Himalája Kristály mélyszöveti masszázsterápia

2021.01.04

Látható az a tendencia, miszerint mindenben, így az AntiAging, és a gyógyítás területén  is az ősi, és nagyon jól működő technikákhoz térünk vissza. A Jóisten és IstenAnya patikájánál jobbat még nem tudtak feltalálni, nyilvánvalóan nem is fognak :) 

A kristályok működtetik Gaiat, a Föld bolygót és a kristályok rezgései működtetnek a legjobban minket. Semmilyen új felfedezésről nincsen tehát szó - bár majd sok helyen ezt olvashatod -, arról van szó, hogy a keleti gyógyászatban folyamatosan használják a kristályokat is gyógyításra, s ehhez próbál csatlakozni a nyugati gyógyászat azzal, hogy "már a tudomány is bizonyította ennek működését". Ez eléggé viccesen hangzik, még szerencse, hogy a spirituális úton járók és a természetgyógyászok elhatárolódnak ettől.

Tehát a kristályokkal való gyógyítás tudása sok ezer éves tudásként van jelen. A Himalája Kristály, az "Élet sója", a "Fehér Arany" kb 220 millió éves, az őstengerek kiszáradásakor  keletkezett. 

A himalája kristály só - csak az ezen a néven kapható - alkalmas arra, hogy étkezési célra is felhasználd a mindennapokban. Amellett, hogy az ételeid íze sokkal finomabb lesz, számos vitamint és ásványi anyagot is bejuttatsz a szervezetedbe.

Ettől eltérő hatásokkal bír a Himalája Kristály ásvány, melyet kifejezetten gyógyászati célra használok. Az eltérés abból adódik, hogy a gyógyító kristály a Föld mélyebb rétegeiből kerül elő, így koncentráltan tartalmaz minden hatóanyagot. A másik eltérés a  speciális mélyszöveti kezelésből adódik. A Himalája Kristály az egyetlen olyan gyógyító masszázsterápia, melynek hatása látványos, a kezelés után még két hétig folyamatosan dolgozik a szervezetben, illetőleg az egyetlen kezelés, mely a toxinokat képes kiszedni a testből. A toxikus anyagok a vegyszerek, mérgek, nehézfémek, alumínium, és egyéb, ilyen rezgéseket kibocsátó energiák, melyek betegségeket okoznak. Ilyen pld a belélegzett, bőrön át felszívódott vegyszerek, levegőben lévő méreganyagok, a mikro, a számítógép, a mobiltelefon, stb. által kibocsátott és energetikailag beépült káros anyagok, de ide tartoznak a műételek, a nem tiszta élelmiszerek, adalékanyagok is.

A Himalája Kristály mélyszöveti masszázsterápiát a kínai orvoslás alkalmazza, a kezelés a test energiaáramlásának kiegyensúlyozására irányul, a mélyszöveti keringés hibáit javítja. A testben lévő energia blokkjai okozzák a gyulladásokat, a különböző krónikus és súlyos, akár halálos betegségeket. Ha az energia stagnál, a test szenvedésben és erőlködve  működik, ennek jelei a különböző testi tünetek megjelenése, majd betegséggé fajulása.

A kezelés során a kristályok oldódni kezdenek, és a szervezetbe több, mint 84 féle nyomelem és ásványi anyag diffundál be a bőrön keresztül, mely bejutva a mélyszövetekbe, belülről bontja le a káros, toxikus anyagokat, belülről építi újra a sejteket, ezzel együtt a nem teljesen egészséges sejtállomány is távozik a testből vizelet útján.

A teljes testkezelés néhány élettani hatása:

- a bőr betegségei gyógyulnak, a bőr lélegezni kezd, kitisztul, ezáltal a bőrfelület egyenletessé válik, így a narancsbőrt okozó, bőr alatti szövetállomány is gyógyul. A kezelés AntiAging hatásait is láthatod (bőr feszessége, ráncok eltűnése)

- a myalgiás, sérült, gyulladt izomcsomók lazulnak, az inak rugalmassága visszatér, a fájdalom elmúlik

- a szervek közötti belső, nem megfelelő kölcsönhatások normalizálódnak, mely a kóros folyamatok megszűnéséhez vezet

- a szervanyagcsere, a salakanyagok, a felesleges savak eltávolításának folyamata megsokszorozódik

- a nyirokkeringés, a vérkeringés helyreáll, a vérnyomás megfelelő szabályozása elkezdődik, a vércukorszint normalizálódik, erősödnek az érfalak

- mentesíti a szervezetet minden káros baktériumtól, vírustól, helyreáll a test sejtanyagcseréje

- a központi idegrendszerre gyakorolt hatása a szervezetben a stressz csökkenése, így az agy tehermentesítése, növeli az idegsejtek vezetőképességét, ezáltal meggyorsítja az információáramlást

- a tüdőre gyakorolt hatása pld. a krónikus hörghurutban szenvedőknél feloldja a felgyülemlett nyákot, a nyálkahártya duzzanatát csökkenti, javítja a légzőszervi vízelvezető funkciókat, megszűnik a légszomj és csökken vagy teljesen elmúlik a köhögési inger. Természetesen mindenféle légúti megbetegedésre is reagál a kezelés, de antihisztaminként is működik, azaz az allgeriát megszünteti

A speciális masszázsterápia GuaSha, ami azt jelenti, hogy "Minden rosszat kiűz a szervezetből", alapvetően a rossz energiákat jelenti, melyet test-lélek-szellem szinten érzékelhetünk is önmagunkban. A kezelés hatására az energiablokkok feloldódnak, tisztulnak, az életenergia megfelelő működtetéséért a szervezet elkezd dolgozni, melynek eredményeként az energia megfelelően, egészségesen fog cirkulálni a testben és újra az életet jelentő mozgásba kerül. Ezzel természetesen együtt jár, hogy komoly életminőség javulás következik be, és nő a várható élettartam is.

Folyamatos kezelés mellett erős lesz az immunrendszer, a test csontvázrendszere, a központi idegrendszer, a nyirok- és érhálózat, testben-lélekben megújulunk, megfiatalodunk, a bőrünk is megújul, az egész test új életre kel. 

A speciális kezelés tulajdonképpen a reflexológia, a meridián-, a kötőszöveti kezelés, és egyéb gyógyító kezeléseket ötvözete egy nagyon erőteljes rezgésű gyógyító kristállyal.

A kezelésnek azonnal látható tünetei vannak, ahogyan a kristály és a terapeuta dolgozni kezd. Ettől nem kell megijedni, de nem árt, ha tudomásunk van róla. Enyhe kipirosodástól a hajszálerek pattanásáig, véraláfutás jellegű bevérzésekig terjedhet a skála attól függően, hogy az adott szervezetben mekkora a jelen lévő károsodás, disszharmónia, elsavasodás, betegség, stb. 

Lássunk néhány fotót...

A kezelésnek van durvább, shokk-dinamikus technikája is, amikor a kifejezetten fájdalmas területek kezelése történik többszöri visszatéréssel, mely a fokozatosan növekvő intenzitású, és mélységű kezelés. Ez természetesen fájdalommal jár. 

Jómagam NEM alkalmazom a shokk-dinamikus technikát, hanem a fokozatosság híve vagyok, azaz több kezelést javaslok és alkalmazok a test folyamatos vizsgálatával és személyes kommunikációval. Az intenzitás a kezelések előrehaladásával természetesen fokozódhat.

Miért jó egy olyan kezelés, amely bevérzést okozhat? 

A kezelés következtében a hajszálerek fala olyan mértékben kitágul, hogycsak a vérplazma áramlik keresztül rajta, hanem a vér alakos elemei - vörös vértestek, fehér vérsejtek és vérlemezkék - is a szövet közötti térbe jutnak. Ezek az alakos elemek azonban a szövetközti térben nem életképesek, elpusztulnak. Ez tulajdonképpen az élettelenné vált vér. Észlelő sejtek érzékelik ezt, és riasztják az immunrendszer falósejtjeit, hogy a szövetközti térben rekedt, elhalt anyagokat kebelezzék be. A fagociták - falósejtek - azonban nemcsak az elhalt saját sejteket, hanem a területen lévő összes kórokozót és bármilyen gyulladást okozó sejteket, anyagokat is ártalmatlanítják. Ez a munka folyik kb egy hétig, s amikor befejeződik, akkor tűnnek el a káros anyagok, sejtek, és elmúlik a kezelés látható hatása is. A további hatás, a testből történő egyéb káros anyagok, toxinok kivezetése természetesen tovább zajlik, melytől a vizelet sötét sárgától egészen sötét vörös színig terjedhet. Ez tehát teljesen normális velejárója a kezelésnek és a gyógyulásnak. A keringés aktívabban fog működni az elkövetkezendő 2 hétben, hogy a szervezet megtisztulhasson. 

Előzzük meg a betegségeket, avagy ne kísértsük a sorsot...

Tudunk kell, hogy ha nem teszünk semmit energetikai szinten a testünkkel, csak elszenvedjük vagy tudomásul vesszük a tüneteket, és azonnal a gyógyszeres fájdalomcsillapításhoz fordulunk, akkor a megbetegített testet tovább mérgezzük kémiai anyagokkal. A szervezet öngyógyító folyamatai és képessége fokozatosan leáll, a szervezet stagnáló üzemmódban működik, melyek további mellékhatásokat, és betegségeket eredményeznek. Így alakulnak ki a krónikus betegségek, és a daganatos betegségek is. 

A kezelés ellenjavallatai, azaz amikor átmenetileg nem tudlak fogadni

Lázas állapot, menstruációs időszak, betegségek aktív, éppen gyulladásos stádiuma, műtétek után 8 hétig, hemofília-vérzékenység, áldott állapot és szoptatási idő alatt, törés-ficam-rándulás esetén, aktív fertőző betegség, daganatos megbetegedés aktív fázisában, súlyos szívbetegség esetén (kivéve, ha gyógyszeres kezelést kap és egészségesnek érzi magát). 

A kezelés célja

A speciális kezelés célja a szervezet önregenerációs, öngyógyító folyamatainak beindítása, a teljes test méregtelenítése, a vér és az energia stagnálásának megszüntetése, A központi idegrendszer jelezhet, hogy a testnek pihenésre van szüksége a nagy munkához. A toxinok eltávolításával felszabadulnak és elkezdenek dolgozni az antioxidánsok. A vérben az oxigénszint megnő, a haemoglobin szint emelkedik, a szervek, a szív megfelelő oxigénhez jutnak. A kóros mikroorganizmusok - melyek a betegségeket okozzák - az immunaktivitás hatására elpusztulnak. A folyamat lezajlása hosszabb lehet - attól függően, hogy mit bír el a test -, de végső soron a gyógyulás megkezdődik, a fájdalmak elmúlnak, az energiaszint emelkedik, általános vitalitás és új életminőség köszönthet ránk.

A kezelés energetikailag 20 km lefutásával egyező keringésfokozódást idéz elő, ezért erre a kezelésre úgy érdemes bejelentkezni, ha aznap biztosan van időd a pihenésre. Egy jó nagy alvás garantált :) 

Amennyiben úgy érzed, hogy erre a kezelésre neked szükséged van, szeretettel várlak, jelentkezz be hozzám alább, üzenetben. 

Ha úgy gondolod, hogy másnak lenne szüksége erre a kezelésre (családtag, barát, ismerős), kérlek küldd el neki az oldalam linkjét, vagy oszd meg bátran.

Szép napot kívánok,

Várnay Krisztina 


  KAPCSOLATFELVÉTELI ŰRLAP