Japán arcfiatalító masszázs - a feszes arcbőr elérhető

2020.09.19

A japán nők feszes bőre,  fiatalos kinézete a kor előrehaladtával is híres szerte a világon. Ennek oka, hogy elhatárolódnak a materiális orvostudomány által kifejlesztett, kémiai anyagokkal teli kozmetikumoktól, luxusnak nevezett agresszív eljárásoktól, és az ősi humán gyógyászatban rejlő gyógymódokat alkalmazzák testük egészsége érdekében. 

Az arc árulkodik az életmódunkról és egészségünkről. A kicserepesedett ajak, a szem alatti sötét karikák, a karikás szem, a piros foltok, mitteszerek, aknék, a zsíros bőr, a viszkető arc, a különböző színes foltocskák, a szem alatti duzzanatok, a sápadt, fakó arcbőr mind azt mutatja, hogy egészségtelen életmódot folytatunk, melyen változtatni szükséges. A materiális orvoslás normál, vízhiányos, száraz, zsíros és vegyes bőrtípusokat határoz meg, valójában azonban minden esetben az egészségtelen életmódról van szó. Bármilyen krémet kenhetsz az arcodra, gyakorlatilag nem fog változni semmi. A lakossági forgalomban elérhető csodakrémek megtévesztések, ártanak az amúgy is dehidratált, energiahiányos arcbőrnek és kötőszövetnek.

A japán arcfiatalító masszázs megváltoztatja a bőr alatti szövetek, az írha és a hámréteg összetételét, tónusát, a verejték- és faggyúmirigyek működése normalizálódik. Bár arcfiatalításnak nevezzük ezt a masszázs - hiszen azonnal látványos eredményeket hoz -, valójában azonban a test hormonháztartásának helyreállítása is elkezdődik. Egy példa erre, hogy a nemi hormonok és energiák nem megfelelő működtetése pattanásokat, mitteszereket és aknékat hoz létre az arcon, másoknál szaru és festékképzési rendellenességek alakulnak ki. A keringési zavarok pld rosaceat hoznak létre. Az arcról tehát leolvashatóak a szervezetben működő káros folyamatok. 

A japán ősi technikával folytatott arcmasszázs során tehát valójában a test gyógyítása is megkezdődik, ugyanakkor az arcbőr alatti izom- és kötőszövetek újra aktívvá válnak, a meridián és csakrapontok kezelésével az arcbőr visszakapja fiatalos, ránctalan kinézetét. 

A japán arcfiatalító masszázs jótékony hatásai:

- a vénás erek keringésének javulása

- az testben lévő sejtek anyagcseréje élénkül 

- a nyirokkeringés helyreállítása

- az egészséges tápanyagok nagy mértékű felszívódása

- az elhalt hámsejtek leválása

- a kötőszövetek élettani folyamatainak beindítása, felgyorsulása, az új, egészséges sejtek és rostok fokozott képződése

- a káros verejtékezés megszűnik

- a bőr- és a kötőszövetek salaktalanítása, méregtelenítése megkezdődik

- az idegrendszer megnyugszik, a közérzet nagymértékben javul

- az arc izmai feszessé válnak, megemelkednek

- megindul a bőr saját kollagén termelése

- oldódnak a szorongások, az alvásproblémák megszűnnek

A szervezet tehát megkezdi optimális működését, mely által az arc is visszanyeri életerejét, aktivitását, fiatalságát. 

Az arcfiatalító masszázs által sokkal energikusabbnak fogod érezni magad. 

Kezelést kizáró tényezők: 37,5 fok feletti lázas állapot, felső légúti heveny vagy gyulladásos betegség, súlyos szívbetegség, magas vérnyomás (kivéve, ha szed rá gyógyszert), érrendszer gyulladásos megbetegedése gyulladásos időszakban, aktív trombózis fennállása, daganatos betegségek, műtétek után 8 hétig

AJÁNDÉK A KEZELÉSHEZ ! 

Arcbőrünknek minden évszakban szüksége van vitamin bevitelre, de nem kémiai úton előállított vitaminok formájában! Ezért minden arcfiatalító kezelés mellé ajándékba kapod tőlem a 4 évszaknak megfelelő 10 féle arcpakolás leírását. 

A japán arcfiatalító masszázs időben kb. 1 órát vesz igénybe.

Bevezető ár 2020 október 31-ig 15.000 Ft. helyett 9.500 Ft. / alkalom

Ajánlott kezelés mennyisége: havi 2 alkalommal, összesen 10 alkalom 

BÉRLETTEL A KEDVEZMÉNYÉRT ! 

Használd ki ezt az egyedülálló kedvezményt !

Egy kezelés 2020 október 31-ig 9500 Ft./alkalom,

10 alkalmas bérlettel CSAK

80.000 Ft., azaz 8000 Ft./alkalom

A kezelés normál ára 2020 október 30 után 15.000 Ft./alkalom.

Legyen az arcod ráncmentes, legyél fiatalos bármely élekorban !

Ne fogadd el a ráncokat, legyél egészséges természetes úton!


Várlak szeretettel!