"Csakra, Test, és Fülgyertya" Online Tanfolyam - 2021 november 15

2021.07.13

"Nincs gyógyíthatatlan betegség, csak információhiány, mely orvosolható"


Őseink mindig a természet felé fordultak, ha bánatuk volt, vagy valamilyen betegségben szenvedtek. Abban az időben, amikor még nem létezett gyógyszer, mindig meggyógyították megukat az emberek.

A természet gyógyítói energiái, növényei, az ősi gyógyító technikákat nemcsak az indiánok, de a csángó magyarok is alkalmazták. Az orvosi gyakorlatból Magyarországon 1940-ben végleg kitiltották, azonban mindmáig él a generációkról generációkra átadott népgyógyászatban, a mai napig is gyógyítanak vele otthon a tudás őrzői, illetve masszázs kezelések kiegészítéseként is találkozhatsz vele.

Őseink sosem ijedtek meg, ha nem rendelt az orvos, vagy valamiért nem lehetett orvoshoz menni, hiszen jószerivel nem is volt rá szükségük, maguk gyógyították önmagukat és a családban egymást. Ez a tudás szerencsére folyamatosan átöröklődött, és mindmáig elérhető számunkra is.

Mire használhatod ezt a módszert?

 • fájdalomcsillapítás, gyulladáscsökkentés,
 • emésztési bántalmak, emésztőrendszer betegségei,
 • izületi- és izom fájdalmak, reuma
 • nőgyógyászati panaszok kezelésére,
 • fülgyulladás, arcüreg, homloküreg gyulladás kezelésére,
 • lumbágó, gerincfájdalmak,
 • menopauza,
 • álmatlanság,
 • fogyás, 
 • fogfájás,
 • prosztata problémák,
 • fejfájás, migrén,
 • krónikus fáradtság, stresszkezelés,
 • a 7 csakra által idegrendszeri, lelki panaszok orvoslására.

Az ősi gyógymódok a test-lélek-szellem egységében, a harmóniát keresve hatottak és hatnak ma is. Így tehát a test- és fülgyertyázás mellé a csakragyertyázás megismerése is nélkülözhetetlen tudástforrás. A csakrák részletesen bemutatásra kerülnek, mely által komoly életút segítő tudás birtokába is fogsz jutni. Ebből később önálló terápiát is tudsz fejleszteni.

Minden gyógyítás vagy kezelés akkor eredményes, ha az egészséges test - egészséges lélek - egészséges tudat egységében a harmónia helyreáll.  Amennyiben a kezelés nem ebben a szellemben történik meg, a beteg nem gyógyul meg, a betegség krónikussá válik, visszatér. 

Ez a tanfolyam egyedülálló tudást ad át számodra, a hivatalos, hiteles szakmai tudáson kívül saját tudásforrást, eredményes gyógyító tapasztalatot, melyet őseink alkalmaztak az ún. Nap-Fény terápiáknál.

A tanfolyam mindenki számára nyitott, elérhető, aki szeretné megtanulni ezt a különleges gyógyító módszert.

EZ A TANFOLYAM MOST KEDVEZMÉNYES ! 

A tanfolyam indul: 2021 november 15

Tandíj: 22.500 Ft. helyett 19.500 Ft. + AJÁNDÉK 4 db kezelő gyertya

A tanfolyam időtartama: 1 hét, 2 db online tananyag érkezik az e-mail címedre, összesen 45 oldalnyi tömény tudás (november 15 és 17).

Ezt követi egy 5 kérdésből álló vizsgafeladat megválaszolása, visszaküldése.

A tanfolyam felnőttképzés keretében került kiírásra.

Az ajándékot a Tanúsítvánnyal együtt postázzuk. Az ajándék tartalma: összesen 4 db, 1 db Levendula, 1 db Édes naracs, 1 db Natúr méhviasz és 1 db Rózsa kezelőgyertyák. Aktuális készlet szerint változhat. A 100 % organikus, növényi illóolaj kezelőgyertyák alapja is a méhviasz !

Válj a családod és önmagad gyógyítójává.

JELENTKEZÉS

Email - komplementer.kezelesek@gmail.com,

A számla kiállításához feltétlenül küldd el az alábbiakat is:

pontos név, pontos cím, vállalkozók esetén adószám is szükséges.

Vélemények a tanfolyam elvégzése után:

"Köszönöm szépen! Bár én a családomnál fogom alkalmazni, azt hiszem, ez egy új út kezdetét is jelenti számomra. T. Andrea"

"Csodálatosan jó, hasznos tudást kaptam. A csakrákról már régen szerettem volna többet megtudni, érdekel, ha lesz csakragyógyítás tanfolyam is. Jó lenne, ha minél több ember alkalmazná ezt a tudást. G. Éva"

"Nagyon szépen köszönöm a lehetőséget! Nagyon tetszett a tananyag, abszolút értelmezhető volt és lényegre törő. F. Bernadett"

"Hálásan köszönöm a tanfolyamot és az értékes anyagot. J. Ildikó"

"Köszönöm szépen, hogy megismerhettem ezt az ősi gyógyító technikát ! F. Éva "

"Köszönöm szépen a lényegretörő, érthető, számomra jól kidolgozott anyagot! Érdeklődéssel olvastam a csakra-gyertyázást, szeretném is hasznosítani a mindennapokban. A testgyertyázás is rendkívül érdekes tudnivalókat tartalmazott." P. Margit

"Érhető, számomra élvezetes tananyag. Bővítettem a tudásom újabb ismeretekkel. Többet adott ez a képzés mint amire számítottam, megerősített abban hogy jó úton járok, a jelenlegi jó egészségünk megtartásával kapcsolatban. A férjem lesz az első kliensem, aki önként jelentkezett és már nagyon várja a kezelést. Köszönöm !" Sz. Rozália

"Köszönöm a lehetőséget, számomra teljesen új dologba kaptam betekintést. Kiváncsian várom a "Lélekvirág Holisztikus Terápia" tanfolyamot." H. Krisztina


A jelentkezésed itt is elküldheted - Kapcsolatfelvételi Űrlap