"In Memoriam - LélekÉlet" - 2022 június 21

2022.03.02

"Mindig nagyon fáj, ha valaki eltávozik, akit szerettünk, ismertünk. Nem számít, hogy lassan vagy gyorsan történik e. Amikor elmennek, a világ a feje tetejére áll, és nem tudjuk, hova is fordulhatnánk lelkünk fájdalmában."

A mai kor embere nem tudja feldolgozni a gyászt, mert ez a tudás az őseinknél maradt.

Számos legenda kering a halál misztériumáról, és ha az emberek meghallják a szót, máris megborzonganak, elzárkóznak előle. 

Nem tudunk szembenézni mindazzal, amit a gyász során kellene átélnünk, megélnünk, feldolgozunk. 

Nem tudunk mit kezdeni azzal sem, amikor az orvosok ránk, vagy szerettünkre sütik a bélyeget: halálos betegek vagy gyógyíthatatlanok vagyunk. Vajon tényleg így van ez? Vagy csak korlátozott az orvosok tudása?

Olyan témához nyúlunk most, mely mindenkit megvisel, mindenki átélte, és mivel nem kaptunk halhatatlanságot, mi is át fogjuk élni. Az a nem mindegy, hogy hogyan, és milyen tudatossággal rendelkezünk, hiszen ez meghatározza az életutunkat, és majd a lelkünk további útját is.

Mit keresünk a Földön, és miért jöttünk ide?

Mások elvesztésének fájdalma bizony félresodorhatja az életünket, hiszen olyan érzelmekkel szembesülünk, mint a harag, a düh, a félelem, az önpusztító attitűdök, a zavarodottság, a bűntudat, a tagadás, a magány, az elhagyatottság, megbánás, öngyilkos gondolatok, depresszió, stb.

Szeretnénk tudni, hogy mi történik a halál után. Mi van utána? Tényleg megszűnünk végleg, vagy van az utunknak folytatása?

Mi történik, ha fogvatartjuk azt, aki elment? Hova mennek a lelkek? Mit csinálnak? 

Hogyan lehetséges, hogy egy lélek itt ragad a földön, és miért van ez? 

Hogyan védd meg az otthonodat az elhunyt lelkektől? Lélek vagy szellem? Ártalmatlan vagy ártó? Miről ismered fel a jelenlétet?

Koporsó, urna vagy szétszórás? Mit vigyél haza a temetőből, vagy mit ne? Szabad e otthon urnát tartani? Mit hoznak ezek az események be a világunkba, a lélek életébe?

Hogyan engedjük el a szeretetteinket? Hogyan bocsássunk meg? Miért kellene megbocsátanunk? Miért óvakodjunk a tipizálástól, vagy attól, hogy ledegradáljunk egy lelket? 

Létezik e a halál angyala? Megmérettetik e a lélek? 

Melyik angyallal dolgozzunk, ki segít nekünk a gyász feldolgozásában, abban, hogy tovább tudjunk örömmel élni?

Nagyon sok kérdés felmerülhet a halál és a lélek kapcsolatában, és azzal kapcsolatban, hogy nekünk itt mi is lenne a dolgunk. 

Elérkezett az idő, amikor minden léleknek újra tisztában kell lennie a halál misztériumával. Szükség van olyan terapeutákra, akik segíteni tudnak másoknak a gyász feldolgozásában, és abban, hogyan találjanak önmagukra újra.

Ez a tanfolyam sokmindent fog felszabadítani benned, akár a családi vérvonalat, családi generációs blokkokat is fel fogsz tudni szabadítani vele.

A tanfolyam által visszaszeretheted mindazon lelkeket, akiket eddig nem voltál képes. Ez azért is fontos, mert a lelked azon része blokkolt, gátolt a szeretet minőségének megélésében, áramoltatásában.

A tanfolyamot mindenkinek ajánlom, aki úgy érzi, hogy ezen a téren szükséges oldania,  elengednie, gyógyítani, vagy átélt már bármilyen negatív eseményt egy lélek távozása után. Azoknak kifejezetten ajánlom, akiket félelemmel tölt el már a tanfolyam leírás is, hiszen a félelmeket úgy lehet feloldani, ha szembenézünk vele. 

Az online tanfolyam indul: 2022 június 21.

A tanfolyam tandíja: 47.500 Ft.

A tananyag időbeosztása: 2 naponta fog érkezni részedre a tananyag, várhatóan 5 részben (2022 május 21, 23, 25, 27 és 29) 

A tanfolyam online vizsgával zárul, mely email címre érkezik, a válaszokat is emailben várom vissza.

A tanfolyam felnőttképzés, a tanfolyam elvégzéséről a FAR rendszer által kiállított Tanúsítvány kerül megküldésre.

Felnőttképzési szám: K/2022/055941

Jelentkezési és befizetési határidő: 2022 június 18.

A tanfolyam megkezdése előtt fogok küldeni neked egy angyali gyertyát. Ha most használsz ilyen gyetyát először, akkor is érezni fogod a szeretet beáramló energiáját. Megkönnyíti a tanulást, a feldolgozást.

A gyertya égési ideje 70 óra, így nemcsak ehhez a tanfolyamhoz használhatod fel, hanem azután is.

Nyugodt lélekkel mondhatom, hogy ez a tanfolyam egy beavatás lesz minden minőségében. 

Egyáltalán nincs mitől tartanod, mert a tudás fel fog szabadítani téged.

Ha pedig úgy érzed, hogy felbátorodtál a tudáson, a megtapasztalásaidon, legyél LélekÉlet terapeuta, ehhez semmilyen előképzettség nem szükséges, mivel a tanfolyam tananyaga a spirituális tudásforrások körébe tartozik. Humán gyógyászati és szociális szférában is tudod kamatoztatni ezt a tudásodat. Van hozzá tartozó TEÁOR szám is, ezt a tanfolyamba bele fogom írni.


JELENTKEZÉS ITT - A KAPCSOLATFELVÉTELI ŰRLAPON

Az adatok hiánytalan megküldésével fogadható el a tanfolyami jelentkezés !

A pontos, személyi igazolványban rögzített adatokat szükséges megadnod, hogy a Tanúsítványt a FAR rendszer generálni tudja.

A következő adatok megadását kérjük: 1 Jelenleg viselt név, 2 Születési név 3 Anyja neve 4 Legmagasabb iskolai végzettség 5 Születési ország, hely, év, hó, nap 6 E-mail cím 7 Mobilszám 8 Pontos lakcím