfolyam felnőttképzés, a tanfolyam elvégzéséről Tanúsítvány kerül kiállításra.

A tanfolyam elvégzését ajánlom mindazoknak, akik szeretnék megismerni az egészséges lélek - egészséges test - egészséges gondolkodásmüd létrehozásának gyógyító folyamatait, szeretnék gyógyítani a lelküket, önmagukat, az életüket, és kapcsolataikat. 

Alkalmazd önmagad, a családod érdekében.

Szervezz csoportos foglalkozásokat.

Szakrális körökbe is ajánlom bevinni ezt a tudást. 

Ajánlott ugyanakkor az egészséget, önfejlesztést segítőknek, a humán gyógyászatban dolgozók részére is igen ajánlott.

Taníts, tanulj játékosan, kezelj szelíd módszerekkel, de hatásosan. 


JELENTKEZÉS - KAPCSOLATFELVÉTELI ŰRLAP

A következő adatok pontos megküldését kérjük: 1 Jelenleg viselt név, 2 Születési név 3 Anyja neve 4 Legmagasabb iskolai végzettség 5 Születési ország, hely, év, hó, nap 6 E-mail cím 7 Mobilszám 8 Pontos lakcím


Vélemények:

"Kedves Krisztina! Nagyon szépen köszönöm. A tananyagok pecìzen összeállítva, minden lényeges dolog benne van. Örülök a Bach könyvecskéknek, azokat nem ismertem. Én az árat se sokalltam. Hálás vagyok hogy kapcsolatba kerültünk. Juli"

"Tanítónő vagyok. Nagyon örültem, amikor megláttam ezt a tanfolyamot. Bőséges, részletes, hasznos ismeretanyagot foghattam a kezemben. Nyilván elsőre ez "töménynek" tűnik, de az eszenciák megrendelésével (a kis fadobozt szeretném is ebben a hónapban megvenni:) ) s a gyakorlatba beleültetett használat révén nyer majd teljes létjogosultságot ez a tanfolyam, valamint az eszenciák jótékony hatásának folyamatos tanulásával és alkalmazásával. ("Gyakorlat teszi a mestert.":), Veronika"

"Nagyon bőséges, tartalmas sok hasznos információt kaptam. Ekkora információ beépülése folyamatos. Hálás vagyok, hogy lehetőséget kaptam tanulni. Sokkal többet kaptam, mint amire számítoƩam. Köszönöm!! A. Judit"

"Köszönöm szépen ezt a jól felépített oktatást! Már régóta szerettem volna megismerkedni a Bach esszenciákkal! Nagyon hasznos ismeretanyagot kaptam. F. Éva"

"Elégedett vagyok a tanagyag minőségével és mennyiségével. Nagyon jó érzéssel olvastam az anyagot. A tudáson kívül végig érezni lehetett a sorok között azt a "pluszt, amit kerestem". Köszönöm szépen! F. Zsuzsanna"

"Köszönöm, hogy részt vehettem a tanfolyamon! A tananyag összeszedett, részletes és széleskörű. M. Krisztina"

"A tananyagok teljesen érthetőek, logikusak, jól felépített a sorrend. A mostani járványhelyzet hozta az otthonról, kényelmesen megtanulható ismereteket. Bízom benne, hogy én is eljutok a terapeuta szintre, és jól tudom majd alkalmazni a módszert, amely számomra már nagyon régóta ismert. K. Tünde"

"Nyagyon nagy élmény volt a tananyagban elmélyülni. Többet kaptam, mint amit vártam. Gyakorlatban fog a legjobban hasznosulni ez a tudás. Olvasása közben sorra jöttek ismerőseim nevei, akiknek ajánlani fogom az esszenciákat. Gyermekekkel foglalkozom, tanítónő vagyok. Úgy gondolom ezzel az alaptudással segíteni tudok majd a gyermekek és a hozzám forduló felnőtteknek. Nagyon szeretnék terapeutává lenni, válni a gyakorlatban is. Hálásan köszönöm! Minden jót kívánok szeretettel!" B. Orsolya

"Nagyon nagyon elégedett vagyok. Rengeteg ismeretet kaptam, sok sok új információt. Alig várom, hogy a gyakorlatban is alkalmazhassam a megszerzett tudást. Sokkal többet kaptam mint vártam. Nagyon örültem neki, hogy online formában is elérhető a képzés, mert sajnos tantermi oktatáson nem tudtam volna részt venni." K. Krisztina

"A tanfolyamról nagyon pozitív a véleményem: mennyiségileg és minőségileg is elegendő, és jól hasznosítható tananyagot kaptam. Remélem, hogy az elkövetkezendő időkben jól tudom hasznosítani a saját problémáim megoldása érdekében. Azt kaptam, amire számítottam. Köszönöm szépen." T. S. Krisztina

"Hálásan köszönöm ezt a fantasztikus lehetőséget, melynek térben és időben most jött el számomra az ideje. Mint már említettem, hallottam, találkoztam és fogyasztottam is már az esszenciákból, tudtam, hogy léteznek fizikai szinten, azonban nem kerültek igazán közel a lelkemhez. Most viszont, valami mély, érzésekkel átitatott szándék teremtőjévé vált a lehetőségnek. Szembejött velem és most megérintett. Oly annyira, hogy már a tananyaggal való ismerkedés során is nagyon mély felismerésekkel, megérintésekkel szembesültem. Számomra, beigazolódott, hogy egy egyszerű dolog magában rejti a nagyszerűséget. Észre kell vennünk, hogy életünk minden pillanatában a szemünk előtt születik a gyógyító, tápláló Fény, a maga nemes egyszerűségében. A lehető legtermészetesebb módon képes a belső békénket, és lelki egyensúlyunkat megtalálni. CSODÁLATOS!!! Kimerítő, világosan összeszedett és rendszerezett, könnyen követhető és jól értelmezhető formában kaptuk meg a tananyagot. Ez a tanfolyam elindított egy új úton, ami egy izgalmas, új perspektívát nyitott meg előttem. Egy új nézőpontra alapozott tudás magvait hintette el, amire alapozva, tovább tudok fejlődni. Hálás vagyok, hogy találkozhattunk a valódi értékek világában." V. T. Tímea

"A tanfolyam tananyagai könnyen tanulhatók. Online felületen, praktikusan, hozzáférhetően, érthető módon biztosította számomra a minőségi tudást. Köszönöm." H. Marianna

"Maximális az elégedettségem a tanfolyammal. Nagyon részletes és tartalmas a tanfolyami anyag. Korábban már tanultam Bach viragterápiát, de ez a tanfolyam mélyítette el a tudásomat. A gyermekekre vontkozó részek leirása is nagyon részletes és tartalmas volt. Nagyon örülök, hogy elvégeztem a tanfolyamot. Bátran ajánlom mindekinek." D. Szabina


A jelentkezésed itt is elküldheted - Kapcsolatfelvételi Űrlap