Felhasználási feltételek, adatvédelem, jogi nyilatkozat

Jogi nyilatkozat 

Az oldal személyes szakmai oldal, így minden szolgáltatás, program, terápia, fénykép, beleértve az oldal egyedi megjelenését is (design) szerzői jogvédelem alatt áll.

Minden kiírt tanfolyam, program saját szellemi termék, mely szerzői jogvédelem alatt áll.

A szerzői jogvédelem megsértése, azaz tréning, program, tanfolyam tananyagának lopása, a lopás gyanúja, a tananyagok másolása, abból részben vagy egészben felhasználás, a bármikori szövegrész kiidézése, a bárhol történő megjelenítés, a szerzői jog jogosultjának hozzájárulása nélküli terjesztés, információ továbbadása, vagy annak gyanúja esetén, vagy a bármikori jogellenes felhasználást érintő tudomásszerzés esetén szellemi termék lopása miatt büntetőeljárást, továbbá 20 millió forintos polgári jogi kártérítési eljárást indítok, ezen felül bánatpénzt, sérelemdíjat is fogok kérni.

Felnőttképző szám: B/2021/002226

Jelenleg szakmai képzés, szakképzés, rész szakképzés nem indul !

Az online tanfolyamok a prevendiót, a személyes, állampolgári - azaz a lakosságnak is szóló -, illetve a humán gyógyászat területén és a szociális szférában is felhasználható önfejlesztést, csoportmunkát szolgálják, az ősi tudásforrásokkal való újra megismerkedést segítik elő.

A tanfolyamok felnőttképzések, a tanfolyam elvégzéséről a FAR rendszer által kiállított Tanúsítvány kerül megküldésre.

Adatvédelem 

Az oldal személyes adatokat nem kezel, az adatok a FAR rendszerben kerülnek rögzítésre.

A privát szférát tiszteletben tartom, és jómagam is elvárom.

Felhasználási feltételek

Az oldalt bárki szabadon olvashatja, azonban az oldalról bármit kimásolni, szövegrészeket idézni, máshol megjeleníteni, részben vagy egészben TILOS.

Az oldalak zárt részeihez egyéni hozzáférést előzetes beszélgetés alapján tudok adni.