Lélekgyógyítás

2020.11.14

A lelked csodálatos Forrása földi életednek. Tiszta lélekkel, feltétlen szeretet minőségekkel születünk, minden kisbaba ezt áramoltatja önmagából. 

Az életünkben jelenlévő felnőttektől sajnos már egészen pici kortól különböző sérelmeket, fájdalmakat, traumákat és szeretetlenséget kaphatunk. A tiszta, nyitott, szeretettel teli lélek folyamatosan sérül, így életkortól függetlenül - attól függően, hogy a lélek mennyire tudja elviselni a sérüléseket - depresszív, neurotikus betegségek jelenhetnek meg bennünk. Súlyosabb eset az alkoholizmus, a drog, a szerencsejáték, az erkölcstelen életmód, az agresszivitás, a leuraló egoista-nárcisztikus emberré válás, vagy az öngyilkossági hajlamok megjelenése. Sejtszintű lélekrombolások eredménye a különböző betegségek, és a halálosnak mondott betegségek megjelenése is. 

Erős félelmek esetén fulladásos, megfázásos tünetek, szívszúrás, epilepszia,  pánikrohamok, teljes bezárkózás, indokolatlannak tűnő sírógörcsök jelentkeznek. 

A gyermekeket hiperaktívnak, rendetlennek, szófogadatlannak kiáltják ki, miközben a gyermekek CSAK csöndben szenvednek.

A felnőtteket összeférhetetlennek, renitensnek tartják, miközben CSAK az igazukat hallatják, s kiállnak önmagukért. 

Kérlek vedd észre, hogy szenved a lelked, és ne nyomd el a lelked tiszta hangjait. 

Az Égiekkel együttműködve vissza tudsz térni önmagadhoz, el tudod engedni a szenvedéseidet, és bármilyen betegségből lehetséges a gyógyulásod. 

Térj vissza a Forrásodhoz, térj vissza önmagadhoz, találd meg az utadat, találj vissza a SZER-ETET minőségébe. 

A lélekgyógyítás során felszínre hozzuk és meggyógyítjuk a fájdalmakat. Megtapasztalod az Égiek végtelen jóságát és segítségét. Miközben gyógyulsz, gyógyul az egész életed.

Ha elfogadod, hogy te is a tiszta Forrás Fénye vagy, várlak téged egy igazán kalandos utazásra, ahol nagy felismerések és megtapasztalások történnek. 

Nem azért születtél meg, hogy szenvedj....

Bejelentkezés az alábbi űrlapon is lehetséges.