"Komplementer Komplex" tanfolyam - 2022 június 13-17 

2022.04.19

A humán gyógyászat egyértelműen a jelen és a jövő útja, mely felé igen sokan fordulnak. Ehhez nagymértékben hozzájárultak az utóbbi idő felismerései, az, hogy tulajdonképpen mi a természet által határozhatjuk meg önmagunkat, és nem a kémiai anyagok, a vegyszerek által.

A materiális orvoslás szerint az ember kémiai folyamatok összességéből tevődik össze, mely részben igaz is, azonban ezek a folyamatok egyrészt BIOkémiai folyamatok, mely egyértelműen mutatja a gyógyulás valódi útját. Másod- és harmadsorban pedig a gyógyulás és a betegségek útját a szellemi és lelki folyamatok is befolyásolják.

A mostani időben a humángyógyászati tanfolyamok sokaságából választhatunk, azonban a gyógyító munkálkodás, a különféle gyógymódok megfelelő alkalmazása, annak komplexitása már a terapeuta egyéni útja.

A terapeuta munkát most megismerheted testközelből úgy, hogy a saját problémáidra, fennálló betegségeidre is megoldást fogunk találni. 

Hogyan történik mindez?

- A "Schüssler sóval az egészségért" tanfolyam tananyagával fogunk foglalkozni részletesen.

A tanfolyam leírása IDE KATTINTVA tekinthető meg.

- A tanfolyamra érdemes hozni teljes vérképet és leleteket is, melyeket ki fogunk elemezni a Schüssler sók felhasználásának szempontjából. Ha nem vagy beteg, a teljes vérkép akkor is ajánlott, mert egyébként nem tudunk hitelesen dolgozni. Teljes vérképet többnyire magánlaborban lehet igényelni.

- Ez a tanfolyam azoknak szól, akik masszőr végzettséggel rendelkeznek, szeretnének komplex szolgáltatást nyújtani klienseiknek, és magasabb szintre emelni gyógyító munkálkodásukat.

- A szellemi tudatosságról is fogunk tanulni, illetőleg a lélek minőségeiről is, hiszen enélkül nem lehetséges gyógyulást elérni.

A tanfolyam időpontja: 2022 június 13 - 17.  

A tanfolyam 5 napig tart, hétfőtől péntekig 10,00 órától 17,00 óráig.

A tanfolyam részvételi tandíja: 80.000 Ft.

tanfolyami részvételre, helyfoglalásra 50 % előleg befizetésével (40.000 Ft.), átutalásával van lehetőség 2022 május 15 napjáig. A másik 50 %-ot (40.000 Ft.) a helyszínen, az első napon szükséges egyben, készpénzben befizetni. 

A tanfolyam helyszíne Budapesten lesz.

A tanfolyam 110 oldalas tananyagát kinyomtatva, kötve fogod megkapni a tanfolyam első napján.

A tanfolyam felnőttképzés, elvégzéséről 2 db Tanúsítvány kerül kiállításra ("Schüssler sóval az egészségért" és a "Komplementer Komplex" tanfolyam tanúsítványa)

A tanfolyam célja a masszőr, illetve az életgyógyító munkálkodás hatékonyságának növelése, az elméleti tudás mellett a tanácsadói, szolgáltatói- és gyógyító munkában való komplexitás megmutatkozása, a felsőbb tudatosságú gyógyító minőségbe való megérkezés. 

A tanulók megtanulják az asszertív gyógyító beszélgetés technikáját, hogy hogyan, mikor építhető be a terápiába a masszázs, hogyan támogassuk a gyógyulást az orvosi kezelésekkel összhangban, a kliensek gyógyulása érdekében.

Milyen kiegészítő, alternatív vagy holisztikus terápiákat lehet alkalmazni? Meddig tart átlagosan a gyógyulási idő, és miért van szükség az utánkövetésre? 

A gyógyulás mélyebb pszichológiai összefüggéseit is tárgyaljuk.

Foglalkozunk a gyógynövények valódi jelentőségével, használatával, és az öngyógyító próbálkozások veszélyességével. 

Teljes képet fogsz kapni a meglévő tudásodon kívül arról, hogy hogyan tekints önmagadra, mint gyógyítóra, és hogyan legyél önmagad, vagy mások eredményes gyógyítója.

JELENTKEZÉST ITT, 

A KAPCSOLATFELVÉTELI ŰRLAPON 

Pontos név, lakcím, születési hely, év, hó és nap, mobilszám megadása szükséges a jelentkezés befogadásához.