"Csakra, Test, és Fülgyertya" - 2022 június 15

2022.03.30


Őseink mindig a természet felé fordultak, ha bánatuk volt, vagy valamilyen betegségben szenvedtek. Abban az időben, amikor még nem létezett gyógyszer, mindig meggyógyították magukat az emberek.

A természet gyógyítói energiái, növényei, az ősi gyógyító technikákat nemcsak az indiánok, de a csángó magyarok is alkalmazták. Az orvosi gyakorlatból Magyarországon 1940-ben végleg kitiltották, azonban mindmáig él a generációkról generációkra átadott népgyógyászatban, a mai napig is gyógyítanak vele otthon a tudás őrzői, illetve masszázs kezelések kiegészítéseként is találkozhatsz vele.

Őseink sosem ijedtek meg, ha nem rendelt az orvos, vagy valamiért nem lehetett orvoshoz menni, hiszen jószerivel nem is volt rá szükségük, maguk gyógyították önmagukat és a családban egymást. Ez a tudás szerencsére folyamatosan átöröklődött, és mindmáig elérhető számunkra is.

Mire használhatod ezt az ősi módszert?

 • fájdalomcsillapítás, gyulladáscsökkentés,
 • emésztési bántalmak, emésztőrendszer betegségei,
 • izületi- és izom fájdalmak, reuma
 • nőgyógyászati panaszok kezelésére,
 • fülgyulladás, arcüreg, homloküreg gyulladás kezelésére,
 • lumbágó, gerincfájdalmak,
 • menopauza,
 • álmatlanság,
 • fogyás, 
 • fogfájás,
 • prosztata problémák,
 • fejfájás, migrén,
 • krónikus fáradtság, stresszkezelés,
 • a 7 csakra által idegrendszeri, lelki panaszok orvoslására.

Az ősi gyógymódok a test-lélek-szellem egységében, a harmóniát keresve hatottak és hatnak ma is. Így tehát a test- és fülgyertyázás mellé a csakragyertyázás megismerése is nélkülözhetetlen tudástforrás. A csakrák részletesen bemutatásra kerülnek, mely által komoly életút segítő tudás birtokába is fogsz jutni. Csakra harmonizálása, az aura tisztíása a tanulmányok része.

Minden gyógyítás vagy kezelés akkor eredményes, ha az egészséges test - egészséges lélek - egészséges tudat egységében a harmónia helyreáll.  Amennyiben a nem ebben a szellemben történik meg, a betegség nem gyógyul meg, a betegség krónikussá válik, visszatér, súlyosbodik. 

Ez az online program átadja számodra mindazon ősi tudásforrást és tapasztalatot, melyet őseink alkalmaztak az ún. Nap-Fény terápiáknál.

Az online program mindenki számára elérhető, ajánlott alkalmazni a családban, illetőleg ajánlott masszőröknek, humán gyógyászoknak is.

Az online tanfolyam indul: 2022 június 15

A tanfolyam tandíja: 22.500 Ft.

Tartalma: 45 oldalnyi tömény tudás érkezik meg email címedre. Feldolgozási idő: 7 nap.

A tanfolyam online vizsgával zárul, mely email címre érkezik, a válaszokat is emailben várom vissza.

A tanfolyam felnőttképzés, a tanfolyam elvégzéséről Tanúsítvány kerül kiállításra.

A tanfolyam ajándéka: 4 db fülgyertya

Az ajándékot a Tanúsítvánnyal együtt postázzuk. Az ajándék tartalma: összesen 4 db, 1 db Levendula, 1 db Édes naracs, 1 db Natúr méhviasz és 1 db Rózsa. 

JELENTKEZÉS - KAPCSOLATFELVÉTELI ŰRLAP

A következő adatok pontos megküldését kérjük: 1 Jelenleg viselt név, 2 Születési név 3 Anyja neve 4 Legmagasabb iskolai végzettség 5 Születési ország, hely, év, hó, nap 6 E-mail cím 7 Mobilszám 8 Pontos lakcím

Vélemények:

"Köszönöm szépen! Bár én a családomnál fogom alkalmazni, azt hiszem, ez egy új út kezdetét is jelenti számomra. T. Andrea"

"Csodálatosan jó, hasznos tudást kaptam. A csakrákról már régen szerettem volna többet megtudni, érdekel, ha lesz csakragyógyítás tanfolyam is. Jó lenne, ha minél több ember alkalmazná ezt a tudást. G. Éva"

"Nagyon szépen köszönöm a lehetőséget! Nagyon tetszett a tananyag, abszolút értelmezhető volt és lényegre törő. F. Bernadett"

"Hálásan köszönöm a tanfolyamot és az értékes anyagot. J. Ildikó"

"Köszönöm szépen, hogy megismerhettem ezt az ősi gyógyító technikát ! F. Éva "

"Köszönöm szépen a lényegretörő, érthető, számomra jól kidolgozott anyagot! Érdeklődéssel olvastam a csakra-gyertyázást, szeretném is hasznosítani a mindennapokban. A testgyertyázás is rendkívül érdekes tudnivalókat tartalmazott." P. Margit

"Érhető, számomra élvezetes tananyag. Bővítettem a tudásom újabb ismeretekkel. Többet adott ez a képzés mint amire számítottam, megerősített abban hogy jó úton járok, a jelenlegi jó egészségünk megtartásával kapcsolatban. A férjem lesz az első kliensem, aki önként jelentkezett és már nagyon várja a kezelést. Köszönöm !" Sz. Rozália

"Köszönöm a lehetőséget, számomra teljesen új dologba kaptam betekintést. Kiváncsian várom a "Lélekvirág Holisztikus Terápia" tanfolyamot." H. Krisztina

"Nagyon örültem, hogy rátaláltam az oldalára. Pont a gyógynövényekről szerettem volna egy olyan online tanfolyamot találni, amit itthon is tudok család és munka mellett elsajátítani. Bár már jó ideje foglalkozom velük, szeretném a tudásomat részletesebben, mindenre kiterjedően bővíteni. Ekkor találtam rá a csakra, test és fülgyertyákra, amit már nagyon régóta szerettem volna megtanulni. Voltam már kezelésen is. A tananyag olvasása közben jött fel, hogy milyen jól tudnám ezt a tudást a kristálygyógyítással együtt alkalmazni, és a tananyagban benne is van a következő tanfolyam ami nagyon megfogott, mert pont erről szól, a csakra gyógyítás. :-) A tananyag nagyon tetszett. A tananyag nagyon részletes számomra, és legalább kicsit felfrissítettem a csakra tudásomat, és bővült is." K. Tünde

"Nagyon elégedett vagyok a tanagyaggal és a képzéssel, részletes, tömör :) Többet adott, mint vártam, köszönöm! Szerintem rohanó világunkban sokkal többet kellene foglalkozni az embereknek a természetes gyógymódokkal és a betegségek gyökerével, a hibák kijavításával, mert így meg tudnák őrizni egészségüket. Reiki mester vagyok és próbalom az embereknek a helyes irányt mutatni, és támogatni az egészségüket, rámutatni a problémakra. A természetes gyógymódok, gyógynövények használatát szorgalmazom, és mindenkinek ott segítek, ahol tudok! Úgy gondolom, hogy energetikai kezeléssel kiegészítve nagyon jól alkalmazható a test es fülgyertya kezelés. Biztosan találkozni fogunk még további képzéseken. Hálásan köszönöm!" F.B. Veronika

"A tanfolyam azt nyújtotta számomra, amit vártam. A fülgyertyát eddig is használtam, számomra már bizonyított. A test gyertyát egyszer, már régebben kaptam kiegészítő kezelésként, akkor úgy éreztem, hogy jó volt. Ez a csakra tanfolyam valamiért hívást jelentett számomra, miután többször elébem került a FB-on, jelentkeztem rá. Most pedig már gondolkodom, hogy kinél kezdjem először a terápiát. Köszönöm a lehetőséget!" H. Enikő