Christian Love Energy Massage -Szeretetenergia masszázskezelés

2020.01.08

Ezt a szeretetmasszázs kezelést csak nálam tudod igénybe venni, mert teljesen egyedi, egyéni masszázs- és energetika kezelésről van szó, felemelkedés az 5 dimenziós szeretet energiákra, mely 2020 életenergiája.

A szeretetmasszázs egy különleges érzés, melyben folyamatosan kapod a szeretet energiákat krisztusi, médiumi közvetítés által. A masszázs különleges energetikai térben zajlik, melyet érkezésed előtt már előkészítek számodra. Ebben az energetikai térben és a kezelés által oldjuk az összes lelki bajt, lelki megrázkódtatást, gyászt, életfájdalmakat, depressziót, neurotikus lelki kilengéseket, a szerelemi csalódás által okozott fájdalom is nagymértékben enyhül. Találunk megoldásokat a téged foglalkoztató problémákra, helyzetekre. 

A masszázskezelés és energetika lényege, hogy kioldjuk a testi, lelki, szellemi blokkokat, és harmonizáljuk az életenergiáidat. Fő területe a szívcsakra, de természetesen az összes csakrádat beállítom, hogy az immunrendszered is megfelelően működjön. A kezelés és a krisztusi energia által az összes fájdalom oldódik, energetikai áthangolás történik, melynek eredményeképpen új életenergia és szeretet áramlik be az életedbe. A problémás helyzetek megoldódnak, új lehetőségek várnak, a lelked fellélegzik. 

Az emberek legalább fele a mindennapokban súlyos stresszhelyzetet él át, de ennél többen élnek járványszerű immungyengeségben és szeretetlen lélekállapotban, környezetben. Testi szinten, kimutatható ok nélkül izom- és izületi fájdalmak, hirtelen fellépő fejfájás, emésztési problémák, krónikus alvászavar, zavart álmok, tartós fáradtságérzet, koncentrációzavar léphet fel. Súlyosabb esetben depresszió lép fel, esetleg a személy eldobná az életét is, mert nem lát kutat a problémákból, vagy a nem valós, hanem vélt problémákból. 

A kezelés célja a test-lélek-szellem kiegyensúlyozása, az immunrendszer harmonizálása, a lélek szeretet alapú érzelmekkel és gondolatokkal való feltöltése (kedvesség, vidámság, együttérzés, megelégedettség, hit, barátság, öröm és optimizmus). A saját lélekrészeidet is visszahívom hozzád, így a szétesettség, a lelki görcsök állapotából az egység állapotába helyezlek vissza.

Christian Love Energy Massage - térj vissza önvalódba szeretettel MOST.

Várlak szeretettel,

Kriszti