Az élet vize - energetizált PI víz rendelhető

2020.09.19

Minden betegségnek, betegséget okozó baktériumnak a savas közeg a melegágya.  Mai világunk, a rohanó életmód magával hozta a gyors és egészségtelen, élelmiszereket és a vegyi anyagokkal teli üdítőitalokat, energiaitalokat, a kémiai vitamin halmokat, a vény nélkül kiváltható gyógyszerek sokaságát, mely minden esetben mellékhatásokat, azaz új betegségeket okoz.

Tudatlanságunkban a szervezet egyre több savas anyagot kénytelen elszenvedni, aminek következtében egyre több savféleség halmozódik fel benne (pl. szénsav, tejsav, zsírsavak, húgysav stb.), nem beszélve a műanyagok és a fémek egészségkárosító hatásáról, amiben élelmiszereinket eladják.

A savtúltengés következtében a betegségeket előidéző baktériumok szaporodásnak indulnak, melyek konkrét betegségeket (pld. refluxot, gyomorbetegségeket, vesebetegségeket, húgycsőgyulladásokat, allergiákat, depressziót, izületi megbetegedéseket, krónikus fáradtságot, daganatos megbetegedéseket, légúti panaszokat stb.) váltanak ki. 

A másik, világszinten kialakult probléma az, hogy a szervezetben felhalmozódó savak nagy részét testünkben a zsír köti meg, így az elhízás egyik leggyakoribb felelősei szintén a savak. Orvosi kutatások bizonyítják, hogy a szervezet savtúltengését rendszeres lúgos víz fogyasztásával helyre lehet állítani, mely legtöbb esetben a kialakult betegségeket inaktiválja, ráadásul napokon belül a közérzetet is helyreállítja.

Többhetes, rendszeres fogyasztásánál már látható változásokat is eredményezhet, mivel a pH háztartás helyreállásával az emésztés visszaáll a megfelelő mechanizmusába, ezért nem engedi a felesleges zsírsavakat felhalmozni, hanem hatékony működésével lebontja, semlegesíti azokat.

A szervezet lugosítása minden esetben fontos a beteg szervezet rehabilitálásához. A szintén kémiai anyagokkal teli folyóvizek károsak, így az otthonodban csakis mosogatásra, vagy ruháink mosására valók, emberi fogyasztásra nem ! 

Testünk 70 %-a víz, ez adja az oxigént és működteti a szervezetet. Amennyiben nem egészséges folyadékot viszünk be, a megbetegedés garantált. 

A gyógyulás, az egészség útja a teljesen tiszta, energetizált PI víz, melynek pH értéke megegyezik a szervezetünkben jelen levő nyirokvíz pH értékével, így a szervezet egészségének helyreállításához nélkülözhetetlen. 

Csak a PI víz nyilván nem elegendő a gyógyuláshoz betegségek esetén, de igen nagy mértékben elősegíti azt.  A nyirokrendszerben és a szervekben megtapadt, beágyazódott méreganyagok elvezetése, gyógyítása masszázskezelések, energiakezelés és étrend váltás folytán tud realizálódni, melyben szintén segítséget tudok nyújtani.

A PI víz rendelhető 6-os, 10-es és 60-as kiszerelésben is.

Átvehető személyesen a Budapest 22 kerületben. Kiszállítást vállalunk 60-as kiszerelés esetén a 22, a 11 kerületben, Diósd, Érd környékén. A kiszállítás ingyenes ! 

6-os kiszerelés ára: 1800 Ft. (300 Ft./ 1,5 liter)

10-es kiszerelés ára. 3000 Ft.

60-as kiszerelés ára: 18.000 Ft.

Rendelés leadása: 20 444 7022 telefonszámon minden nap 10,00 és 20,00 óra között ! 

Válaszd az egészséget ! Gyógyulj meg a természet erejével!