"Aromaterápia-StresszKontroll" online tanfolyam indul - 2022 február 19

2022.01.10

Az aromaterápiás képzések, az aromaterápiás masszázs nagyon népszerű hazánkban. Az aromaterápia ősi gyógyforrás, mely akkor fejti ki hatását, ha az ősi kezelési módszert alkalmazzuk hozzá.

Az aromaterápia ősi tudományát többen felfedezték, ugyan különböző utakon jártak. Isten patikájának tudatosságában éltek pld az atlantiszi papnők, akik többek között gyógyítottak a gyógynövények illóolajával is. Az aromaterápiát később beépítette a keleti- és a nyugati, holisztikus szemléletű gyógyászat is gyógykezeléseibe. Minden tudományos megközelítése az aromaterápiának visszavezet azon ősi tudás útjára, amelyben a természet a maga önvalójában és tisztaságában évről évre újjászüli a számunkra akár ingyen is elérhető gyógyesszenciákat. 

Az aromaterápia materiális tudásforrása ma a gyógynövénytannak is része, a fitoterápia oktatás tananyagában ismerkedhetünk meg az aromaterápiába történő bevezetéssel. A lélekre gyakorolt gyógyhatása miatt indultak el az aromaterápiás masszázs oktatások is, azonban lélekgyógyászati tanítást ezek a tanfolyamok nem tartalmaznak.   

Az aromaterápiás kezelések akkor lesznek valóban hatásosak, ha a lélek felszabadításának misztikumaként tekintünk rá, és eszerint alkalmazzuk. Nem elegendő tehát az illóolajat külsőleg felvinni a bőrre és azt bemasszírozni, vagy egyszerűen aromaterápiás diffúzorba beleönteni, és kipárologtatni a legtöbbször nem tiszta térbe. 

Az aromaterápia a szeretetenergiák felszabadításának, a lélek gyógyításának kezelése, mely által gyógyul az energetikai test, gyógyul a fizikai test, megújul szellemi energiánk is. 

Az aromaterápiát érdemes és kívánatos a stressz kezelésével összekötni, mivel jelen világunkban ez jelenti a legnagyobb megpróbáltatást sokak számára. Az aromaterápiás tanfolyamok általában pontosan azt hirdetik, hogy az aromaterápia stressz kezelésére alkalmas, és ez részben igaz, is, hiszen a stressz blokkolja az energetikai test működését, rombolja életünket, egészségünket, párkapcsolatunkat, és rossz döntések meghozatalához vezet. Mindazonáltal egy aromaterápiás masszázs önmagában nem fog minket meggyógyítani, a hatása átmeneti, 1-2 nap, azután nem érzékelünk belőle semmit.

Az aromaterápiás tanfolyamokon egybegondolt, egybeölelt ősi tudásforrás átadására nem kerül sor, most viszont itt a lehetőség, hogy te olyan terapeutává válj, akinek nemcsak materiális tudása van, hanem lélektudatossága is.

Mivel foglalkozunk a tanfolyamon? 

- a stressz keletkezésének és kezelésének módjával, ezen kívül sikeresen fogod kezelni a következőket:

 • szorongás
 • félelem
 • nyugtalanság
 • szomorúság
 • kétségbeesés
 • koncentrálási nehézség
 • alvászavar
 • létbizonytalanság 
 • stabilitás
 • mentális egészség
 • súlycsökkenés
 • párkapcsolati problémák
 • nőiséggel vagy a férfi mivolttal összefüggő kétségeket, bizonytalanságokat. 

- visszanyúlunk az ősi papnői tudáshoz, bemutatásra kerülnek az ősi kezelések, 

- megismered az aromaterápiás kezelések szempontjából valóban releváns gyógynövény illóolajokat és azok gyógyhatásait,

- szó lesz azokról az illóolajokról, melyeket nem szabad használni, vagy egyenesen károsak az egészségre

- megtanulod, hogyan tudsz készíteni saját magad illóolajokat,

- az aromaterápiás tanácsadás menete és eszközei, komplex, célirányos kérdőív, aromaterapeuta kezelési terv készítése, és az aromaterápiás kezelés pontos leírása,  

- az aromaterápiás masszázskezelés leírása, 

- az aromaterápia egyéb felhasználási módjai a lélek- és az életgyógyítás érdekében.

Az aromaterápia - stresszkontroll tanfolyam a humán gyógyászat komplementer ágához tartozó ősi- és modern tudományos tudásforrás, mely információs, kiegészítő terápiaként, vagy önálló terápiaként is alkalmazható. 

A kezeléseket minden esetben aromaterápiás tanácsadás előzi meg, melyet aromaterápiás kezelés követ, s ehhez aromaterápiás kezelési terv is készül. 

A tanfolyam képzési szintje tehát kétrétű, egyrészt aromaterápia-tanácsadóvá, másrészt pedig aromaterápia-terapeutává is fogsz válni.

A tanfolyam indul: 2022 február 19.

A tanfolyam időbeosztása: 4 tananyag kerül megküldésre e-mail címedre (február 19, 21, 23 és 25)

Ezt követi egy 5 kérdésből álló vizsgafeladat, és annak visszaküldése. Ezután kerül megküldésre a Tanúsítvány részedre.

Tanfolyam bevezető ára: 30.000 Ft.

A tanfolyam felnőttképzés, elvégzéséről tanúsítvány kerül kiadásra.

A TANFOLYAM AJÁNDÉKA

Arany - Mirha - Tömjén, 100 % illóolaj, mely a mindennapokban fejti ki áldásos hatását.

Az illóolaj tartalom lassan, finoman párolog a bambusz pálcikákon át, és megtölti a helységet csodás, elbűvölő illatával. 


A tanfolyam mindenki számára nyitott, aki szeretné megtanulni az aromaterápiában rejlő valódi lehetőségeket. Alkalmazd otthon, a családodban, vagy kezeld a vendégeidet egy teljesen új terápiával. 

Ajánlom a tanfolyamot továbbá a humán gyógyászat útján járóknak, életmód terapeutáknak, sőt szakrális körben tevékenykedőknek is. Az aromaterápia megnyitja az érzékelésnek olyan dimenzióit, melyre mostanában mindannyiunknak szüksége van.

VÁLJ ÖNMAGAD ÉS MÁSOK GYÓGYÍTÓJÁVÁ

JELENTKEZÉS

a komplementer.kezelesek@gmail.com email címre írt jelentkezéseddel

Teljes név és pontos cím elküldése szükséges a számla kiállításához. 

Vállalkozók esetén az adószám is megadható.

A tanfolyam ajándékát az MPL futárszolgálat szállítja, így kérjük adj meg mobilszámot is.