"A hangtálak szimfóniája I" online tanfolyam indul 2022 augusztus 10

2022.07.28

"Az egyik tudás a bölcsesség tudománya, a második tudás a tudatosság adománya, a harmadik tudás a hitben való létezés, a legfőbb tudás pedig a gyógyító rezgések alkalmazása. Ezt mind ugyanattól a Lélektől tudjuk magunkhoz venni, mely bennünk rezeg, mely bennünk él."

A hangtálas gyógyítás tudása az ősi időkbe, az ókor időszakába, a újgurokhoz nyúlik vissza, akik Tibet hegyeiben élnek a mai napig is. 

A hangtálak speciálisan 7 különböző fémből készülnek, minden esetben az univerzum tökéletes rezgésszintjét, az egészség energiáit, vibrációit közvetítik a test-lélek-szellem számára.

Mit is jelent ez? A hangtálakkal könnyen, terápiás jelleggel:

- oldhatóak traumák, blokkok, fájdalmak, 

- eltünnek rossz szokások, hibás és káros beidegződések,

- befejeződik a negatív programok, a szenvedéstudat futtatása,

- tisztítható és helyreállítható a szervek működése,

azaz újra az univerzumi egészség frekvenciájára hangolódhatunk.

Az Univerzum valódi természetének megismeréséhez frekvenciákban, vibrációban, energiákban kell gondolkodnunk, ezért részletesen fogunk foglalkozni az univerzum  hangjaivel, a zenével, az énekléssel, a mantrázással.

Megismerkedsz olyan fogalmakkal és folyamatokkal is, mint az életenergia hangja, a csakra stimulációja, a csí, a nadi, a prána, az agyi frekvenciák, a csend hangja, a csillagok hangja, a bolygók hangja, delfinek hangja, a gregorián ének, theta gyógyító állapotai, stb.

A hangtálak alkalmazásához nem kell rendelkezned semmilyen zenei előképzettséggel, és az sem probléma, hogyha nem tökéletes a zenei hallásod. A hangtálak a megfelelő rezgésszintet közvetítik ahhoz, hogy lélek szinten rá tudj hangolódni a szükséges frekvenciákra.

"A hangtálak szimfóniája I" online tanfolyam erős bevezetést ad neked a hangtálakkal való munkálkodáshoz, megismered a hangtálakat, hangterápiás eszközöket, és átadásra kerül részedre

- az indiai hangterápiás kezelés,

- a tibeti hangterápiás kezelés,

- a gong terápia.

A hangtálas kezelés a komplementer medicína részét képező, humán gyógyászati kiegészítő terápia. Hagymományos orvosi kezelések mellett is nagyszerűen alkalmazható, de anélkül is igen hatásos. Ha már össze tudsz hangolódni az univerzális hangokkal, alkalmazhatod akár egy masszázskezelés kiegészítéseként is. Egyéb más, alternatív, holisztikus, vagy komplementer terápia részét is képezheti. Erről a tanfolyamon részletesen lesz szó.

Nemcsak, mint a komplementer medicína egyik főkezeléseként, de más terápiák hatékonyságának növelése szempontjából is ajánlott az alkalmazása.

A hangtál egy spirituális, misztikus, ősi eszközünk arra, hogy jóságot hozzunk a világunkba, így pld tértisztításra, a szegénységblokkok kiütésére vagy a FöldAnyával való munkálkodásra is alkalmas.

A tanfolyamhoz élő videó is tartozni fog, ahol részletesen bemutatom a hangtállal való többféle munkálkodást, és a kezeléseket. Az online tanfolyammal egyidőben érkeznek meg a videós bemutatók is.

A hangtálas kezelésnek ez a bevezető tanfolyama, ahol az elméleti tudás mellett fogunk még foglalkozni a víz energiájával, fogok bemutatni energiával való munkálkodást, valamint a gyakorlathoz tartozik a 4 hangtállal és a gonggal való hangmasszázs tevékenység.

A hangtálas kezelések második szintje, amikor már komplett gyermek, felnőtt hangtálfürdőt tudsz tartani, csoportos energiakezeléseket, és itt már 12 hangtállal dolgozunk. A tanfolyam II része szeptember 30-án kerül indításra. A II részre csak az I rész elvégzése után lehet jelentkezni a tudásforrás egymásra épülése miatt.

A tanfolyam indul: 2022 augusztus 10

A tanfolyam tandíja: 37.500 Ft.

A tanfolyam tartalma: 150 oldal tudásforrás + az élő videók, mely az e-mail címedre kerül megküldésre. Feldolgozási idő: 15 nap, 120 óra

A tanfolyam online vizsgával zárul, mely email címre érkezik, a válaszokat is emailben várom vissza.

Képzési szám: K/2022/128262

A tanfolyam felnőttképzés, a tanfolyam elvégzéséről Tanúsítvány kerül kiállításra.

Megszerezhető kompetencia: hangtál-hangterápiás kezelő

A tanfolyam elvégzéséhez előképzettség nem szükséges. A ajánlom főként mindazoknak, akik kezeléseik során már alkalmazzák az energiagyógyászat valamely formáját (reiki, meditáció, acces bars, theta healing, jóga, csakragyógyászat, meditáció vezetés, holisztikus aromaterápia, stb.), illetve mindazoknak is, akik most szeretnének megismerkedni az egészséges lélek - egészséges szellem - egészséges test komplementer medicínájával.

JELENTKEZÉS 

KAPCSOLATFELVÉTELI ŰRLAP

A FAR, felnőttképzési rendszerbe történő regisztrációhoz a következő adatok pontos megküldését kérjük: 1 Jelenleg viselt név, 2 Születési név 3 Anyja neve 4 Legmagasabb iskolai végzettség 5 Születési ország, hely, év, hó, nap 6 E-mail cím 7 Mobilszám 8 Pontos lakcím

Figyelj a jelentkezési határidőre !

Jelentkezésed után 48 órán belül történjen meg a tandíj átutalása, ellenkező esetben a jelentkezésedet töröljük. A tanfolyam kiírt indulási időpontja után a jelentkezések a következő induló tanfolyamra regisztrálhatóak, amennyiben a tandíj befizetése is megtörtént.