Energiáid újraélesztése - lávakő, fehér márvány, csakrakő

2019.12.05

A téli időszak legátfogóbb energetikai testkezelése. A simogató meleg, a gondoskodás, a szeretet, a haladás és a felemelkedés érzése ölel át. Ez a testkezelés teljesen átváltoztat, megújít, tehermentesít, új szemszögből világít rá az életedre. Nemcsak test, de lelki anatómiai kezelés. 

Az emberi test 5 rétegű: fizikai, éteri, asztrális, mentális, spirituális testjeink vannak, melyeket egyben szükséges kezelni, harmonizálni. Az 50 fokra felmelegített lávakövekkel történik a testkezelés. Olyan kellemes érzés, hogy a legtöbben "belealszanak" a kezelésbe. Minden szervedet eléri, kezeli, gyógyítja. 

A hideg kővel történő kezelés kitisztítja tudatodat, szellemileg regenerál, fejleszti a gondolkodást, új utakat nyit meg számodra. 

A 7 fő csakra, a 18 kisebb csakra, a 700 meridián (energiapályák) a tested olyan energiaközpontjai, mely meghatározza, hogy mi fog történni az életedben, és fogva tart téged, ha disszharmonikus a működése. Nem tudsz szabadulni helyzetektől, szenvedsz egy kapcsolatban, áll az életed, elfogadod, hogy neked nem jön össze semmi. Természetesen ez nem így van...

Képzeld el, hogy Te most egy energia gömb vagy. Milyen színekkel jellemeznéd az életed? Ha barna, szürke vagy fekete kép, képfolt jelenik meg előtted, akkor egészen biztosan szükséged van erre a kezelésre.

A kezelés hatásai: befolyásolja, gyógyítja a rendellenes működő szerveket, a vérkeringés helyreáll, a szív-teljesítmény fokozódik, a légzés mélyül-tisztul, a vese és bél méregkiválasztása fokozódik (fiatalodás), teljes pszichés állapotjavulás következik be. Tisztul a szellem és a tudat, a fájdalmak-terhek oldódnak (testi tünetek - köldök, váll, hát, méh tájék, izomfájdalom). A nyirokrendszerből oldódnak azok a méreganyagok, melyet a test elvezetni már nem tudott, így az beékelődött. Ezek a pontok jól kitapinthatóak, nyomásra fájdalmasak.

A test teljes újraenergetizálása energiakezeléssel fejeződik be, nyitjuk a Harmadik szem csakrát, hogy tudatosabb legyél a világra. Új felismeréseket hoz, kapcsolódást felsőbb énedhez, a forrás energiájához, mely ott él benned, csak jó mélyre eltemetted :) 

A 2020-as év egyébként is egy teljesen átformáló, karmikus év, ahol a feladatunk az új jövő írása. De nem tudsz úgy újat teremteni, hogy a régi minták, a fájdalmak és a blokkok, a rendezetlen élethelyzetek uralnak, talán betegség szintén is megmutatkoznak.

A kezelés ellenjavallata: láz, fertőző betegség, menstruáció, kismama állapot, magas vérnyomás, csontritkulás, epilepszia, erős asztma, daganatos megbetegedés, pacemaker, szívbetegség. Ezekben az esetekben nem a forró, hanem langyos vagy hideg kőkezelés és energiakezelés történik. A gyógyulás, az állapot változása után lehetséges a meleg lávaköves kezelés. 

Adott esetben, ha szükséges, a kezelésbe egy 15 perces meditáció is beépítésre kerül.

A kezelés időtartama kb 1,5 óra.

Szeretettel várom azon vendégeimet, akiket az isteni gondviselés hozzám vezetett.

Kriszti