Ha hozzám érkezel...

2019.10.21

A testünk, a szellemünk, a lelkünk érzékel, tudattalanul is tapintjuk a teret, a térenergiát. A lelkünkkel, a szemünkkel látunk, mely érzésekben jelenik meg. A színek

sokféle érzést kelthetnek bennünk attól függően, hogy milyen életszakaszban, élethelyzetben, milyen lelki és mentális állapotban vagyunk. Kezeléseimet olyan környezetben és energiatérben végzem, melyben pontosan diagnosztizálható, megfigyelhető a test-lélek-szellem állapota. Ez a materiális, humán orvoslásban nem látható, de azért sem található meg, mert a materiális orvoslás nem foglalkozik a testtel, mint egésszel, és nem mondható, hogy különösebben érdekli az ember, a beteg, a páciens lelki, energetikai állapota. Az alternatív orvosi gyógyászat (bioenergetikus, masszázsterapeuta, természetgyógyász, antiaging terapeuta) a test-lélek-szellem kapcsolatában, az embert egységben látja, ennek megfelelően is történik a kezelés, adott esetben a gyógyítás.  

A hely, ahova hozzám érkezel, ebben a szellemben, szellemi tudatosságban vár téged, hogy az egészséged, az életed megújuljon, nemcsak a tested, de a szellemed is gyógyulni tudjon. 

Szeretettel várlak, ha az utad hozzám vezetett.