Milyen betegséged lesz, ha nem működnek jól a csakráid ?

2021.04.07

A lélekkel való foglalatoskodást, a lélekgyógyász általi gyógyítást sajnos sokan nem veszik komolyan, pedig minden baj és betegség forrása a lélekből indul ki. 

Még mielőtt a test valóban megbetegedne, számtalan fizikai és lelki probléma jelzi, hogy valamit nem csinálunk jól, eltávolodtunk a lelkünktől. Ez azt jelenti, hogy a csakráink nem működnek jól, vagy egyáltalán nem működnek, tehát gyakrolatilag a végveszély felé sorodtuk magunkat. Innen ered a mondás is, hogy a "Lelkén szárad", mert bizony a test a kiszáradás felé indul el, melynek végzetes következményei vannak.

Mi is az a csakra? 

Összesen 13 csakránk van, ebből 7 az, amiről általában tudomása van az embereknek. Ez azt jelenti, hogy a testen található 7 speciális "hely", ahol a jó érzések és a rossz érzések is tárolódnak, ahol mindig érezzük az adott energiáinkat. A 7 fő csakra: koronacsakra, harmadik szem csakra, torokcsakra, szívcsakra, napfonat csakra, szakrális csakra és a gyökércsakra. A csakrák a testünk energetikai központjai, melyek összefüggő rendszert alkotnak. Ha a rendszer egyik eleme meghibásodik, nem működik megfelelően, a testben zavarok, betegségek keletkeznek.

Milyen betegségek várhatóak egyes csakrák működésképtelensége esetén? 

Hogy érzékeltessem, miről van szó, most a koronacsakra diszharmóniáját írom le nektek.

1. A koronacsakra

A koronacsakra a csakrarendszer legmagasabb minősége fizikai síkon, az agyhoz kötődik, az abszolút tudati állapotot tükrözi vissza az egyénben. Természetes állapotában a szabadság, a felelősségvállalás állapota, melyet az egyén felszabadultan él meg. Anatómiai szempontból nézve a hypofízis érintett. A koronacsakra problémáit a fejfájásban kereshetjük, ezen kívül pszichés zavarokban, személyiség-változásban, egyensúlytalanságban nyilvánul meg. A legtöbb embernek nyugalmi állapotban van a koronacsakrája, azaz nincs aktiválva, tehát egy erőközpont nincs használva. Ez sem jó, azonban ha aktiválódik a koronacsakra, és nem ennek megfelelő az életvitel, az szintén problémákat, betegségeket okoz. A koronacsakra aktiválásával elérhető az univerzális tudat síkja, olyan sík, amelyet csak nagyon kevés ember ér el. Ezért van sok probléma az ítélkezéssel is.

Ezen a szinten már a koronacsakra azzal a fénnyel függ össze, amely egyszerre rezgés és anyag. Ezt a fénysíkot mindenkinek magának kell elérnie.

A koronacsakra szintjén már nem félünk felelősséget vállalni a saját életünkért, és megbízunk belső hangunkban, intuíciónkban, mások tanítóivá válunk, egyetemes igazságokat kapunk készen. 

Ahol nem működik a koronacsakra, ott a tudattalanság van jelen, nagy problémák vannak a megküzdési mechanizmusokkal, különböző pszichés, fogyatékos, és agyi degeneratív betegség aktiválódik, illetőleg az öngyilkossági hajlam, az alkoholizmus, a drogfogyasztás is ebből a problémából adódóan lép fel.

Nem véletlen, hogy rengeteg a daganatos beteg, hiszen az egyén tudattalanul, de önmaga ellen fordult, önsorsrontóvá vált.

Egyéb betegségek példálózva:

Parkinson-kór: ennél a betegségnél hiányzik a dopamin, egy neuroátviteli anyag, ami pedig a végtagok remegéséhez és megmerevedéséhez vezet. Energetikai szinten a totális életfélelem és az élettel szembeni merevség az oka. Teljesen zárt a koronacsakra, a gyökércsakra viszont teljesen nyitott, így saját életképek nincsenek, a külvilág segítségére van utalva.

Demencia: elmegyengeség, folyamatos elbutulás, különösen ismerjük időskori elbutulás formájában, de már sokkal korábban elkezdődik. Az agy sorvadása, mert a koronacsakra teljesen zárt, emiatt rövid vagy hosszú távú emlékezetvesztés következik be, a racionális gondolkodás és ítélőképesség hibás, testi gyengüléssel, regresszióval jár. Ebben az esetben a szívcsakra is zárt, a belső gyermekkel nem foglalkoztak. Az Alzheimer-kór hasonló betegség, itt is ugyanez a probléma.

Epilepszia: ebben az esetben a koronacsakrán nincs kontroll, így lehetséges pld, hogy már kisebb krízis, vagy megküzdési helyzet, pld. egy vizsgadrukk kórosan tudja aktiválni az idegrendszert. A napfonat csakra szintén nem kontrollált, így nagy erők törnek fel, leginkább a Napkitöréshez hasonlítható, amit az egyén nem tud önmagában megtartani. 

Depresszió: arra vezethető vissza, hogy a koronacsakra aktiválásra került, de nem tudnak bánni az energiával. A veszteség okozta depresszió esetében fontos megtartani a koronacsakra képi energiáit (jövőképet).

A koronacsakra egyszerű pszichológiai témája arról szól, hogy nem szabad feladni a reményt, az álmainkat követni kell. A lélekgyógyászaton pedig kiderítjük a koronacsakra zavarok okát, és azt, hogy még melyik csakrák milyen minőségei működnek rosszul vagy elégtelenül, és miért, hiszen nem biztos, sőt általában biztosan nem csak egy csakra érintett, ha a koronacsakráról van szó.

A koronacsakra betegségeit speciális vezetett meditációban lehet gyógyítani, ez az általam kidolgozott Focus PszichoFitness, illetőleg folyamatosan szükség van lélekgyógyászati konzultációkra, tanításokra és utókövetésre, tehát együtt dolgozunk mindaddig, amíg az adott csakrákat meg nem gyógyítjuk.

A betegségeknek tehát le lehet képezni az energetikai térképét, mely által a betegség szelíd gyógymóddal kezelhetővé válik, s az életprogram, az életminőség megváltozik, átalakul az egészség mintázatai által. 

Ha szeretnél jelentkezni te is erre a gyógyítási módra, vagy szeretnéd hozzátartozódat elhozni hozzám, kérlek írj nekem a komplementer.kezelesek@gmail.com email címen időpont-egyeztetés céljából.

Köszönöm a figyelmedet ! 

Várnay Krisztina