Gyógynövényes sóterápia

2021.02.22

A só az élet egyik legalapvetőbb alapeleme, testünk egyik fő építőköve. Éltető elem, mely megtalálható a vérben, a tengerben, a szárazföldön. A sóban közel száz féle ásványi anyag található. A hagyományos sókra ez természetesen nem igaz, hiszen teljesen kilúgozott, minden ásványi anyagtól mentes melléktermék. Csak nátriumot és klorid iont tartalmaz (NaCl). A hagyományos sók ezért kiszárítják a bőrt, ráncosodást okoznak, károsak a bőrre és a szerveinkre egyaránt.

Kizárólag a természetes lelőhelyről származó só az, mely életerővel és energiával tölt fel, kiegyenlítő, semlegesítő és salaktalanító hatással bír, és alkalmas a szervezet egyensúlyának helyreállítására a megfelelő gyógynövények alkalmazásával, így betegségeket is eredményesen gyógyíthatunk.

A gyógynövényes sóterápia több speciális testkezelést takar, melyet alkalmazok

  • antiaging céllal (természetes bőrregenerálás, testradírozás, hámosítás, salaktalanítás, hidratálás, ránctalanítás, elasztin és kollagén termelődés beindulása, kötőszöveti rostok termelődése, bőr ellenálló képessége a baktériumokkal szemben)
  • bőrbetegségek gyógyítására (narancsbőr és stria, ekcéma, pattanásos bőr, allergia,  pigmentfoltok, akné, akné-hegek eltávolítása, kötőszöveti hasadások)
  • reumatikus és izületi bántalmak esetén 
  • immunerősítés, immunterápia alkalmazására (légúti betegségek, tüdő védelme, copd, légcsőhurut, pajzsmirigy rendellenességek, immun betegségek és betegségek után roborálás, daganatos megbetegedések esetén, valamint méregtelenítő hatású)
  • stresszoldás és depresszió esetén (alvás- és koncentrációs zavarok, izomgörcsök, izomzúzódás, félelem, aggodalom)
  • anyagcsere betegségek, bélbántalmak esetén
  • visszatérő túlsúlyos állapotok esetén
  • keringési rendszer támogatására (javítja a vér- és nyirok keringést, erősíti az érfalakat, javítja a bőr élettani funkcióit, a szövetközti térbe jutva a szervek teljesítőképessége, oxigénfelvétele nő. Normalizálja a vérkeringést, a vércukorszintet, tehát cukorbetegség esetén is megfelelő.
  • nőgyógyászati betegségek és problémák kezelése.

Minden esetben rendelkezik gyulladáscsökkentő, antioxidás, frissítő hatással. A testkezelés után a bőr hatóanyag felvétele nő, a bőr láthatóan simább és üdébb kinézetet kap. Az allergiák, vírusok, gombák, paraziták és baktériumok, vegyszeres, káros anyagok a testből eltávoznak. 

A különböző betegségek kezelése különböző természetes sók, gyógynövények, olajok, növényi kivonatok,  agyag vagy iszap, és egyéb természetes anyagok felhasználásával történik. 

A kezelő formát és a megfelelő hatóanyagokat mindig frissen készítem el, az adott kezelésnek megfelelően. Mivel a hatóanyagok felszívódására folyamatosan szükség van, így a két kezelés közötti időre lehet vásárolni tőlem az adott betegség gyógyítására kevert  kezelő formákat. Így elegendő heti egy kezelés helyett a havi egy alkalomra megjelenni.

Daganatos betegeket nem kezelek, viszont a kész kezelő anyag alkalmas arra, hogy fürdés közben használják, így fejti ki jótékony és gyógyító hatásait. 

A kezeléshez minden esetben tartozik egy személyes beszélgetés, ahol a megfelelő étrendet és egyéb teendőket egyeztetjük. 

Ha szükséged van a kezelésre, az alábbi űrlapon tudsz időpontot kérni a kb 1,5 -2 órás testkezelésre.

Köszönöm a figyelmedet !

Várnay Krisztina

BEJELENTKEZÉSHEZ ITT ÍRJ ÜZENETET

,