"Csakragyógyítás - Meditáció vezetés" - 2022 június 5

2022.04.07

A csakragyógyászat tudománya az ősi múltba nyúlik vissza, Jézus Krisztus leszületése előtt is az emberiség birtokában volt. Tulajdonképpen mind a mai napig a sikeres gyógyítás alapja. A humán tudományok, pld a kínai orvoslás, az Ájurvéda, a lélekgyógyászat, a bioenergia, stb. is alkalmazza, megtaláljuk eredetben, és különböző megnevezésekkel a gyógyító medicínákban (pld meridiánok). Megjelenik az imában, a fohászban, a mantrában, meditációban, jógában.

A csakragyógyászat spirituális úton értelmezhető és végezhető gyógyító tevékenység. A csakragyógyászathoz drágaköveket, ásványkristályokat, speciális esszenciákat, hangtálakat, stb. használunk, nem illóolajokat. A csakragyógyászat az eredeti bioenergetikai gyógyítás legmélyebb útja. A reiki vagy prána gyógyítás felett álló legmagasabb szintet képviseli a gyógyító energiákkal való kapcsolódásban. 

A kristályokkal való gyógyítás az utóbbi időben ismét előtérbe került, mind-mind több masszázsterapeuta, gyógyító ismeri fel hatékonyságát, tanulja meg alkalmazását. Kaphatóak már kristályokkal teli masszázságyak is, bár nem biztos, hogy azokra a kristályokra van szüksége a vendégünknek / betegünknek. Mindenesetre nyilvánvaló az a törekvés, mely erre a gyógyító útra vezet vissza. A csakragyógyítás ugyanakkor nem jelenti kizárólagosan a kristályokkal való gyógyítást, hanem egyik eszköze annak.

Általában a 7 fő csakrát érintjük egyes tanfolyamokban, pedig valójában 13 csakránk van, továbbá mellékcsakráink is vannak. Mibenlétük, értelmezésük, a velük való munkálkodás egyedül a csakragyógyászatban ismerhető meg. A csakragyógyászat útja, amikor összeér az Ég és a Föld, a test-lélek-szellem, amikor csodás gyógyításoknak, gyógyulásoknak lehetünk tanúi. Minden csakrához különböző szervek tartoznak, és a légzésünk maga, így a konkrét betegségek gyógyítása és a légzéstechnika is a tanfolyam része.

A csakragyógyászat tárgyköréhez tartozik létezésünk megértése, a DNS, a kundalíni, a merkaba, de érintjük a feng shuit, és a reflexológiát is. Megismered a színterápia eredeti értelmét és tartalmát. Természetesen minden, amiről tanulni fogsz, a gyógyítást, és a magasabb szintű tudatosságot, megtapasztalást szolgálja. 

Számos esetben előfordult, hogy a csakragyógyászat által a fizikai szinten jelenlevő tünetek maguktól megszűntek, mert a test energiaáramlása helyreállt.

A csakragyógyítás végzése során teljesen nyitottá válik az energetikai tér, ezért maximális védelemre van szükség a tér energiáinak tisztán tartására. Foglalkozunk a tértisztítás, az auratisztítás, az aurafoltozás, a csakratisztítás, és az energetikai védelem bioenergiával történő létrehozásával. A személyes terünket és a lakásunkat is védelmezhetjük ilyen módon a kívülről érkező, bármilyen káros energiától.

Napjainkban a meditálás ismét reneszánszát éli, nagyon örvedetes, üdvözlendő tendencia. Azt azonban kevesen tudják, hogy a meditáció eredetileg szintén a gyógyítást szolgálta, melynek alapjait szintén a csakragyógyászatban találhatjuk meg. 

A gyógyítóknak kívánatos lenne ezzel a tudással rendelkezni, hiszen a gyógyító tevékenységet is nagymértékben szolgálja. A programnak így különálló részét fogja képezni a meditáció pontos gyakorlata, a meditáció vezetése, és a meditációban gyógyítás is. 

A meditáció ősi tudásával nemcsak a gyógyító, hanem a kezelt is olyan megtapasztalásokhoz, felismerésekhez, egyéb képességekhez jut, melyeket egyéb módon nem lehetséges megszerezni, birtokolni, s mely egy új, egészséges életvitel és életminőség kezdetét is jelenti.

A meditáció tehát nem választható el a csakragyógyítástól, a csakragyógyítás tudása minden (ön)gyógyító tevékenység alapja, egyben életutunk felemelkedésének, az egészségben létezésnek a forrása. 

A tanfolyam indul: 2022 június 5.

A tanfolyam tandíja: 47.500 Ft.

Tartalma: 122 oldal tömény tudásforrás kerül átadásra, megküldésre e-mail címedre. Feldolgozási idő: 10 nap

A tanfolyam online vizsgával zárul, mely email címre érkezik, a válaszokat is emailben várom vissza.

A tanfolyam felnőttképzés, a tanfolyam elvégzéséről Tanúsítvány kerül kiállításra.

A program ajándéka:  1 db, 16 cm nagyságú, szelenit ásványkristály kezelő rúd

Ajánlom mindenkinek, akit megragadott ennek az ősi tudásforrásnak az elérhetősége.

Ajánlom továbbá masszőröknek, jóga oktatóknak, meditációs csoportot vezetőknek, lélekgyógyászoknak, természetgyógyászoknak, életmód tanácsadóknak, életjobbítóknak, illetőleg alkalmas arra, hogy elindítson a spirituális utadon, és megerősítsen spirituális tudatosságodban is.

Ismerd meg egészséges élet - egyészséges test - egészséges lélek ősi tudásforrását.

JELENTKEZÉS - KAPCSOLATFELVÉTELI ŰRLAP

A következő adatok pontos megküldését kérjük: 1 Jelenleg viselt név, 2 Születési név 3 Anyja neve 4 Legmagasabb iskolai végzettség 5 Születési ország, hely, év, hó, nap 6 E-mail cím 7 Mobilszám 8 Pontos lakcím

Vélemények:

"Nagyon tetszett a tanfolyam. Tanultam már az angyalokról, itt kaptam még hozzá több információt. Most értettem meg, hogy a boka törésem után miért nem " kívántam " a meditációt. Akkor azt gondoltam, időm lesz, sokat fogok meditálni, de egyszer sem sikerült. Most már értem, miért. Köszönöm szépen, sok minden helyre került bennem. Örülök, hogy rátaláltam erre a tanfolyamra. Remélem, tudok vele másoknak is segíteni. R. Henrietta"

"Nagyon jó, komplex anyag. Alapos, részletes, nem hagyott kérdéseket bennem. A bizonytalanságaimat sikerült helyre tenni, teljesen meg vagyok elégedve. Köszönöm szépen! B. Julianna"

"Nagyon szépen köszönöm a tananyagot, részletes, érthető volt. Azt kaptam, amire számítottam, külön örülök az angyalos résznek, szívesen tanulnám meg az angyal kommunikáció további fokozatait is, ezért nagy öröm volt látni a tananyagban az Angyalokat.  Mindent köszönök! Hálás vagyok! P. Edina"

"Nagyon örülök, hogy rám talált ez a tanfolyam. Teljesen elégedett vagyok, az anyag amit kaptam sokkal több mint gondoltam volna, részletes, érthető, megérthető. A lényeg és a fontos dolgok benne vannak a tananyagban, nincs túl magyarázva. Hálásan Köszönöm a lehetőséget! F. Bernadett"

"Elégedett voltam mindennel. A kiegészítő gondoltakat is nagyon köszönöm. Megerősítést kaptam azokban a dolgokban, amelyek jelen vannak az életemben és töprengeni szoktam rajta. Ismételten kellemesen meglepődtem azon, mennyire betaláltak a sorok . Olvasás során mindig feljöttek új és újabb pozitív gondolatok, felismerések. Ezek szintén sokat adtak a tanultakhoz. Szeretnék még tanulni Tőled és olvasni a tanításokat, mert teljesen egyedi! F. Zsuzsanna"

"Nagyon tetszett a tanfolyam, szerintem alapos, részletes, jól felépített. Sok mindenre adott megértést, a most körülöttünk zajló dolgokra is. Egy útmutatást is, meg segítséget is a láthatatlan világra, a velük való közös munkálkodásra. Szerintem ez egy most pont időszerű tanfolyam választásom volt. Hálás vagyok neked, hogy ezt így összeszedted és megosztottad velünk. Nagyon szépen köszönöm hogy részt vehettem ebben a tanfolyamban. Rengeteg hasznos dolgot tanultam. Hàla érte. Kinèztem a következő tanfolyamod amit meg szeretnèk mèg csinâlni." H. Anikó  

"Izgatottan vártam a tanfolyamot, mely a lehető legjobb életszakaszomban talált rám. Két hét alatt 4 olyan komplex tananyagot kaptam, ami felülmúlta az elképzelésemet. A csakrák, az aura, a meditáció, a kristálygyógyászat, az angyalkommunikáció- és ezen kívül még rengeteg értékes tudásanyag érkezett hozzám. Hálás vagyok Krisztinek az alapos tananyagért, melyből sugárzik az Ő fényes lelke. Igyekszem klienseimnek ragyogtatni ezt a tudást, és gyógyító szeretet energiát. Kíváncsi vagyok a többi tanfolyamra is. Köszönöm. Áldás van az úton." A. S. Klára

"A képzés nagyon tetszett, bár még sokszor vissza vissza kell térnem az egyes részekhez, mert van még felfedezni való bennük sokadik olvasásra is. Nagyon köszönöm és hálás vagyok." N. Rózsa