Aromaterápia - angyalterápia

2020.10.29

Az aromaterápia nem azt jelenti, hogy illóolajos krémmel bekenjük a vendéget, sőt főleg azt nem jelenti, hogy a vendég választja ki az adott illólajat vagy illóolajakat. 

A vendég éppen olyan illóolajat, illatot fog választani, mely a jelenlegi energiáival, szellemi minőségeivel megegyező, így tulajdonképpen megerősíti önmagában azokat az energiákat is, melyek károsak, melyektől jelenleg is szenved, és a jövőben betegségeket fog generálni.

A vendég a saját tudati szintjén harmonizál az illattal, azt elfogadja, s a testkezelés is örömmel tölti el. Az igazság azonban az, hogy pontosan a gyógyítással ellentétes masszázs történik, mely nem segít a vendégen, sőt a pillanatnyi jóérzés után bizony életminőségi romlásokat figyelhet meg a vendég az életében. 

Jómagam ezért nem ajánlom, hogy olyan masszázsterapeuta végezze ezt a tevékenységet, aki nem kapcsolódik felsőbb égi dimenziókhoz. Az illóolajok, az illatok érzelmileg hatnak ránk, s hatnak a test energiáira, a szervek működésére, stb. 

Az illóolajok a tudatalattiból információkat hoznak fel, mely kódolt üzeneteket az Égiekkel kapcsolódó médium képes értelmezni, s közvetíteni a vendég felé. Az illóolajok használata által tudunk üzeneteket, és támogatást kapni életünk minden szakaszában.

Az illóolajok segítenek nekünk visszatalálni önmagunkhoz, az életünk igazságaihoz, s helyreállítani a felborult lélekegyensúlyt, Ezáltal az aromaterápiás kezelés tulajdonképpen az angyalterápia egyik gyógyító forrása.

S mivel minden - a fizikai szinten megnyilvánuló - betegségünk lélekszinten kezdődik el, a test öngyógyító folyamatai is innen indulnak ki. 

Az aromaterápia tehát szakrális térben, dimenzióban, a gyógyító médium által kiválasztott illóolajokkal történik, s a gyógyítás test-lélek-szellem szinten történik. Ennek egyik része a speciális testkezelés is, melyet nagyon körültekintően szükséges elvégezni. Nem a svédmasszázs része, ahogyan azt tanítják, hanem itt egy szeretetenergiát közvetítő testkezelésről van szó, mely nem egyezik a svédmasszázs elemeivel.

A teljes kezelés által és után megkapod az életedet segítő információkat az őrangyalodtól, s test-lélek-szellem szinten gyógyulásnak indul az életed. 

Ha egy konkrét, fizikai szinten már megjelent betegséget szeretnénk gyógyítani, a megfelelő illólajok és üzenetek segíteni fognak ebben. 

Az aromaterápiás kezelésre ezért annak érdemes bejelentkeznie, aki valóban kívánja élete gyógyulását, és szeretne is tenni ezért. 

Ha úgy érzed, hogy a lelked gyógyulásának itt az ideje, várlak szeretettel, jelentkezz be hozzám.

Kriszti