Hol és miért szükséges a tértisztítás?

2020.01.25


Minden energia, maga az anyag is összesűrűsödött energia, amely folyamatos mozgásban, változásban van, azaz rezeg. Mindennek és mindenkinek megvan a maga erőtere, tér, idő, tárgy, energetikai test, mint az álltok és az emberek. Az embereknél ezt az erőteret aura- és csakratérnek hívjuk, mely folyamatos kölcsönhatásban áll a bennünket körülvevő térrel. Érzékeljük, kibocsátjuk és befogadjuk a körülöttünk lévő tér (morfogenetikus mező) energiáját. Kibocsátásaink gondolatainkból, kimondott szavainkból és tetteinkből állnak. melyet érzéseink vezérelnek. Így most te is tudod ellenőrizni önmagad, hogy pozitív vagy negatív energia, ami áramlik belőled a térbe, és más emberek felé. A kibocsátott energia - mivel belőled indul ki, hozzád is tér vissza. Mások is ugyanígy működnek, így hát együtt teremtjük a körülöttünk lévő teret, ezáltal a világot.

Ha figyelsz, érzékeled, hogy téged milyen energiamező vesz körül - harmonikus vagy diszharmonikus. Ennek megfelelően alakulnak az életed dolgai is. Ahol sokat veszekednek, sok a negatív gondolat és érzés, ott az emberek nem érzik jól magukat, elmennek onnan, vagy menekülnének. Ez akkor is előfordulhat, ha mi magunk lettünk valamiért dühösek vagy szomorúak, irigyek, rosszindulatúak, stb.

Ezen kívül az energetikai térben jelen lehetnek az asztrál síkról érkező entitások, szellemtestek, elhaltak lélektestei, sőt bizony a sötét oldalról is megtalálhatnak ártó energiák, démoni teremtmények. Minél negatívabb az életered, annál biztosabb, hogy jelen is vannak ilyen energiák. Ezen szellemiségek minden olyan helyen is megtalálhatók, ahol meghaltak emberek, illetve nincs megfelelő takarítás, por, pókháló, régóta őrizgetett negatív tárgyak találhatók. Generációs negatív energiák esetén generációs blokk alakulhat ki, mely uralja nemcsak az embert, de a teret is, beleértve a ház falait, a földelő energiákat. 

Mikor szükséges tehát a tértisztítás?  

  1. Ha új házba, lakásba költözöl, akkor mindenképpen, hiszen nyilván nem szeretnéd más életét élni. 
  2. Régi épületek esetében, ahol előttünk sok generáció lakott, mindenképpen szükséges, mert teljesen biztos, hogy generációs blokkokkal van tele. 
  3. A negatív entitások olyan érzést keltenek, mintha nem lennél egyedül, vagy valaki nézne, valaki állnak a hátad mögött, de ugyanerről van szó, ha éjszaka különböző hangokat hallassz, nem alszol nyugodtan, eltűnnek tárgyak, miközben biztosan tudod, hogy hova tetted, stb. Ez többször visszatérő, nagyon zavaró érzet, úgyhogy biztosan észre fogod venni. Érdemes ilyenkor fotózni, mert általában fényképen is megjelennek.
  4. Lakás- vagy házfelújítás után mindenképpen szükséges stabilizálni az energiákat, eleve gondoskodni arról, hogy energetikai védelem és áldás legyen az otthonodon.
  5. Az üzleted, irodád esetében ugyanezek a tendenciák érvényesek. Ha úgy érzed, hogy nem megy az üzlet, nincs elég vevőd, vagy sok a problémád az ügyfelekkel, vevőkkel, sok a negatív kommunikáció, akkor bizony nem pozitív térben dolgozol.
  6. Mielőtt kisbaba érkezik az otthonodba, mindenképpen tiszteld meg azzal, hogy energetikailag tiszta térbe viszed. Nemcsak a babák, de a gyermekek is tiszta, pozitív, feltétel nélküli szeretet energiát közvetítenek, így biztosan megtalálják és bombázzák őket a negatív energiák. Ezt lehet tapasztalni, ha a gyermek indokolatlanul fél, éjszaka felsír vagy bepisil, nem akar egy helyiségbe bemenni vagy ott tartózkodni. Ez felnőtt emberekre is igaz (helyiség-energetika). Ha a gyermek tartózkodik egy embertől, akkor fel kell ismerni, hogy ott valami negatív dolog van, melytől a gyermek elfordul, menekül. Ha a gyermek "nem szeret" egy embert, nem akar vele lenni, akkor ott szintén negatív vagy gonosz energia van jelen.
  7. Utazáskor is érdemes odafigyelni, a motelekbe, szállodai szobákba, appartmanokba, stb. is visznek be emberek negatív energiát, mely távozásukkor ott marad. 
  8. A tértisztításra minden évszakváltáskor szükség lenne, mert biztos, hogy a térben jelen vannak negatív energiák, hiszen nem vagyunk hibátlanok (érdemes folyamatosan törekedni jobbulásunkra). Ezen kívül az adott évszaknak is megvan az energetikája, többet erről itt olvashatsz: https://eletfeladat.cafeblog.hu/2017/02/16/az-evszakok-energetikaja/ 
  9. Biztos lehetsz benne, hogy negatív, ártó a tér, ha neurotikus betegségek ütik fel a fejüket - indokolatlan fej-, váll- és hátfájás, hangulatingadozás, depresszió, nem szándékos rossz akarat - "nem akartam, mégis megtettem" érzetek,  kifejezetten negatív, hosszú ideje fennálló konfliktusos tér, pszichiátriai betegség vagy akár öngyilkossági hajlam. 
  10. Bár sajnos sem a bölcsődéket, sem az óvodákat, iskolákat nem tértisztítják, bizony rengeteg negatív energia van jelen. Rengeteg ember fordul meg ezeken a helyeken, igen változatos és hektikus energetikai lenyomatot hagyva maguk után. Érdemes a szülőknek felhívni a figyelmet arra, hogy nem ártana a gyermekek tanulásának és jó hangulatának elősegítése, a tanárok  szeretetenergiájának növelése, az iskola hírnevének emelése érdekében tértisztítást kérni. Nagyon egyszerűen le lehet ellenőrizni, hogy milyen energiák utalják a teret. Ha a gyermek nem szeret abba a bölcsödébe, óvodába, iskolába járni, melybe beirattad, biztosan káros az energetikai tér. Sok esetben előfordul, hogy míg egy gyermek az egyik iskolában sokat vitázik, nem jól tanul, stb., a másik iskolában sok barátja lesz, jól tanul és szeret oda járni.

Utazás esetében nem tehetsz sokat, de annyit mindenképpen megtehetsz az utazásod biztonsága, a tartózkodásod és a személyes biztonságodért, hogy viszel magaddal fehér zsálya füstölőt, és minden nap egy szálat meggyújtassz. Vigyázat, csak eredeti füstölőt vegyél, sok hamisat is árulnak. 

Minden más esetben kizárólag krisztusi energetikai tevékenységre beavatott szakember segítségét szükséges kérni, hiszen a tértisztításnak van egy folyamata, szertartása attól függően, hogy mi vagy ki található az energetikai térben. Pld. különböző entitások különböző szertartásokkal küldhetők el. A tértisztítás napokat is igénybe vehet helységtől, nagyságtól, energia-minőségektől függően.

A tértisztítás során természetesen a térben tartózkodó embereket is meg kell tisztítani, aura- és csakra harmonizálásra, krisztusi energia kezelésre van szükség. Hiába tiszta a tered, ha te nem vagy az....

Tehát nem érdemes önmagad kísérletezgetni a tértisztítással, mert nincs az energiákon hatalmad. Több esetben igen nagy baj kerekedett a próbálkozásokból. A szertartásokat a krisztusi és univerzumi forrásenergiákkal való összekapcsolódásra képes, az angyalokkal, a felemelkedett mesterekkel való kommunikációra beavatott, és ezért különböző képességekkel rendelkező, a krisztusi szolgálatra és útra elhivatott fénylények tudják elvégezni. Nagyon sok a csaló sajnos, nem mindegy, kihez fordulsz.

Jómagam ezt az utat járom, így biztosíthatlak arról, hogy az életed (a családod élete) is pozitív irányt vesz, teljesen megváltozik, ha hozzám fordulsz tértisztításért. A gyógyító komplex kezeléseimből sem hagyom ki soha az auratisztítást, energetikai harmonizálást. Abban az esetben fordul elő, ha a vendégem kifejezetten kéri, hogy ne csináljam, ezt mindig tiszteletben tartom, mert megvan az oka, miért frusztráló a számára. 

Ha úgy érzed, hogy szükséged van erre, vagy másoknak, bátran oszd meg ezt az írást. A másolása szigorúan tilos ! 

A tértisztítás hozzájárulási költsége változó, attól függően, hogy hol és mit kell megtenni.

Szeretettel, áldással,

Kriszti