"90 gyógynövénnyel az egészségért" online tanfolyam -  2021 október 25

2021.07.18

"A gyógyulás nem misztikus csoda, hanem Isten teremtő rendjének megvalósulása életünkben. A betegség a természet erőfeszítése, amellyel igyekszik megszabadítani a szervezetet az egészségre vonatkozó törvények áthágása folytán előállott állapottól. Isten patikájával munkálkodva, támogatva a természetet, a gyógyulás áldása megvalósul."

Démokritosz, a jeles görög filozófus már 2500 esztendővel ezelőtt arról írt, hogy az emberek imádkoznak, és isteneikhez fordulnak baj, betegség idején, könyörögnek a jólétért, az egészségükért, de ők maguk nem tesznek ennek érdekében semmit. Az azóta eltelt időben ez a szemlélet nem sokat változott.

A jelen időkben azonban egyre inkább megértjük, hogy mi vagyunk életünk kovácsai, testünk templomát is csak mi építhetjük le vagy fel, ezért kívánatos lenne a gyógyítás és a gyógyulás természetes ajándékait újra magunkhoz venni.

A "90 gyógynövénnyel az egészségért" - I - II és III modulja egymásra épülve mutatja be azt a gyógyító utat, mely tudás által képes leszel az aknétól a szívbetegségeken át a daganatos betegségekig történő, fizikai szintű gyógyítására. 

Ebben a tanfolyamban fogok beszélni először arról, hogy jómagam milyen úton gyógyultam meg leukémiából, lisztérzékenységből, stb. a gyógynövények és a táplálékok által, illetve hogyan gyógyítottam meg daganatos betegséget. Ezáltal tudom prezentálni azt is, hogy meddig és milyen mértékben van szükségünk az orvostudományra, és mi az a határ, amikor már nem, mert az út a halálba vezet. 

A tanfolyamon nemcsak a gyógynövények gyűjtését, tárolását, feldolgozását, elkészítését, alkalmazási módjait fogod megtanulni, hanem pontos összetételüket is.  

"Ismerd meg Isten Patikáját ! Az vagy, amit megeszel!"

Hogy ez pontosan mit is jelent, az a tanfolyamon fog számodra teljességgel megértést nyerni.

Attól leszel egészséges, vagy az okozza a tested betegségeit. Megismerkedsz a gyógynövénytannal, más néven fitoterápiával, azonban a fitoterápiánál sokkal részletesebb tudást fogsz kapni, mely a gyakorlati részt, az alkalmazást és felhasználási módokat érinti. 

A tanfolyamnak részét képezi egy összefoglaló lélekgyógyászati ismeret átadása is, hiszen az étel lélekszinten is hatással van a testre. 

A gyógynövények ugyanakkor energetikai hatásokat is kiváltanak, terek tisztítására, stb is alkalmasak.

A részletes gyógynövény ismeret tartalmazza a különböző betegségek kezelését, a 90 féle gyógynövény leírását és pontos alkalmazását. A tanfolyamon szó lesz külön az immunrendszert támogató adaptogénekről is, melyek elősegítik az emberi szervezet számára a stressz kezelését, és segítenek visszaállítani a normális élettani működést. 

A tanfolyamot ajánlom mindenkinek, aki szeretne megismerkedni a természetes úton történő gyógyítással, vagy szeretne betegségeiből gyógyulni. Ajánlom mindenkinek, minden családnak, azaz a teljes lakosságnak, és természetesen gyakorló orvosnak, egészségügyi dolgozónak, humán gyógyászoknak, masszőröknek, az egészséges életminőséget támogató más segítőknek is. 

A nem is olyan távoli jövő az orvostudomány és a humán medicína területén tevékenykedő gyógyítók, természetgyógyászok együttműködéséről fog szólni.  A jelenben ugyanakkor te is tehetsz azért, hogy többet ne kelljen orvoshoz menned, hanem tudatosan tervezd-szervezd az életed, és az egészség megőrzése, a prevenció legyen az elsődleges célod. 

Felelősségünk van a saját egészségünk megtartásában, a test - lélek - szellem építésében, s az öngyógyítás különböző formáinak megismerésére is. 

A "90 gyógynövénnyel az egészségért" online tanfolyam nagy mennyiségű tudásforrást tartalmaz, összességében kb 500 oldalt tesz ki.

A tanfolyamhoz AJÁNDÉK a Klinikai masszázsterápia című tankönyv, melyből megtanulhatod a test anatómiáját és az ún. svéd masszázskezelést is.

EZ A TANFOLYAM MOST KEDVEZMÉNYES !  

A tanfolyam I - II - III -  modul indul: 2021 október 25.-én 

Tandij: 67.500 Ft. helyett, 20 % kedvezménnyel ebben a hónapban 54.000 Ft. 

A tanfolyam időtartama: 3 hét, 15 db online tananyag érkezik az e-mail címedre, minden héten hétfőn, I modul kerül megküldésre 5 tananyaggal (I modul - október 25, II modul -  november 1, III modul - november 8) .

A tanfolyam elvégzéséről Tanúsítványt adunk ki, melyet megelőz egy 5 kérdésből álló vizsgafeladat, melyre emailben szükséges válaszolni.

A tanfolyam felnőttképzés keretében került kiírásra.

VÁLJ ÖNMAGAD ÉS MÁSOK GYÓGYÍTÓJÁVÁ !

A TANFOLYAM AJÁNDÉKA 

Tönkölybúza - Kovasav - Levendula 100 % organikus, luxus bio párna. 

A friss, válogatott tönkölybúza pelyvája kovasavat tartalmaz, melynek görcsoldó, fájdalomcsillapító és gyulladáscsökkentő hatása van. A kovasav jelentős szerepet játszik a fiatalos, rugalmas test megőrzésében. (A Schüssler sókkal az egészségért tanfolyamon tanulhattad, hogy más ásványi sóval kombinálva a Fiatalság Sója.) Ez a biopárna kiválóan elosztja a meleget, és így enyhíti a nyak és vállizmok fájdalmát, valamint az ezzel összefüggő migrént. Hatásos izom és ízületi fájdalmak, menstruációs fájdalmak, nyaki fájdalmak, alvászavarok, fáradékonyság esetén. A levendula ismert arról, hogy oldja a feszültséget, a stresszt, nyugtató hatása van, így a tönkölypelyvával kombinálva tökéletes relaxációhoz, de meditációhoz is. A párnának nagyon kellemes, finom illata van. Csodás gyógyhatásai miatt egyedi luxustermék lett a nemzetközi gyógynövény piacon. (A természetes juta vászon mintája változhat.)

JELENTKEZÉS

Email - komplementer.kezelesek@gmail.com

A számla kiállításához feltétlenül küldd el az alábbiakat is:

pontos név, pontos cím, vállalkozók esetén adószám is szükséges.

Az ajándékot az MPL Futárszolgálat szállítja, így kérjük küldd el a telefonszámodat is.

A jelentkezésedet itt is elküldheted - Kapcsolatfelvételi Űrlap

Vélemények a tanfolyamról:

"Nagyon alapos, és átfogó az anyag! Nagyon örülök, hogy belevágtam ebbe a tanfolyamba. Elmondtam egy kedves ismerősömnek, aki nagyon szeretne becsatlakozni."  T. Imréné

"Köszönöm szépen ezt a komoly tudást. Aki ezt megtanulja, annak biztosan nem lesz szüksége orvosra. Hálás vagyok, hogy megkaphattam. " H. Krisztina

"Fűben-fában orvosság. Nem gondoltam volna. Logikusan felépített, nagyon részletes, nagy tudást adó tanfolyam volt ez. Köszönöm szépen !" K. Éva

"Egészségcentrikus életvitelt folytatok. Ez a tanfolyam örök életre szól, biztosan családban is öröklődni fog. Nagyon-nagyon hálás vagyok, köszönöm!" B. Béla

"Egyértelműen ajánlom mindenkinek. Az élet és az egészség forrása. Köszönöm szépen, a mindennapokban is alkalmazni fogom." D. Erika