"Agresszió és Erő" - online tanfolyam indul 2022 június 12

2022.04.25

"Legértékesebb, legbecsesebb tulajdonságaid egyike az erőd. 

Kapcsold ki a robotpilótát, hogy életre tudj kelni."

Az agresszió és az erő teljesen más fogalomkörhöz tartoznak. Az egyiken áldás van, a másikon nincsen. Mi az az életerő? Meddig tart az erő, mikor fordul át agresszióba? Miért történik, mi működteti valójában és miért? 

Bármely gyógyulás akkor tud megvalósulni, ha megfelelően működtetjük az életerőt, mindegy, hogy a mindennapi életünkről, haladásunkról, a párkapcsolatunkról, bőségről vagy éppen a betegségből való gyógyulásunkról van e szó. 

Honnan eredeztethető az erőnk? Milyen úton érjük el, és tudunk erőbe állni úgy, hogy ezzel senkinek sem okozunk semmilyen kárt.

A másik út az agresszió, amit sajnos sokan tudattalanul önmagukkal szemben működtetnek, mert nem látnak más utat, mert nem találják az erejüket, vagy tévesen azt gondolják, hogy az agresszióban található meg valójában az erő. Ez szintén kihatással van a mindennapokra, a gondolkodásmódra, és a gyógyulási folyamatokra is, melyek valójában ellenkező hatással, az önromboló életfolyamatokat erősítik.

A tanfolyam keretében részletesen foglalkozunk az erő és az agresszió minőségeivel, mely áthatja az életünk minden területét. Általa megtalálod az erődet, mellyel megakadályozhatod, hogy mások általad erősödjenek. Ha ezt megengeded, egyre gyengébbnek fogod érzed magadat, és egyre kilátástalanabbnak fogod látni az életed.

Az erővesztés érinti a teljes társadalmat, a nőket, a férfiakat és a gyermekeket, sőt a még nem született gyermekeket, a magzatokat is.

Ha különbséget tudsz tenni agresszió és erő között, nem hagyod, hogy tovább romboljon, megbetegítsen, vagy uralja az életedet. Minden betegség szellemi szinten az életerő csökkenéséből indul ki, hiszen ha nincsen erőd, egyre nehezebb minden nap felkelni, alkotni, tenni, egyre inkább azt fogod érezni, hogy szeretnél inkább bezárkózni, egyedül lenni. 

Ha tisztán látod, mi működik benned és körülötted, nemcsak önmagadat, de a családodat is meg tudod gyógyítani. Terapeutaként fogod látni, hogy a vendéged, a kliensed miért nem akar vagy miért nem tud az erejébe állni.

A erő mindenkiben ott lakozik, ahogyan az agresszió is. A tanfolyamon nagyon mélyen belemegyünk mindkettő minőségbe, így a tanfolyam által megtalálod és felépítheted újra a benned szunnyadó erőket, melyre igen nagy szükségünk van a jelen időkben is.

Ha nincsen erőnk, akkor lassú, de biztos összeomlás következik, és szenvedések sorozata vár ránk.

A tanfolyamnak részét képezi az ÉnErő-terápia, mellyel elviszlek a múltba, s így megérted, megállapíthatod, feldolgozhatod, hogy hol és mikor, hogyan vesztetted el az erődet. A saját erődet visszaszerezve képes leszel segíteni, tanítani másoknak is ezt a tudást a betegségből való gyógyulásuk, vagy az életgyógyításuk érdekében.

A tanfolyam indul: 2022 június 12

A tanfolyam tandíja: 40.000 Ft.

A tanfolyam tartalma: 115 oldal tananyag kerül átadásra, megküldésre e-mail címedre. Feldolgozási idő: 10 nap.

A tanfolyam online vizsgával zárul, mely email címre érkezik, a válaszokat is emailben várom vissza.

A tanfolyamot ajánlom mindenkinek, a tanfolyam elvégzéséhez előképzettségre nincsen szükség. A tanfolyam ugyanakkor humán gyógyászati kiegészítő terápia folytatására alkalmas, pszichológiai-szellemi transzformációs gyógyító életerő terápia, mely az egyéni kezelések hatékonyságát tanácsadás vagy gyógyító beszélgetés által is növeli. Az ÉnErő-terápia alkalmazása egyénileg folytatható a masszázskezelések mellett is, de természetgyógyász, egészségügyben dolgozók, coach, tanár, művészetterapeuta, meditációvezetők, vagy bármely életjobbító, segítő szakmában is alkalmazható.

A tanfolyam felnőttképzés, elvégzéséről Tanúsítvány kerül kiállításra, mely az előzőekben felsorolt kompetenciákat tartalmazza.

VEDD VISSZA AZ ERŐDET, SEGÍTS MÁSOKNAK IS EBBEN ! 

JELENTKEZÉS ITT, 

A KAPCSOLATFELVÉTELI ŰRLAPON

Teljes név, számlázási cím megadása szükséges.