Ez lehet az ellenszer ?

2021.09.12

Az oltás mellékhatásaitól igen sokan szenvednek. Mint mindennek, Isten patikájában úgy néz ki, hogy ennek is van ellenszere. A gyermekláncfű (pitypang) levél-kivonat megakadályozza a tüskés fehérjék kötődését az ACE2 sejtfelszíni receptorhoz A SARS-CoV-2 mesterséges tüskés fehérjéit egy közönséges "gyomnövénnyel" lehet megállítani, amelyet minden évben kiirtanak a gyepekről.

Egy német egyetemi tanulmány megállapította, hogy a közönséges gyermekláncfű (Taraxacum officinale) képes megakadályozni, hogy a tüskefehérjék az ACE2 sejtfelszíni receptorokhoz kötődjenek az emberi tüdő- és vesesejtekben.

 A növény szárított leveleiből nyert vizes alapú pitypangkivonat hatásos volt a D614-es tüskefehérje és számos mutáns törzs, köztük a D614G, N501Y, K417N és E484K ellen. 

A pitypangkivonat megakadályozta, hogy a SARS-CoV-2 tüskés pszeudotípusú lentivírus részecskék a tüdősejtekhez tapadjanak, és leállította az interleukin-6 szekréciónak nevezett gyulladásos folyamatot. Mivel a vizsgálatot in vitro végezték, további klinikai vizsgálatokra van szükség annak megértéséhez, hogy a pitypangkivonat hogyan szívódik fel és hasznosul az emberi szervezet biológiai rendszereiben.

Más természetes vegyületeket is vizsgáltak molekuláris dokkolási vizsgálatokkal. A nobiletin egy citrusfélék héjából izolált flavonoid. A neohesperidin, a hesperetin származéka, egy flavanon-glikozid, amely szintén megtalálható a citrusfélékben. A glicirrizin egy édesgyökérből kivont molekuláris vegyület. Mindhárom természetes anyag gátolja a tüskés fehérjék ACE2-receptorokhoz való kötődését is. 

A gránátalma héjának hidroalkoholos kivonata 74 százalékos hatékonysággal blokkolja a spike fehérjét az ACE2 receptoron. Amikor fő összetevőit külön-külön vizsgálták, a punicalagin 64 százalékos, az ellagsav pedig 36 százalékos hatékonyságú volt. Ezek a természetes vegyületek a gyermekláncfű-kivonattal együtt könnyen előállíthatók tömegesen, kombinálhatók és alkalmazhatók megelőző gyógyszerként minden jövőbeli tüskés fehérje-változatra. 

Az adagolást minden esetben be kell tartani, mert mellékhatásként erős vízhajtó hatás jelentkezhet.

Gyermekláncfű szárított tealevél rendeléshez kattints ide

A pitypanglevél ajánlott adagja 4 gramm száritott levél. Friss levél esetén a 2 grammot ne haladja meg !  Forraljunk vizet, külön üveg vagy porcelán edénybe tegyük a levelet, majd öntsük le, fedjük le, és hagyjuk állni 5 percig. Csészébe öntve elfogyasztása 30 perc alatt ajánlott. Napi háromszor ismételhető. 

Ha van lehetősége, szedje frissen a kertből a leveleket, s abból főzzön gyógyteát.

Gyermekláncfű kivonat rendeléséhez kattints ide

Gyermekláncfű kivonat rendeléséhez kattints ide

Jómagam az oltás káros következményeivel találkoztam az elmúlt 3 hónapban bejelentkezések által. A betegek elmondása szerint az oltás után 3 héttel daganatos megbetegedések jelentkeztek. Minden esetben nyirokrendszeri rák, és nem egy esetben áttétként megjelenő mellrák, gyomorrák jelentkezett.

Eddig ez a tapasztalatom. Köszönettel veszem, ha írtok nekem saját megtapasztalást.

Sikeres gyógyítást, jó egészséget kívánok ! 

Várnay Krisztina

Forrás: Temesvári Gabriella